"Burazerski sporazum čin prodaje Srpske"

„Burazerski sporazum jasno definiše realizaciju odnosa BiH sa Sjeveroatlanskim savezom, a ta realizacija odnosa, s obzirom na ono što su do sad potpisali SNSD-ovi funkcioneri, nije ništa drugo nego članstvo u NATO paktu“ – kazao je Govedarica.

Republika Srpska 08.08.2019 | 15:14
"Burazerski sporazum čin prodaje Srpske"
- Кada govorimo o burazerskom sporazumu koji su potpisali Dodik, Izetbegović i Čović, moramo da shvatimo da će kroz član 3. sporazuma Dodik da proda i Republiku Srpsku i narod koji živi u Republici Srpskoj – istakao je visoki funkcioner Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica.

- Burazerski sporazum jasno definiše realizaciju odnosa BiH sa Sjeveroatlanskim savezom, a ta realizacija odnosa, s obzirom na ono što su do sad potpisali SNSD-ovi funkcioneri, nije ništa drugo nego članstvo u NATO paktu – kazao je Govedarica.

- Ako uvažimo činjenicu kako je Milorad Dodik svojevremeno došao na vlast u Republici Srpskoj, sa dva narodna poslanika i na tenkovima NATO pakta, da ga je Medlin Olbrajt krstila epitetom „svježeg daška vjetra na Balkanu“, da su kadrovi SNSD-a stavljali potpise na realizaciju odnosa sa NATO paktom, a na kraju i ovaj burazerski sporazum koji su potpisali Dodik, Izetbegović i Čović, onda ćemo lako zaključiti da vuk dlaku lako mijenja, ali da ćud promijeniti nikad neće – naglasio je Govedarica.

Govedarica kaže da bi najbolje bilo da Dodik, Izetbegović i Čović zajedno izađu i saopšte šta su to oni potpisali i dogovorili. Da li BiH ide u NATO ili ne? Da li će se potpisati godišnji nacionalni plan, koji je posljednji korak ulaska BiH u NATO ili neće?

- Ovo je jedan klasični izdajnički sporazum po pitanju ideja koje baštini Republika Srpska. Dodik izdaje ideje Republike Srpske koje se nikad nisu mijenjale, osim kad je on sa funkcionerima SNSD-a potisivao dokument o napretku BiH ka NATO paktu – istakao je Govedarica.

On je kazao da Dodik nema drugog puta nego da ide u formiranje Savjeta minsitara, a da onda naknadno prevari svoje koalicione partnere.

- Dodik i kroz ovaj sporazum, kao i do sad, svoju politiku definiše na poznat način: kada treba da ostvari svoju ličnu korist ili partijske benefite za svoju stranku, on ne gleda koliku će štetu napraviti Republici Srpskoj – zaključio je Govedarica.

(BN)

Komentari / 18

Ostavite komentar
Name

Direkt

08.08.2019 13:26

Dodik je godinama gradio imidz patriote I sve to ugrozio u svega par poteza rukom.

ODGOVORITE
Name

Dok Holidej

08.08.2019 14:07

Sad će ovi njegovi uvlakači stevandić čavić mazalica i onaj pantelija iz Prijedora i mnogi drugi dupelizci reći da je to od vitalnog nacionalnog interesa a prošle nedelje nije bilo. Još neka priznaju kosovo pa da zaokruže svoj patriotizam.

Name

Prco

08.08.2019 14:14

Bravo Dodo sačemo imi muslimani glasati za tebe jer vidimo da voliš našu lijepu Bosnu i Hercegovinu

Name

Robin hud

08.08.2019 14:14

Nista Dodik nije ugrozio, njegovi uhljebi, papci i ulizice ne mare za to. Sutra nekao otvoreno kaze idemo u NATO svi poslanici vladajuce koalicije NS RS ce glasati za to. Evo neka samo jednom u dnevniku izjavi da je za srbe naj bolje da udju u NATO i neka za dva dana raspise referendum o tom pitanju i narod ce to podrzati. Dakle nije problem u Dodiku vec je narod poltronski,ulizivacki i podanicki.

Name

Re-Direkt

08.08.2019 14:24

Kakav jadni patriota pa to je najveći manipulator i trgovac sopstvenog naroda. Sada i sumnjam u njegovu vjeru.

Name

Pero

08.08.2019 14:43

Re,Direkt, Patriote kažeš. Kako ga je gradio, u ratu ili švercu. Moj druže nije patriota onaj koji priča kako vjetar duva i nije onaj koji je uzeo stotine miliona u entitetu gdje su najmanje plate, penzije, invalidnine i borački dodaci i gdje mladi ljudi masovno bježe. Nije to patriotizam već jedan vid genocida prema svom narodu koji uzgred rečeno nije bolje ni zaslužio.

Name

kiza

08.08.2019 15:00

Kakav je on imidž ikada imao. On je uvek slušao svoje gazde sa zapada i mlatio pare. Ti jadni narode, kada si glup trpi.

Name

ROMANIJA re direkt

08.08.2019 15:15

Druze ja sam davno rekao i ponavljam Dodik ce nas srbe sve protjerati iz BiH a RS ukinuti jednim potezom, to je njegov zadatak od strane NATO i Amerike, narod je omadjijao srbovanjem i satorima, sad nek nam se gospod smiluje. Cilj Dodika je da pomogne Bakiru da se ukine RS i Federacija i bude samo RBIH, bez obzira sta ce biti ishod, sa svoga ne idem ni mrtav odavde. Ovo je izdaja srpskog naroda. Bakir ima zasta da slavi i otvara sampanjac. Dragan Covic je put trasirao s Bakirom i pokazao da ga srbi ne zanimaju osim kad nas treba prevariti jer smo glupi i naivni. I on je zabio noz Dodiku u ledja, tipicno za hrvate.

Name

AKO ???

08.08.2019 15:17

ako se pokaze dobro sto je do sada radio DODIK onda je on SRBIN ,ako se pokaze lose onda je BAKIROVAC , ako pak prevari onda je HRVAT ,naj vjerovatnije ce biti kad te ne bude znacemo sta si VRIJEDIO .

Name

Prco

08.08.2019 14:11

Bravo za Dodu glasače sad i muslimani za Dodika

ODGOVORITE
Name

Janko

08.08.2019 14:18

Moj Vule, pa ovaj narod i zaslužuje takve kao što je Dodik

ODGOVORITE
Name

Mihailo L

08.08.2019 14:18

Dodik bi i rodjenu majku prodao za fotelju, sta je njemu Republika Srpska kad se za nju nije borio.

ODGOVORITE
Name

A koji je Govedaricin prijedlog ?

08.08.2019 14:46

Dali to znaci da je Govedarica za Ruse??

ODGOVORITE
Name

CARLITO

08.08.2019 15:15

Dodik je glasove dobio na antiNATO propagandi i u tome se ogleda njegova prevara.Moguće je da je ulazak u NATO bolje rješenje ali o tome treba da se izjasne građani.

Name

Noćna ptica

08.08.2019 17:19

To je dode, ko dosad nije uspio shvatiti pitanje dali će i sada? On prolazi stalno zahvaljujući onima što ne shvataju licemjerstvo velikog vođe. Proći će i njegovo. Kako ce djeci i unucima biti kad se bude pričalo, onaj izdajnik dodik.

ODGOVORITE
Name

re

08.08.2019 18:28

Do tada ko živ-ko mrtav.Ideš predaleko,skoro do Kosova.

Name

Milan

09.08.2019 00:20

SDS i PDP nisu glasali za Rezoluciju o vojnoj neutralnosti Republike Srpske, a ujedno su kako smo culi oni pripremili ANP, a sad napadaju SNSD da ide u NATO i da je potpisao to u zajednickoj izjavi u kojoj nema nijedne rijeci da ulazimo u NATO vec da se nastavlja saradnja kao i do sada. Volio bi da SDS ili neko od simpatizera objasne sta oni hoce.

ODGOVORITE
Name

Zoran

09.08.2019 08:28

Samo vi pricajte o Dodiku i bavite se njim,on upravo to i zeli i inicira.Umjesto da je stranka izdala saopstenje javnosti i narodu da je Dodik preuzeo odgovornost ovim cinom, i da ce iskljucivo on snositi odgovornost u daljem razgradjivanju RS,njenom opstem slabljenju i nedostatku kapaciteta da zastiti srpski narod na ovim prostorima,vi sjedite i podsjecate nas na ono sto svi znamo 10 godina unazad...Takvim saopstenjem bi jasno poslali poruku narodu da ima izbor,a da ste Vi, odnosno mi alternativa opstem beznadju u koje tonemo,jasnim i politicki odgovornim rjesenjima koja mogu zaustaviti derogiranje RS...Jasnim i nedvosmislenim opozicionim djelovanjem u skupstini RS bi dali ovom narodu nadu,pa neka imamo 3 poslanika bitno je da nastupaju jedinstveno i slozno...A sta imamo na sceni,potpuni organizacioni zastoj u svim unutarstranackim aktivnostima,a evo i primjer....U Doboju posle izdajnickog cina Obrena Petrovica imali smo vanredne lokalne izbore za nivo gradonacelnika,brutalnu kradju provedenu silom i prljavim novcem,uz asistenciju svih relevantnih institucija koje bi trebalo da stite zakonitost provodjenja istih...

ODGOVORITE