Zbog propusta MUP-a RS, Begiću novi prekršaj

Propusti MUP-a Srpske postali su sve češći i sve banalniji, ovaj put propust se po ustaljenoj praksi odnosi na opozicionare u Srpskoj, tačnije na Ivana Begića koji u javnosti postaje poznat nakon decembarskog hapšenja i prijetnji policijskog inspektora Miloša Bandića.

Republika Srpska 08.08.2019 | 10:10
Zbog propusta MUP-a RS, Begiću novi prekršaj
Nakon što je priveden 25. decembra krajem prošle godine, zajedno sa Draškom Stanivukovićem i Branislavom Borenovićem, te nakon slika i svjedočenja brutalnosti policije koja su obišla svijet, u sasvim normalnim procedurama koje svi građani imaju, kod Begića su se malo zakomlikovale stvari.

Tako je prije par dana dobio prekršajni nalog od Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona u kojem ga terete da je 14. januara ove godine vozio neregistrovano auto u Кalibunaru kod Travnika, što je zabilježio stacionarni radar.

Međutim, Begić je automobil registrovao 3. januara što je i dokumentovao MUP-u Srednjobosanskog kantona, koji su mu poništili prekršaj, koji je iznosio do 1000 КM i dva mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilom.

Postavlja se pitanje zašto pri MUP-u Srpske Begićeva registracija nije zavedena za 3.januar, već petnaestak dana kasnije?

– Postalo je vrlo frustrirajuće svakodnevno dokazivati banalne stvari. Samo očekujem moment kad će me privesti ili napisati kaznu zbog slučaja piralen, ili sličnu glupost, prokomentarisao je Begić ovaj pomalo nevjerovatan propust.

Begić kaže da je slične probleme imao i prilikom vađenja lične karte i vozačke dozvole, za koje je tada smatrao da su standardne komplikacije u loše uređenom sistemu.

(Banjaluka 24 sata)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Momak

08.08.2019 10:27

Nije se lako s rogatim bosti! Želim ti mnogo zdravlja i živaca da izdržiš, jer uzeli su te na zub, i neće te tek tako ostaviti na miru!

ODGOVORITE
Name

Re SVIMA

08.08.2019 11:46

Stacionirani radar ne pokazuje koje je auto registrovano a koje ne. Radi se o prekorcenju brzine, mislim da ovakve stvari mladom Begicu nisu potrebne.

Name

Nalog

08.08.2019 12:51

Ali kada se ispisuje nalog po prekoracenju brzine koju je radar uslikao onda se provjeri da li je registrovano ili nije.

Name

MD

08.08.2019 14:19

Kazna za taj prekršaj je od 400 - 1000 KM, a nalogom mora mu se izreći najmanja, a ne najveća kazna. Prema tome.....?

Name

Лука

08.08.2019 14:43

Boze sacuvaj, ovi su skroz poludili?! Prsnuce jednog dana kao balon, od sile kojom su se naduvali. Pa, momku ponistena kazna, ljudi vidjeli gresku, samo ovi nasi silnici iskaljuju nervozu na ovom momku zbog toga sto im izmice vlast, polako ali sigurno.

ODGOVORITE
Name

Bilo kako Bilo

08.08.2019 15:31

Ali je stvarnost u koju god ustanovu u RS odes da dobijes potvrdu ili rjesenje moras da odes naj manje jos pet puta jer uvijek nesto pogrijese ,zaista nisu ustanju ni izvod iz maticne knjige rodjenih da izdaju bez greske .

Name

doboj

08.08.2019 16:57

Nema moj Begiću u RS slučajnosti i zadesa. To su priče za malu djecu

ODGOVORITE