Због пропуста МУП-а РС, Бегићу нови прекршај

Пропусти МУП-а Српске постали су све чешћи и све баналнији, овај пут пропуст се по устаљеној пракси односи на опозиционаре у Српској, тачније на Ивана Бегића који у јавности постаје познат након децембарског хапшења и пријетњи полицијског инспектора Милоша Бандића.

Република Српска 08.08.2019 | 10:10
Због пропуста МУП-а РС, Бегићу нови прекршај
Након што је приведен 25. децембра крајем прошле године, заједно са Драшком Станивуковићем и Браниславом Бореновићем, те након слика и свједочења бруталности полиције која су обишла свијет, у сасвим нормалним процедурама које сви грађани имају, код Бегића су се мало закомликовале ствари.

Тако је прије пар дана добио прекршајни налог од Министарства унутрашњих послова Средњобосанског кантона у којем га терете да је 14. јануара ове године возио нерегистровано ауто у Калибунару код Травника, што је забиљежио стационарни радар.

Међутим, Бегић је аутомобил регистровао 3. јануара што је и документовао МУП-у Средњобосанског кантона, који су му поништили прекршај, који је износио до 1000 КМ и два мјесеца забране управљања моторним возилом.

Поставља се питање зашто при МУП-у Српске Бегићева регистрација није заведена за 3.јануар, већ петнаестак дана касније?

– Постало је врло фрустрирајуће свакодневно доказивати баналне ствари. Само очекујем момент кад ће ме привести или написати казну због случаја пирален, или сличну глупост, прокоментарисао је Бегић овај помало невјероватан пропуст.

Бегић каже да је сличне проблеме имао и приликом вађења личне карте и возачке дозволе, за које је тада сматрао да су стандардне компликације у лоше уређеном систему.

(Бањалука 24 сата)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Момак

08.08.2019 10:27

Није се лако с рогатим бости! Желим ти много здравља и живаца да издржиш, јер узели су те на зуб, и неће те тек тако оставити на миру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СВИМА

08.08.2019 11:46

Стационирани радар не показује које је ауто регистровано а које не. Ради се о прекорцењу брзине, мислим да овакве ствари младом Бегицу нису потребне.

Name

Налог

08.08.2019 12:51

Али када се исписује налог по прекорацењу брзине коју је радар усликао онда се провјери да ли је регистровано или није.

Name

МД

08.08.2019 14:19

Казна за тај прекршај је од 400 - 1000 КМ, а налогом мора му се изрећи најмања, а не највећа казна. Према томе.....?

Name

Лука

08.08.2019 14:43

Бозе сацувај, ови су скроз полудили?! Прснуце једног дана као балон, од силе којом су се надували. Па, момку понистена казна, људи видјели греску, само ови наси силници искаљују нервозу на овом момку због тога сто им измице власт, полако али сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Било како Било

08.08.2019 15:31

Али је стварност у коју год установу у РС одес да добијес потврду или рјесење морас да одес нај мање јос пет пута јер увијек несто погријесе ,заиста нису устању ни извод из матицне књиге родјених да издају без греске .

Name

добој

08.08.2019 16:57

Нема мој Бегићу у РС случајности и задеса. То су приче за малу дјецу

ОДГОВОРИТЕ