Partizanov "vunderkind": Riješili smo se ovih, dobro je!

Partizanova publika ima novog ljubimca - tinejdžera Filipa Stevanovića. Dao je gol na evropskom debiju. Evo kakvi su mu utisci.

Fudbal 02.08.2019 | 17:30
Partizanov "vunderkind": Riješili smo se ovih, dobro je!
Mlađani Filip Stevanović pamtiće 1. avgust 2019. godine do kraja života. Ovaj mladić je dobio priliku da upiše svoju prvu takmičarsku evropsku utakmicu i u njoj je dao gol!

Stevanović je debitovao za prvi tim Partizana decembra prošle godine protiv Radničkog u Nišu i već tada je nagovestio da bi od njega "moglo da bude nešto".    

"Nisam imao tremu, jer imam veliku želju za dokazivanjem i zahvalan sam stvarno celom stručnom štabu na ukazanoj šansi i celoj ekipi što me opuštaju svakim danom sve više i više, na utakmicama pogotovo", sumirao je utiske ovaj tinejdžer jutro posle pobede nad velškom ekipom Konas Ki i plasmana u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Naravno da je presrećan što je postigao gol na evropskoj utakmici, za šta je dobio čestitke od najbižih, prijatelja, saigrača, trenera, navijača. Uz golove, želja mu je da se sa Partizanom plasira u grupnu fazu Lige Evrope i da osvoji "duplu krunu".

"Kao napadaču, želja mi je, naravno, da postižem golove i da ekipa pobeđuje. Eto, sinoć se zadesila takva prilika koju sam morao da iskoristim", kaže on i naglašava da mu je oduvek bio san da posle svog prvog gola otrči ka južnoj tribini.

O Velšanima:

"Ušli smo u meč, znajući da samo u jednom segmentu mogu možzda da nam pariraju, a to je fizički.  Bilo je teže u gostima, jer nismo toliko znali o protivniku, a pored toga uslovi koje imamo u Beogradu se ne mogu porediti. Najbitnije je da smo ih se rešili!"

Evo šta je o njemu rekao trener Savo Milošević:

"Čestitam mu na prvom golu, to je uvek velika stvar. Sećam se svog prvog gola za Partizan i to je nešto što ostaje zauvek. Mimo toga, nemam posebnih čestitki, zato što njega već gledam kao standardnog prvotimca, momka koji ima potencijal da vrlo brzo cela Evropa sazna za njega i siguran sam da će tako biti. Sve što ste videli večeras postaće svakodnevnica uskoro".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar