Partizan opet posluje s Benfikom: Žele Pavlovića!

Delovalo je u jednom trenutku da će Pavlović ipak ostati u Partizanu, ali prelazni rok je "otvoren" još mesec dana. . . Sve je moguće! I Benfika je zainteresovana za Pavlovića, cena 6. 000. 000 evra! Posle Juventusa, Seltika. . .

Fudbal 02.08.2019 | 15:36
Partizan opet posluje s Benfikom: Žele Pavlovića!
Još jedan velikan je "bacio oko" na bisera Partizana!

Supertalentovani štoper Strahinja Pavlović (18) bio je na radaru Juventusa, koji je od njega odustao posle promene trenera, potom se pojavilo interesovanje Seltika, dok je novi interesent, bar prema pisanju portugalskih medija - Benfika!

Sportski list "O Žogo" na naslovnoj strani broja od petka navodi da Benfika želi da dovede Pavlovića već ovog leta, ali bez naročitih detaljisanja oko pregovora dve strane.

Navodi se samo da Benfika ceni kvalitete i potencijal Pavlovića, kao i da bi Partizan za njega želeo oko 6 miliona evra, što je suma koja se i ranije spominjala kada se pričalo da bi mogao da pređe u Juventus.

Pavlović je momak iz Šapca rođen 2001. godine koji je prošle sezone debitovao u prvom timu i od tada je nastupio na 17 utakmica, uz vrlo zrele partije za jednog tinejdžera.

Još jedan veliki klub zainteresovan je za Strahinju Pavlovića. Posle Juventusa, Seltika i mnogih drugih, javila se i – Benfika. Klub kroz koji je prošao veliki broj srpskih igrača poslednjih godina, a i dalje su tamo Ljubomir Fejsa i Andrija Živković, razmišlja o angažovanju talentovanog štopera Partizana ovog leta.

Informaciju je na naslovnoj strani objavio portugalski sportski list Ožogo, upravo na taj način: Pavlović je interesantan Benfiki. Mladi fudbaler Partizana je privlačan velikim klubovima zato što je levonog, ume da barata loptom, veoma je snažan i igra bez straha, iako je sastavio tek šest meseci seniorskog fudbala.

Pred Pavlovićem je još dug put do potpunog fudbalskog razvitka, ali je definitivno „materijal“ koji je i te kako privlačan klubovima sa Zapada.

List tvrdi da bi Partizan prodao Pavlovića za 6.000.000 evra, što je suma koja se pominjala i prilikom interesovanja Juventusa. Međutim, torinski velikan je negde stao i deluje da su sve manje šanse da igrač beogradskih crno-belih postane član italijanskih crno-belih.

Ipak, samim tim što i dalje traže još jednog štopera, iako u kadru imaju Ostojića, Pavlovića, Vujačića iDingu, u Partizanu veruju da će do kraja prelaznog roka prodati Strahinju i uveliko mu traže zamenu. Najbliži dolasku u Humsku je Boris Kopitović iz Čukaričkog, mada nisu crno-beli digli ruke ni od Nikole Maraša iz portugalskog Šavesa.

Od srpskih fudbalera u Benfiki su u poslednje vreme igrali Ljubomir Fejsa, Nemanja Matić, Luka Jović, Miralem Sulejmani, Andrija Živković, Ivan Šaponjić, Stefan Mitrović, Filip Đuričić, Lazar Marković... Videćemo da li će i Strahinja Pavlović njihovim stopama.



Podsetimo da je Partizan u ovom prelaznom roku već ostao bez godinu dana starijeg Svetozara Markovića koji je prodat Olimpijakosu, klub je napustio i Mark Valijente, dok je produžen ugovor sa iskusnim Bojanom Ostojićem. 

Stigli su Igor Vujačić i Dominik Dinga...

Partizan i Benfika su i u skorijoj budućnosti već sarađivali, pa su tako dres kluba iz Lisabona oblačili Lazar Marković, Ivan Šaponjić i Anrija Živković, s tim da je poslednji stigao kao slobodan.

- PRELAZNI ROK PARTIZANA -

DOŠLI: desni bek Periša Pešukić, levi bek Rajko Brežančić, štoperi Dominik Dinga i Igor Vujačić, ofanzivac Aleksandar Lutovac, napadači Umar Sadik. koji je došao na pozajmicu iz Rome, Petar Gigić i Takuma Asano.

VRAĆENI SA POZAJMICE: Nemanja Stevanović, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović...

OTIŠLI: Svetozar Marković (Olimpijakos), Mark Valijente (Sporting Hihon), Gomeš (Al Šarža).

ZAVRŠIO KARIJERU: Saša Ilić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar