LE: Crno-bijelo glancanje pred premijeru u Humskoj!

Bićemo mnogo bolji nego u Velsu.  Konahsu se ne piše dobro na Topčiderskom brdu.

Fudbal 30.07.2019 | 22:30
LE: Crno-bijelo glancanje pred premijeru u Humskoj!
Poručivali su Velšani pred prvu utakmicu da će Partizan dobro zapamtiti meč i mesto u koje je došao. Crno-beli su uspeli da po užasnom terenu slome bunker domaćina i pobede 1:0, a sada pred revanš u četvrtak planiraju da očitaju dobru lekciju Konahsu. Da i oni dobro zapamte duel u Beogradu i stadion na koji su došli.

Uz sav respekt, pošto je Konahs minus iz prvog meča uspeo da protiv Kilmarnoka pretvori u plus za prolaz dalje, fudbaleri Partizana se oštre da pregaze protivnika i u velikom stilu prođu u 3. kolo kvalifikacija.

Uostalom, meč u četvrtak biće Partizanova premijera na svom stadionu, pred svojim navijačima, na novoj travnatoj podlozi.

„Prva utakmica jeste završena samo 1:0, a bilo je još nekoliko dobrih šansi da ubedljivije slavimo. Bez obzira na to, ubeđen sam da smo veliki favoriti i da ćemo pobediti u revanšu. Nemam nikakvu sumnju, nikakvu dilemu da ćemo biti mnogo bolji nego na prethodnoj utakmici. Dok god je rezultat aktivan, oni će se boriti, pokušavati, ali mi se pitamo. Sve zavisi od nas“, podvlači Zoran Tošić, jedan od najiskusnijih u taboru Partizana.

Trener crno-belih Savo Milošević je nezadovoljan što ekipa ne koristi šanse, već je obe utakmice u novoj sezoni dobili sa po 1:0. Tošić veruje da će i to brzo doći na svoje mesto. Možda ceh plati upravo Konahs u četvrtak.

„Prihvatili bismo da svaku utakmicu do kraja dobijemo sa po 1:0, samo da ne primimo gol (smeh). Moramo da radimo na tome da iskorišćavamo šanse, jer znamo u prošloj sezoni koliko puta se desilo da promašujemo na 1:0 i da primimo gol, pa da posle imamo problem da dobijemo meč. Ove prve utakmice smo dobili samo sa po 1:0, ali smo zadovoljni tim, pokušaćemo da u narednom periodu budemo ubedljiviji“, obećao je Tošić.

Dok je Zoran Tošić zadužen za kreiranje napada i šansi za golove, Bojan Ostojić diriguje odbranom Partizana. U Velsu nije imao previše posla u defanzivi, a posle meča je priznao da ga je – sramota!

„Ceo ambijent, njihova igra sa kojom sam se prvi put sreo, da sa svoje polovine mirno iznosim loptu do njihovih 30 metara... Bukvalno nemam lepu reč za tu prvu utakmicu, kako je to izgledalo. Bila je očajna za igranje, a mogu misliti kakva je bila za gledanje. Zato sam rekao da me je sramota“, objasnio je Ostojić.

Iako niko ne spava na lovorikama posle 1:0 u Rilu, ubeđen je i Ostojić da će Parni valjak protutnjati do 3. kola kvalifikacija, gde će ga čekati Olimpija ili Malatija.

„Očekujem dobru utakmicu, mislim da ćemo se pokazati mnogo bolje nego u Velsu. Spremamo se, verujem da će sve biti potpuno drugačije. Jedino neće njihova igra: bunker i duge lopte, to je sve što znaju, pa neće moći od toga da odstupe ni u Beogradu“, smatra Ostojić.

Njegov kolega u odbrani Strahinja Pavlović očekuje da bude „tuče“ sa Konahsom i u Humskoj.

„To je njihov stil, pokušaće tako i ovde. Mi ćemo da igramo našu igru, da završimo posao i prođemo dalje. Naravno, moramo da budemo i oprezni, iako smo veliki favoriti, jer svako može da iznenadi“, kaže Pavlović.

U prvoj utakmici u Velsu malo je nedostajalo da postigne gol. Prvenac u crno-belom dresu.

„Otvorio mi se prostor, ali me nije hteo gol. Nadam se da će konačno da dođe“, priželjkuje Strahinja Pavlović.

Četvrtak veče, Humska 1, 21.00 i Partizan na Konahs. Prvi put pred Grobarima ove sezone.

Izvor: mozzartsport

Foto: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar