Da li se prijetnje Dodika ostvaruju?

Novi blog Slobodana Vaskovića prenosimo u cijelosti

Republika Srpska 28.07.2019 | 14:30
Da li se prijetnje Dodika ostvaruju?
1.Poodavno je poznato da je potiskivanje istine najsigurniji put ka nekontrolisanoj moći, poodavno je poznato; Poodavno je to narativ Režima, koji toliko laže, izmišlja, spinuje, manipuliše…, da za stvarnost nije ostalo mjesta; Samim tim Režim ne može sebi dozvoliti ni mikron slobodnog prostora za istinu.

2. Najava Milorada Dodika o ograničenju diskusije o jednoj tački (u Narodnoj skupštini RS), koja bi se realizovala kroz izmjenu promjene Poslovnika, zbog rečenog, nije nikakvo iznenađenje; Dapače, to je “prirodan” nastavak učvršćivanja ambijenta Društva Jednog Lica, u kojem to Jedno Lice odlučuje o svakom, pa i najsitnijem, elementu života onih kojima vlada.

3.Nakon hapšenja i privođenja poslanika (Draška Stanivukovića nekoliko puta, Jelene Trivić) i mafijaškog pravosudnog satiranja Nebojše Vukanovića, kojeg pokušavaju uništiti pravosudnim progonom (što je već poprimilo razmjere vrlo ozbiljnog zločina, do koje mjere su zloupotrebljene te “institucije”), te gotovo nikakve reakcije većeg dijela opozicije na navedene kriminalne, autoritarne i diktatorske postupke Režima, Dodikova najava daljeg uskraćivanja slobode govora je samo još jedna stepenica u njegovom hodu ka poziciji apsolutiste, što ne preza ni od kakvog zla.

4. Ona je praćena akcijom etapnog uspostavljanja Žandarmerije, čiji je primarni cilj obračun sa “unutrašnjim neprijateljem”, od kojeg ne odstupa Unutrašnji Okupator, što Režim jeste.

5. Nije nikakvo iznenađenje ni podrška Dodikovom anticivilizacijskom prijedlogu, koji dolazi iz režimskih redova, što fanatično “vjeruju” u Dodikove varvarske dogme; Primarno zbog činjenice da je njihov fanatizam nagrađen funkcijama/pozicijama, dok je suprotstavljanje nedemokratskim  metodama, kažnjivo i donosi isključivo in continuoprogon.

6. Cilj je dalja izolacija neposlušnog trojca, novi udari na njih, koji trebaju doprinijeti daljoj fanatizaciji sljedbenika Dodikovog Kulta Neljudskosti! 

7. Nije nikakvo iznenađenje ni otpor opozicije Dodikovim namjerama, ali ako se sve završi kao i dosad - na ultralajt retorici i ne preduzmu oštre mjere samoodbrane, u skladu sa zakonskim normama, onda je sva ta priča tek verbalna onanija i ništa više od toga.

8. Upravo zbog takvog nastupa opozicije proteklih godina, Dodik sebi može da dozvoli još jedan varvarski napad na Narodnu skupštinu, kako bi porušio i ono malo preostalih dijelova, poodavno razorenih temelja te nekada značajne institucije, a sadašnje Dodikove sale za vježbe primitivizma, vulgarnosti i otvorenih prijetnji.

9.  Bilo je niz slučajeva u kojima je opozicija mogla adekvatno i snažno odgovoriti - od “Dva Papka”, pa do Militarizacije parlamenta, koja je nezabilježena u Svijetu, ali svaka od tih prilika je propuštena. Bačena u  vjetar, što je samo dodatno doprinijelo urušavanju Narodne skupštine, nikako njenom vraćanju u funkciju naroda.

10. Suština parlamenta, njegova stvarna uloga je poodavno iznesena ispod tih svodova i smještena u Dodikov “diktatorski kovčeg”, koji on stalno nosi sa sobom i iz kojeg, s vremena na vrijeme, po potrebi, raketira svim onim što je u potpunoj suprotnosti sa stvarnom ulogom skupštine.

11. Režim je poodavno izvršio potpunu politizaciju pravosudnog sistema; Neskriveni nepotizam je poprimio zastrašujuće razmjere, a rasijalizacija politike Režima poodavno je završena. 

12. Režimska kvazielita svakodnevno šalje mržnju ciljajući kritičare, sa jasnom namjerom njihovog zatiranja. U svakom pogledu.

13. Svako neslaganje sa Dodikom proglašava se izdajom, zavjerom, plaćeničkim napadima… i, samim tim, podliježe kanonadi režimskih telerpomptera.

14. Neki bi to nazvali početkom fašizma; Greška - već je to nepatvoreno zlo u poodmakloj fazi. Samo Glupaci to ne vide.

15. I za kraj treba naglasiti da je način aktuelnog djelovanja u potpunosti  u skladu sa nalozima oko Crne Knjige, koje je izdao Dodik 30.10.2016. u Banjaluci. Niko iz SNSD se nije, do danas, ogradio od Dodikovih monstruoznih izjava i najave odmazde, koja je u toku.



slobodanvaskovic.blogspot.com

Komentari / 122

Ostavite komentar
Name

Milan

28.07.2019 12:35

Ako bog da, da se promijeni zakon pa da se oni koji za policiju kazu da je hunta da se i takvi kaznjavaju. Posten covjek nikoga ne treba da se boji vec samo bitange. Zato samo naprijed Predsjednice Dodik jer vi ste dobili mandat gradjana i imate pravo da predlazete drugacije zakone.

ODGOVORITE
Name

Re

28.07.2019 13:04

Posten svijet se ovde i bori protiv bitange. Dobro si i ti to primjetio.

Name

Vjeruj

28.07.2019 13:04

Šta će ti onda "CRNA KNJIGA" Milane? Zašto ne pustiti ljude da sami odluče s kim će i kako će umjesto stalnih prijetnji da će se obračunati sa onima koji su ih ostavili, napustili. Šta će njemu podrška od tebe pored takvih koje ima sa sobom, pitam se...

Name

Genf#

28.07.2019 13:15

Na slici je najveci kriminalac u BiH. Slobodan u svojoj zloj namjeri - simbol kraha svake demokratije i slobode. Zelis borbu, dakle imaces je!

Name

Re milan

28.07.2019 13:22

Pa da, Dodikovi sljedbenici uglavnom i zagovaraju jednoumlje SNSD-a, pa fasisti su mala maca za vas. Necete ucutkati narod nikada, cak ni stranackom huntom.

Name

Guru

28.07.2019 13:35

Mislim da mu je broj jedan na spisku ona brankica i kompanija iz akvarijusa.

Name

VRS_RVI rep Milan

28.07.2019 13:38

Eee moj Milane jadnice jadni, dok je takvi debilčina koji podrzavaju diktatora, i naj vece zlo za RS od njemoga postojanja mi smo osudjeni na propast!!! Jos malo, vi ce te ostati sami sa njim i sa njegovom sektom ,koja unisti Srpski narod i Republiku Srpsku ,rastijera i protjera nasu omladinu po bijelom svijetu sto nije uspio ni A. Izetbegovic devedeseti godina ,ako ti uopste pamtis ta vremena!!! kad se taj isti krio po mahovljanima i aerodromima samo da nebi ucestvovao u stvaranju RS u koju se sada " zaklinje"!!!

Name

REŽIMSKI TROLOVI

28.07.2019 13:48

Ni jedna vijest ne može biti objavljena, a da istog sekunda ne reaguju zaštitnici Njegovog lika i djela. Koliki neko mora biti idiot, a da ne uoči diktaturu vlasti i progon svih koji misle drugačije. Koliko čovjek mora biti kreten i da podržava primitivizam i prostakluk koji je prikazan u Skupštini na posljednjem zasjedanju. Valjda je mozak jedini organ koji čovjeku nije potreban. Bez noge ne može izaći na izbore, bez ruke ne može glasati, bez oči ne vidi zaokružiti, bez mozga sve to može i sigurno zaokružiti snsd.

Name

Re Miöane

28.07.2019 14:08

Obična volusnica koja ne vidi da je okolo stvorena pustoš, da se sve urušava, da je sve obezvređeno, da se radi po načogu mentora i da se SPC koja uvezuje srpski narod želi baš od ova tri instalirana plaćenika rasturiti kako bi postali što lakši za manipulisanje.

Name

Re: Milan

28.07.2019 14:11

Reci nam cime se bavis Milane, pa da i mi znamo sta to znaci "posteno zivjeti i ne bojati se policije". Ja sam porodican covjek, radimo oboje i skolujemo djecu. Radimo kao crnci, a nikada naprijed. Ni kazne za saobracajni prekrsaj nemam, a policije se bojim. ?????? Neko je ovdje Milane ili lud ili viri iz Dudukovog dupeta

Name

075

28.07.2019 14:17

Milorade samo tako nastavi šefovi su prezadovoljni sa tobom i tvojim radom. Sutra redovna tranša kredita iz Beča od cca 30 milijuna km kao i svaki ponedjeljak. Ti samo podvrisni ponekad Srbija i tvoji podanici su sretni i neka šute i trpe i neka srbuju i gladuju.

Name

Sokrat

28.07.2019 14:31

Dodik ulazi u poslednju fazu svog politickog prisustva na politickoj sceni u BiH. Ova faza ne zapocinje napadom i trijumfom kako bi se moglo pomisliti kroz podrsku skupstinske vecine, nego ideoloskim padom i posrtanjem ravnim jednoj pijanici pred publikom BiH. Ova njegova prazna prica, koja ne cilja na sustinu problema, nego zatvara svaku diskusiju o problemu oznacava Dodikov potpuni ideoloski krah. Ono sto on ostavlja iza sebe jesu siromastvo, bijeda i nemoc da se krene u buducnost. Kraj jednog covjeka zatvorenog u bunker dok oko njega padaju bombe neodbranjive za njega samoga. Slijedi pobjeda u kojoj on i njegovi kumovi gube sve!

Name

Mari

28.07.2019 14:37

@Milane bravo za ovo Hunta. Odakle rulji pravo da kaže Hunta. Čuli od ovih iz Federacije al uvest zakon da ne smiju to reći.

Name

Re milan

28.07.2019 14:51

Dodikova i Lukaceva HUNTA, Bajini ispljuvci, papci unuke Peje Marica.....haahahaahah

Name

re: Mari

28.07.2019 14:57

Za Vasu informaciju je sef te hunte Dragan Lukac, ministar MUP-a RS!

Name

Re Svima

28.07.2019 14:59

Da li ste razmisljali ko je taj Milan.Da li ste razmisljali da je taj Milan mozda Bundalo mozda Sonja mozda Kraisnik ili Stanic i bilo ko od onih 60 sto su podrzali Dodika na poslednjoj sjednici NS o Peljeskommostu.Da li se ovakva vecina moze da uporedi sa apsolutnom vecinom SDS 1990 kada su nad zavadili sa citavim svijetom i kada smo bili izlozenibombardovanju

Name

TITO

28.07.2019 15:10

ZA MILANA DALIJE ZAVAS NORMALNO DA POLICIJA PRODAJE NARKOTIKE OTIMA PARE VISTE US I BANDIT CRVENI KAO I TVOJ MENTOR DODIK I OSTALA BANDA IZ VLASTI

Name

Derventa rok

28.07.2019 15:13

Milane na crnoj si listi velikog vodje, vodja se oslovljava sa "Vi' moj Milane mojal ludo sad čekaj sankcije

Name

Re re milan

28.07.2019 15:15

Milan je sekretar MZ

Name

Te Guru

28.07.2019 15:16

Od onakve tupace napravi gazdaricu. Naravno na grbaci naroda. Ogromnu lovu uzela na kampanjama. Dala baba marku da ude u kolo a sad bi 3 da izade. Ne ide to tako.

Name

Re Milan

28.07.2019 16:28

Djubre Dodikovo, crvena sekto, tebi je u ovoj drzavi zvanoj Dodikovina, ocigledno dobro.

Name

Zoran

28.07.2019 17:40

Dobio je mandat od 30% gradana.

Name

Tnt

28.07.2019 18:09

ovaj Milan nije niko drugi do rudonjin vrli pisac iz Miloševog brda Milan Ljepojević,ulizica,uvlakač,jajara,beskičmenjak,ljigavac i sta sve drugo.........

Name

Dnk

28.07.2019 18:22

VASKOVICU, JASNO NAM ZASTO DODIK POKUSAVA UNISTITI OPOZICIJU I DNS ALI ZASTO IZIGRAVA I LAŽE PERU DJOKIĆA ,ON JE BAR UVIJEK BIO UZ NJEGA??????

Name

Tako je Re 28.07.2019 15:04

28.07.2019 19:29

Neka govori samo dodik i njegove podguzne muve, a poslanicima opozicije dozvoliti po 1 minut.

Name

Nepoznat

28.07.2019 21:40

Zbog takvih poput tebe, kojih je dosta jos uvijek je na vlasti. Problem je kod nas sto je vecinu naseg naroda lako kupiti.

Name

Satoshi Nakamoto

29.07.2019 06:03

Od stranene pobunjenog dijela Republike Srpske mora se uciniti napor i dati do znanja ovom drugom dijelu Srpske da ne mogu ovo da rade samo zato sto su u prilici. Upotrebljavati institucije protiv politickih neistomisljenika je isto tako nemoralno kao i upotrebljavati terorizam protiv neistomisljenika. Ako bi , kojim slucajem opozicija odlucila da se organizuje i da nezakonitim metodama utjeraju strah u kosti poziciji i njihovim satrapima , njihovoj porodici koja ih podrzava u ovakvim necivilizacijskim radnjama, da li bi se to u ovim uslovima moglo tumaciti kao " isprovocirani odgovor" ili bi to vladajuci oznacili kao terorizam, Ja mislim da sve dok ne bude agresivnog odgovora od povredjenih u Republici Srpskoj , samoubilacki slalom Milorada Dodika se nece zaustaviti.

Name

rezime

29.07.2019 06:12

Sudeci po situaciji u RS nema nista ni od RS ni od BejHa! Jer pametan i mladi narastaj odlazi. Za pametnog dosta.

Name

Goca_BL

29.07.2019 07:05

Burle, ne lupetaj gluposti - pocni vec jednom rjesavati nagomilane probleme!

Name

Za Milan 28.07.2019 14:35

29.07.2019 19:31

A od kuda Dodiku pravo da pokazuje nekakve fotografije sa kim se Stanivukovic sastajao i sjedio. Sta bi bilo i da je u diskusiji sa Dodikom koristio nekakve fotografije i dokumente. Dakle, u pripremi Dodikove diskusije neko je to sve unaprijed pripremio da Vodja ima cime da mase za govornicom pred poslanicima. Kako Dodik nema vremena time da se bavi, jer se brine gdje ce i iz cijeg dzepa prebaciti novac i reket na svoj racun...to mu radi neka "strucna" sluzba. Da nije ovog teksta Slobodana Vaskovica, mnogi ne bi znali da su Draško Stanivuković i Jelena Trivić hapšeni i privođeni, a i Vukan je na Dodikovoj crnoj listi.

Name

Za Milan 28.07.2019 14:35 29.07.2019 21:31

30.07.2019 06:51

Ваљда је јасно свима - да се ту види рукопис "доцента и декана" ЦИА шипијуна Предрага Ћеранића. Само он је могао Додику прибавити снимке, организовати прислушкивање разговора Драшка Станивуковића и других и тако документовати оне папире којима је Додик млатарао. И Додик и бивши сарадник СДБ "Славуј" раде све што од њих ЦИА тражи. Ћеранић је једном искочио из колосјека па је ЦИА наредила да се овај њен доушник избаци из Обавјештајно безбједносне службе Тада га је својом одлуком избацио Педи Ешдаун. За вријеме док је Биљана Плавшић била пресједница Републике Српске Предраг Ћеранић је шпијунирао и Додика и Биљану Плавшић Американцима у Бази СФОР-а која је била стационирана на приједорском путу у Рамићима на излазу из Бање Луке. Тамо су често одлазили Предраг Ћеранић и његов лични возач, правник из Српца Љубинко Лековић који је Ћеранићу био лични возач и преводилац за енглески језик. Они су тамо од америчких обавјештајаца који су их "држали на вези", примали задатке и подносили писане и тонске извјештаје и другу документацију, па чак и носили на преснимавање података хард дискове из компјутера тадашње Обавјештајно безбједно обавјештајне службе, која се скраћено звала ОБС РС (док није уједињена у јединствену БХ службу ОСА). Информисали их о свему што их интересује о ситуацији и разним лицима, углавном политчарима у Републици Српској и доносили снимане материјале у Републици Српској. У то вријеме, амерички обавјештајци из базе у Рамићима су као награду, између осталог, ОБС РС поклонили и црни мерцедес у коме су у гепеку уградили прислушни уређај за мобилну телефонију. Тај мерцедес је возио само Недељко Лековић и углавном га је паркирао у Господској улици испод прозора Додиковог премијерског кабинета који се налазио у Банским Дворима...

Name

Predrag Ćeranić - nije špijun

30.07.2019 07:40

Predrag Ćeranić - nije špijun! On je američki patriota. U Americi mu studira sin, a bio je na studijama i u Beču. Predrag Ćeranić i Milorad Dodik su se samo zalagali da se što prije pohvataju srpski heroji Radovan Karadžic i slavni general Ratko Mladić, otpreme u Hag i "tamo dokazuju svoju nevinost", kako je nekada govorio Dodik o čemu postoji viće video materijala na YOUTUBE. Dodik je takođe govorio i da su "Srbi u Srebrenici počinili genocid", a kasnije je davao milione maraka Stefanu Karganoviću za pisanje "o istorijskom projektu Srebrenica". To nista nije pomoglo ni Karadžiću ni Mladiću.

Name

Bajazit

30.07.2019 08:14

Ovaj uzeo moj metod..il nagradjuj il skidaj..

Name

Ћеранић плете тајну мрежу која треба да служи америчкој ЦИА

30.07.2019 10:57

Додик је тада на мјесту директора ОБС РС поставио пензионисаног генерала ВРС Бошка Келечевића који му је за вријеме рата омогућио да буде на ратном распореду у Војној полицији на аеродрому Маховљани. Келечевићу је сугерисао да за другог човјека у ОБС РС, односно руководиоца Оперативне Управе ОБС РС која је имала надлежност над свим осталим управама и подручним јединицама на територији РС постави Предрага Ћеранића. Келечевић је то и урадио и на тај начин све најважније одлуке у раду ове институције препустио бившем сараднику "Славуј" и доушнику и резиденту ЦИА у Бањој Луци и читавој Републици Српској. Додик је знао да ће на тај начин имати потпуну контролу над радом тајне службе Републике Српске. Генерал Келечевић је номинално био директор, а Ћеранић је у ствари главни и о свему је сам одлучивао. Ћеранић је за свог замјеника поставио Зденка Тупајића, пензионисаног поручника ВРС са Сокоца код Пала, који је послије рата живио у Прњавору, како би се приближио Српској демократској странци и Тупајићевом брату који тада је био посланик Народној Скупштини Републике Српске.

Name

RE: Za Milan 28.07.2019 14:35 29.07.2019 21:31

01.08.2019 08:52

Vukan je podsjetio na jedan davni intervju dat sarajevskoj "Slobodnoj Bosni" Predraga Ćeranića, koji voli da se hvali da je "Dodikov prvi obavještajac". Naime, tada je Ćeranić novinarki Mirhi Dedić isprićao kako je amerićka CIA doživjela na Palama najveći fijasko kada su njeni mladi agenti opservirali Karadžićevu kuću. Rekao je da prpiadnici Karadžićevog obezbjedljenja pobili američke agente i zaplijenili im automobil i nekakav "black box" koji je u tom automobilu služio za šifrovanje i satelitsku komunikaciju sa sjedštem CIA u Vašingtonu. Daje je za "SB" rekao da je "on lićno sa svojim operativcima kad ga je CIA zamolila pronašao taj komunikacioni uređaj i tako pomogao da ne dođe u ruke Rusima.

Name

@Za Milan 28.07.2019 14:35 29.07.2019 21:31 30.07.2019 08:51

01.08.2019 12:24

Ko je Љубинко Лековић? https://www.glassrpske.com/cir/novosti/vijesti_dana/specijalni-tim-mup-a-rs-za-aferu-crne-liste/9200 Специјални тим МУП-а РС за аферу црне листе Г. Маунага/Н. Томашевић 17.07.2008 22:00 Специјални тим МУП-а РС за аферу црне листе Специјални тим МУП-а РС за аферу црне листе БAЊA ЛУКA - МУП Републике Српске формирао је специјални тим за истраге пријетњи које су пријавили новинари и друга лица и праћење изјава у медијима у вези са афером "црне листе", саопштио је начелник Центра јавне безбједности Бања Лука Зоран Станишљевић. - Досад смо примили пет пријава због пријетњи у вези са тим случајем. Један извјештај, у случају СМС пријетњи новинарки Цвијети Aрсенић, прослијеђен је Окружном тужилаштву. Остали случајеви још се истражују - рекао је Станишљевић и додао: - И поред пријава које имамо полиција прати све изјаве у вези са овим случајем у медијима. Позивамо та лица да се обрате полицији и кажу шта знају. Одговарајући на питање новинара шта ЦЈБ Бања Лука може учинити уколико неко затражи заштиту, Станишљевић је нагласио да само министар унутрашњих послова РС може донијети одлуку о пружању такве заштите. У прес-служби америчке амбасаде наведено је да ће у вези са фалсификованим документом CIA, који се појавио у афери "црне листе", свој став изнијети у понедјељак. Свједок покајник Владимир Латиновић фалсификовани документ CIA дао је бившем директору AМС РС Брани Суботићу кад је од њега добио 10.000 КМ и лаптоп. У том документу са меморандумом CIA наведено је да је Суботић повезан са мрежом подршке Радовану Караџићу. Бивши менаџер "Транспаренси интернешнела" Љубинко Лековић рекао је Суботићу да је тај документ, фалсификат, наводно извукао из сједишта CIA у Сарајеву. Према признању Латиновића, Лековић је, између осталог, жртве уцјењивао документима CIA и OHR-а, које је фалсификовао. Латиновић је раније рекао да су му Дерагомир Бабић и Слободан Васковић нудили 50.000 КМ да ћути о афери "рекетирања", док је бивши директор полиције РС Драгомир Aндан казао да су му тражили 50.000 евра да га рехабилитују у OHR-у. На прес-конференцији коју су након ових свједочења одржали Бабић и Васковић, они су медије и власт у РС назвали фашистичким и нацистичким. Изнијели су и низ највулгарнијих увреда и клевета, које су се односиле на уреднике и новинаре медија у РС. Портпарол Републичког тужилаштва РС Обренка Слијепчевић рекла да би тај предмет требало да преузме Окружно тужилаштво у Бањој Луци. Директор Центра за хуману политику из Добоја Момир Дејановић сматра да је изјава Бабића да су поједини медији у РС фашистички - претешка. - Мислим да је таква изјава претешка. И ако је био у праву и има разлога да буде незадовољан оним што пишу медији, ја их не би тако назвао нити бих режим у Републици Српској назвао фашистичким - рекао је Момир Дејановић. Специјално тужилаштво ће реаговати чим добије пријаву Портпарол Специјалног тужилаштва РС Драгица Тојагић изјавила је да ће то тужилаштво поступити према закону и својим надлежностима у предмету "црне листе", чим на ту адресу стигну пријаве у вези са овом афером. У вези са изјавом предсједника НВО "Народни фронт" Драгомира Бабића да је у РС на власти фашистички режим, Тојагићева је рекла да је за такве случајеве надлежан првостепени орган, а то је Окружно тужилаштво у Бањој Луци.

Name

Чија је била идеја да се уведу "црне листе"

02.08.2019 09:29

Чија је била идеја да се уведу "црне листе" за рекетирање, да ли је то био Љубинко Лековић савјетник НВО Транспаренци Интернатионал или је његов ментор био неко ко је имао смисла за више "комбинаторике и смисла" за рекет? И, како се све то завршило на суду? Мора бити да је М. Додик интервенисао да се ствар "слегне" и заборави, или је рекет дијељен на три учесника на равне части?

Name

Zika

28.07.2019 12:37

Stalno Sam pisao totalni kreten ali Raja se ne dize.Treba dignuti revoluciju bez toga ce biti sve gore

ODGOVORITE
Name

Vjeruj

28.07.2019 13:09

Džaba se piše, troje ljudi je drugačije, nešto uzdržanih, možemo li s njima kročiti u neku bolju sferu, pitam se. Šta je u pitanju kod ostalih, ja ne razumijem. Zar je moguće da se toliki šljam slegao, o, jeste, jeste... Razvrat.

Name

borac

28.07.2019 13:12

Narod je obicna suga za koga smo se to borili.

Name

синип

28.07.2019 17:07

Па дижи Жико, напријед у прве борбене редове, сви Фејсбук ратници има да ти се придруже. :-)

Name

Miromo

28.07.2019 20:03

Netreba revolucija dok navrate što su narodu pokrali i upropastili privatizacijom pa onda u bajbuk

Name

Dragi

29.07.2019 04:57

Ja se bori za ovu drzavu A izgleda opet moram ,nijedan dana radnog staza nemam ,u penziju nemogu samo na robiju koliko vidim

Name

Direkt

29.07.2019 23:16

Revolucija je narod. Sama cinjenica da je jedan poslanik osvojio ubjedljivo najvise glasova od svih poslanika, a da nije iz vlasti, dovoljno govori da ovaj nakaradni rezim mora da se mijenja ili da bude smijenjen.

Name

синип

30.07.2019 18:27

Ово си у праву, значи нема револуције јер народу не пада на памет да лоше мијења горим. :-)

Name

VALTER

28.07.2019 12:55

Republika Srpska jeste Društvo Jednog Lica i ovoliku količinu vlasti koju ima jedno lice je nemoguća u Privrednom društvu.Nad Privrednim društvom moguće je uvesti stečaj pa i likvidaciju dok za ovo nažalost nema pravnog rješenja pa ni demokratskog.Bolje reći nemamo kapacitet za izlazak iz ovog stanja za koje ne postoji izraz u Srpskom riječniku!

ODGOVORITE
Name

BL

28.07.2019 12:57

Tajkunski diktatoru sa tobom i tvojim kriminalcima naš je život u RS sranje, i vrijeme tako godinama sumorno prolazi, dok nam zemlja tijelo jednom ne poklopi.

ODGOVORITE
Name

Crna knjiga srpskog naroda ima cetiri slova - SNSD

29.07.2019 06:41

Ova zlocinacko-banditsko-lopovsko-kretensko-prevarantsko-dezertersko-perverzno-odvratno-smrdljivo-degenericna sekta, vodjena Strategijom svoga gazde Mile Budaka, pardon Duduka, je u terminalnoj fazi ispunjavanja Tri glavna cilja Strategije - a koji glase 1) Trecini Srba u Republici Srpskoj onemoguciti da se rodi (sto jasno pokazuju brojke prirodnog prirastaja), sto je opet ekvivalent Budakovog smaknuca iz 1941., 2) Trecinu Srba protjerati (uglavnom u zemlje Zapadne Evrope), najcesce praceno komentarom "kome se ne svidja neka ide", 3) Trecinu Srba prevesti u SNSD sektu ("ako nisi clan - dzaba ti je sve, i diplome i kvalifikacije"), sto je ekvivalent prevodjenja u katolicanstvo, pogotovo zastitom "hrvatskih nacionalnih interesa - Peljeskog mosta i drugo" Dakle, PRINCIP JE ISTI SVE SU OSTALO NIJANSE............... PRIJATNO!!!

Name

Snsd

28.07.2019 13:00

Nije Dodika izabrao narod malo pare malo ukradeni glasovi

ODGOVORITE
Name

Boki

28.07.2019 13:52

Pomeo vas je na svakim izborima, ukrasti se moze Glas, pet, sto, hiljadu, all in vas pomete sa toliko glasova vise,da nema nikakve sumlje. Dakle poklonite se i.sacekajte neko vase vrijeme, tamo za 30 godina.

Name

O BOKI

28.07.2019 14:38

To malo zadrijemao. Baš mi je drago da si se oglasio.

Name

Re

28.07.2019 15:16

Tsko je kradja i kupovina! Zasto su toliko nervozni,jer znaju da je to istina,a lazu sami sebe! Ja znam da je tako i nisam nervozan!

Name

Hahahaha

28.07.2019 15:46

Boki 13 !!! Pa takvi burlu i podrzavaju!!!

Name

Re Boki

28.07.2019 19:32

SumLJe? Ti nisi onaj Boki, ti si neki drugi "Boki". Onaj Boki je makar pismen, to smijem da garantujem, nema veze što ga ne volim! Ti si nepismeni trol trolova...

Name

Re Boki

28.07.2019 19:42

Grafomark Laktasi dobija izbore!

Name

baka

28.07.2019 13:05

Tebe Milane nesto zulja golemo.Znas li ko je ubio Davida...

ODGOVORITE
Name

Re Boki

28.07.2019 14:33

Slazem se sa vama samo mala ispravka pomeo je on kompletan narod.

Name

синип

28.07.2019 17:08

Слоба? Мислим, послије Лоре Палмер, Давид му је био рутина...

Name

Direkt

29.07.2019 23:29

Dodik sve zna. I ovo nije izuzetak.

Name

синип

30.07.2019 18:28

Па Додик је "Баја", какав је то баја ако не зна све? :-))))

Name

А

28.07.2019 13:10

Ево ја сам глупак и признам да то нисам видјео, али ме чуди кад си ти толико паметан зашто бар једном тога Додика не упредухитриш да рецимо не уради то и то. Накнадна памет не значи ништа а то је код тебе баш констатно изражено.

ODGOVORITE
Name

Direkt

29.07.2019 23:30

Sutra je uvijek pametnije od danas.

Name

bivši poslanik-kriv je Bosić

28.07.2019 13:12

Teško da će opozicija nešto konkretno moći uraditi, još tamo ima spavača. Malo su ova djeca, čak su i opasni. Tvrdim kao iskusan političar da će oni koštati opoziciju poraza na idućim izborima. Poslednja šansa da se riješimo vječne Milove vlasti jeste snažan i mudar odgovor Šarovića. On mora oko sebe okupiti najbolje, ne samo iz SDS. Svakako da ne dolazi u obzir novi SZP sa PDP. Da budem iskren do kraja,sve je to zasluga SzP i Bosića. Mogao je posle kupovine papaka dići proteste i riješiti se ovog zla koje vlada 13 godina, tada je lako mogao izvesti desetine hiljada ljudi na ulice najvećih gradova Srpske. Kao neko ko je iskreno radio za nacionalni interes, roditelj i djed, to mu nikad ne mogu oprostiti, ni zaboraviti.

ODGOVORITE
Name

Dejanpd

28.07.2019 15:11

Iskreno, ne vjerujem da se moglo napraviti ni tad nista revolucijom, nije imao ko podici narod, sve kljucne pozicije su pod sigurnim krovom rezima, opasane sa nekoliko sistema zastite, pa dodatno obezbjedjene medijskim i Zakonskim "crnim rupama", uzmimo na primjer da Sindikat nakon propasti desetina hiljada radnih mjesta, ukidanja prava radnika, koja su bar po Zakonu (onom prethodnom) postojala, krsenja prava radnika po svakom Zakonu (Zakon o doprinosima, Zakon o penzijsko-invalidskom osiguranju, Zakon o praznicima, Zastiti na radu, pravima po osnovu nezaposlenosti...), Jednostavno nema akta koji u nekom slucaju nije prekrsen, sta mi imamo? Radnicki Sindikat?! Nemamo, imamo formalno-pravnu Vladinu organizaciju koja pro forme ispunjava ono sto se prema konvencijama trazi da svaka de jure demokratija ima, mada to imaju i Komunisticke zemlje i socijalisticke i kraljevine, carevine itd. Ranka Misic cak nije ni smijenjena, niti je to moguce uraditi! Kako onda da smijenite sefa svega, evo sad i de jure u citavoj zemlji? Pa Sindikat kada bi to postao u pravom smislu sindikalna organizacija, sutra bi Vlada RS rekla da ga ne priznaje i proglasila neprijateljskom organizacijom, placenicima! Kako u takvim uslovima pokrenuti narod zeljan pravde i postenog sistema? Naravno, samo jedan je nacin, vidi se, iseljavanje, dok ne ostanu samo ti partijski poslusnici, pa da se tuku jedni protiv drugih. Ja sam davno to procjenio kao jedinu opciju za spas iz krize vladavine prava kod nas: da sve stranke udju u koaliciju ili cak ugase se i svi pristupe u SNSD, tako bi se izazvala kriza nakon nekog vremena i moralo bi pucati, jer bi sav kriminal izasao na vidjelo, pa bi rat bio unutar stranke i doveo do novog pocetka visestranacja ili druga opcija, da cuveni papci i statosjedioci u SNSD-u zaratuju zbog raspodjele plijena/funkcija...

Name

Serdar

28.07.2019 13:13

Katil od covjeka

ODGOVORITE
Name

Milan B.

28.07.2019 13:17

R E V O L U C I J A !

ODGOVORITE
Name

TITO

28.07.2019 13:18

DA LI SE RUDONJINE PRIJETNJE OSTVARUJU?! Ovako bi bilo ispravnije da je glasio naslov. A EVO PONOVO POSLA ZA SIPU... ZASTO OVU BUDALETINU ZOVU RUDONJA?!

ODGOVORITE
Name

PETAR K

28.07.2019 14:27

Zato što ovaj narod živi za dan da se pojavi Jablan.

Name

Bravo Petre

30.07.2019 07:12

Odlican komentar, Jablan se uvijek pojavi prije ili kasnije ali se obavezno pojavi....

Name

Mg

28.07.2019 13:28

Otišao sam iz te Dodikov ine ali mi žao naroda koi tamo živi

ODGOVORITE
Name

Ре МГ

29.07.2019 05:21

Зашто ти је жао народа? Па народу је лијепо

Name

Xxx

28.07.2019 13:43

Milane maloumnuče, poltronu okreni se oko sebe.A teško da ti vidiš neke stvari, kao i svi vi pristalice režima.Ne ujedate vi đaba pošten narod, sve ste vi to na neki način naplatili.Vas se i milosni Gospod odrekao, a do juče vam Dodik bio naj veći ateista a danas slavu slavi ispod šatora.Sačuvaj bože.

ODGOVORITE
Name

Noćna ptica

28.07.2019 14:09

Koja demokratija, ovaj vid demokratije vidljiv je jedino u Sjevernoj Koreji.

ODGOVORITE
Name

re -re

28.07.2019 14:52

Burlina demokratija u novostvorenoj mukom stečenoj RS, ravna je i nema nikakve razlike za narod i borce RS od Enver Hodžine diktature.

Name

Radmila

28.07.2019 14:25

A onda je Čubro odlučio da nam preko režimskog glasila sve razjasni i kaže kako treba postupiti prema nalogu velikog vodje koji je zamislio to što je zamislio. Čubro, čekic i pravo i pojašnjavanje poslovnika. Majko mila. Ali Čubro će sve uraditi da pod stare dane obezbijedi sebe i treće koljeno. Milioner iz Krupe i bruka ovog naroda.

ODGOVORITE
Name

RE

28.07.2019 15:19

Ej moj Vaskovicu, ne vrijedi ovom glupom narodu nista pisati ni objasnjavati. Narod je usao u svoje jazbine i jedino sta do njega dopire, to su lazi rezimski glasila. Ali ovo sto ti pises, to narod nepismen ne zna ni razumjeti.Vidite koliko uvlakaci i kriminalci podrzavaju, gasenje drugog i drugacijeg misljenja, gasenje kritike i nezadovoljstva drugih, koji ne uzivaju pozicije. Ovo je vise od diktature.

Name

@ Radmila 28.07.2019 16:25

28.07.2019 19:40

Zar ti ne znas da je Cubro kupio stan na lokaciji Beograda na vodi sa preko 200.000 evradi? Pa ti vidi koliko se moze zaradjivati cekicem a da ne budes kovac.

Name

синип

29.07.2019 07:57

Па што је куповао 60 квадрата тамо, не контам? Мао је то. :-)

Name

Kad-Tad

28.07.2019 14:35

Burle, ko je ubio David-a?

ODGOVORITE
Name

Austrija

28.07.2019 15:14

Cubrilovic je iz Krupe na Vrbasu,i sva regija bocac, agino selo, Manjaci, podrzavaju lopovluk, SnSd,i Dodika,vladaju banjalukom, zato smo siromašni,sve pokradose,

Name

Nocturno

28.07.2019 15:46

Dodik je najveci manipulator i patoloski lazov koji koristi nacionalizam kao vodilju zadojene mase!!!

ODGOVORITE
Name

POP

28.07.2019 15:53

LJUDI NEMA DILEME, OVAJ DODIK JE TOLIKO OPSJEDNUT DEMONIMA DA BI I OVAJ SLUCAJ TREBALO STAVITI U BIBLIJU. NADAMO SE DA CE U SUSRETU SA NEKIM JAKIM DUHOVNIKOM DEMONI POBJECI IZ NJEGA. NADAMO SE DA CE DOCI POD OSTROG I DA CE KAD PRISTUPI SVECU DEMONI NAPUSTITI OVOG JADNOG COVJEKA.

ODGOVORITE
Name

Bozidar

28.07.2019 16:19

naučio od svog pokroviteljasa istočne strane

Name

Domi re pop

28.07.2019 16:54

Nesmije on otići tamo!

Name

Ako ćemo pravo

28.07.2019 18:32

Nije moguće da je opsjednut demonima. Niko kao on nije zaštićen od demona. Njega štiti prvi du'ovnik među Srbima, slavu mu opslužuje, brani ga i krstom i tamjanom i svetošću dužnosti svoje. Druge su tu stvari u pitanju. Lopov ostaje lopov, onaj notorni, nepopravljivi.

Name

Rastko

28.07.2019 16:33

Za razliku sto ovaj dodig predlaze skracenje vremena za diskusiju , naprotiv treba povecati vrijeme , kako bi ovi iz opozicije mogli iznijeti samo istinu o lopovlucima rezimlija , te raditi na smanjenju pljacke naroda i unistavanju svega do cega se rezim dokopa . Rezim najvise pogadja istina i istina je najbolnija po njih , jer su svjesni sta su uradili od ovog naroda i citave Republike .

ODGOVORITE
Name

SVESTENIK

28.07.2019 16:40

Cinjenica je, da ukoliko u ovom svetu covjek zeli da zivi ispravno i moralno bit ce na udaru. Sam Isus Hristos je rekao ,da jr knez ovoga svijeta sotona. Mnogi ljudi su prihvatili satanisticki sistem vrednosti. U Bibliji se fino kaze ,,svi koji hoce da zive pobozno i moralno bit ce gonjeni, i to danas imamo jako izrazeno u RS za vrijeme ove vlasti. Evo ljudi koji su spremni da se bore za istinu ,pravdu ... proganjaju se i hapse a najveci zlikovci smatraju se znamenitim ljudima. Dok se Bog ne umesa nista nam ne vredi, a onda ce se PRAVEDNO SUDITI. NOVAC IMOC OVIH BOGATIH SATANISTA NISTA NECE VREDETI.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

29.07.2019 16:23

Problem je sto je malo takvih svestenika koji misle ispravno i za narod.Mnogi ispod mantije kriju sektu.Tako ce mo brzo rastjerati vjernike.

Name

Starcevica

28.07.2019 17:07

Jebes pisanije, vlast pada na izborima,a vi se potrudite pa opet uzmite sicu za glas a onda se cudite,nedostatku demokratije i prava.

ODGOVORITE
Name

синип

28.07.2019 17:58

Немо' тако, па "покрали" су их. :-)

Name

Direkt

29.07.2019 23:35

Sta, nisu?

Name

синип

30.07.2019 18:27

Па ако јесу, покрашће вас и идући пут. Логично?

Name

Vjeciti opozicionar

28.07.2019 17:30

Molim Draška, Jelenu i Vukanovića da organizuju peticiju građana u vezi ovog suludog prijedloga, ali u svim opštinama u RS-u. Hvala.

ODGOVORITE
Name

Magistra vitae

28.07.2019 18:34

Do naroda je. To je još Ivo Andrić primijetio, pa zapisao: 'Dugotrajno robovanje i rđava uprava mogu toliko unakaziti i zbuniti shvatanje jednog naroda da razum i prav sud njemu toliko otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete'.

ODGOVORITE
Name

Direkt

29.07.2019 23:39

Nije do naroda, posto narod glasa za jedne, a papci prelecu u drugu stranu. To je do nakaradnog zakona.

Name

рибар

28.07.2019 18:39

Све кад би се пословником продужила дискусија у НСРС, сама прича и препуцавања тамо неће ништа више донијети опозицији гласова, него што су имали на задњим изборима, напротив. Ја одговорно тврдим да само указивање на неоспорни криминал није довољан, да јесте, већ би то дало резултата прије два изборна циклуса. Значи, треба знати оборити режим, има она стара пословица, "није свакоме кроз село пјевати", тачка.

ODGOVORITE
Name

Galeb

28.07.2019 19:04

Dodik i njegovi kriminalci nesmije nista dati Zakonu I pravu kad pravo zavlada Dodik i njegovi kriminalci idu odmah iza resetaka I to svi .to je teror sila ,kriminal,placka ubistva ,taj rezim ostaje na tome kao I Radovana karadzica Ta dva rezim a su isti Samo kadace narod to shvatiti ostaje dase vidi

ODGOVORITE
Name

Драшко

28.07.2019 19:48

Треба пустити оне које је народ изабрао да управљају Р. Српском.

Name

Dodo

28.07.2019 19:25

Bravo Dodo samo nastavi...i dovesces srpski narod u ...a rs unestanak. Cestitam

ODGOVORITE
Name

Jakako

28.07.2019 19:32

Ne vidim ja nikoga da se bori. A mnogo ljudi koristi puno medijskog prostora,i troši puno riječi,i puno ljudske nade.... Jel to borba? Jel se tako riješava?

ODGOVORITE
Name

Miromo

28.07.2019 20:00

Ovakva crna knjiga kukavče jeda ti si trebao ima 5 godina biti u zatvoru i šta misliš šta je SNSD to je organizovana grupa da uguši narod i naše srpstvo niti vjeruju u Boga ni R-Srpsku nego samo u pljačku svoga naroda

ODGOVORITE
Name

Serdar

28.07.2019 20:40

Ovo sta radi Burle sa postenog naroda i sjrotinje to nema ni u Mauritaniji.Zasto je Burle iso u Bjelorusiju,da dobije instukcije od Lukasenka kako jr on zaveo Diktaturu u Bjelorusiji,Pa da on isto zavede na isti nacin u RS.Burle nicije nije gorelo do Zore,pa nece ni tvoje u to budi ubijeden.Doce jednom taj dan kad ces za sve odgovarati pred narodom i poloziti narodu racune.

ODGOVORITE
Name

Svrni navrni

29.07.2019 07:30

Kad je već stigao do Bjelorusije mogao je da se informiše i o drugim stvarima a ne samo kao se osvaja i drži gola vlast. Recimo, kako to da u Belarus praktično nemaju nezaposlenih, da fabrike rade, proizvode, izvoze i zarađuju, da su im svi putevi uređeni i dobro održavani, gradovi čisti, zdravstvo, školstvo praktično besplatni. Da vidi da se i tako može osvajati i držati vlast a ne demagogijom, izbornim prevarama, voluntarizmom i improvizacijom, korupcijom, papkarenjem i papanlukom. Da svrha vlasti ne mora biti samo pljačka i otimačina, prisvajanje narodnih dobara, uzurpacija institucija, već i narodno dobro, prosperitet naroda, ekonomski, socijalni, moralni.

Name

Justik

28.07.2019 21:58

Uskoro će i verbalni delikt. Prvo u praksu, pa zatim u zakone i teoriju. U Srbiji isto tako, već ga uvlače i provlače kroz pojedine slučajeve koji mirišu na konstrukcije. A sve da se gazde utvrde i učvrste tu gdje jesu, imetak da se zaštiti i ogradi.

ODGOVORITE
Name

Kum

28.07.2019 22:00

Sta znaci SNSD ? Sramota Nasih Srpskih Dedova

ODGOVORITE
Name

Barni

28.07.2019 23:05

Svaka cast na fotografiji.Odslikava psiholoski profil.Pogled sve govori.

ODGOVORITE
Name

GOKSI

28.07.2019 23:06

MENI OVAJ TEXT LIČI NA NEUMITNU ISTINU! ALI RS JE KOMPLEKSAN PROJEKAT. KOJI TREBA DA ZAŽIVI. ONDA SU I OVAKVI LIKOVI KAO DODIK NEIZBEŽNI JBG

ODGOVORITE
Name

Milorad

29.07.2019 02:57

Ono sto su ustase napravile u Jasenovcu to je nista sta pravi jedna bitanga i fasista M.D. sa svojim poltronima i kriminalcima iz stranke i familije. On je sramota za Srpski rod. Ali nadam se dat ce Bog da i ta bagra bude skinuta sa vlasti, da im se sudi i oduzme sve sto su oteli i opljackali od ovog jadnog i napacenog naroda. Samo idioti, smradovi, lopovi, ulizice i glupaci mogu da ga podrzavaju. Bog neka nam je na pomoci da nam da snagu i pamet da svrgnemo sa vlasti ovu bahatu bagru.

ODGOVORITE
Name

Bl

29.07.2019 06:53

Svaka ti je na mjestu sve sto si nspisao je tacno i mi to sve vidimo zato ce narod ovaj put sigurno prepoznati ko se istinski za njega moze boriti dalje ova trojka i jos tu dodati par ljudi strucni ljudi preporodili bi RS I MLADI PDP KOJI POMAZU LJUDIMA U SVIM SITUACIJAMA VIDIM I OBROK LJUDIMA I BESKUCNICIMA SU PODJELILI SVAKA CAST OMLADINO ODUSEVLJAVATE ME RADITE CJELU GODINU HUMANO CISTITE POMAZETE I ZATO CE VAS BL NAGRADITI GLASOVIMA NA IZBORIMA DRASKO VUKAN JELENA OMLADINA PDP MILAN RADOVIC I JOS PAT LJUDI NAS JEDINO MOGU IZVADITI IZ OVOG PONORA ZATO NARODE OTVORI OCI I GLEDAJ KOGA CES BIRAT ZA BUDUCNOST

ODGOVORITE
Name

Boki

29.07.2019 07:58

Mi kao obican, prost, radan i posten narod cemo birati Baju, a vi, opet isto, do nekih novih izbora, pa tamo oko 2040 te mozda i dobijete neku mini sansu, samo mozda.

Name

RADOVIĆ

29.07.2019 08:25

NIJE OPOZICIJA. DIO JE KOALICIONE VLASTI!

Name

Sa Neta,

29.07.2019 17:18

"Za neke, evropske policije i tajne službe otkrivaju, dotad pažljivo čuvane, detalje iz dosijea; podaci i snimci se, preko odabranih posrednika, dostavljaju raznim balkanskim i evropskim medijima istovremeno." https://www.capital.ba/dodikov-zet-suvlasnik-kbv-datakom-povezane-sa-aferom-podmicivanja-sinise-malog/#.XT70nBWMROw.twitter Zoran Čičak, Twiter

ODGOVORITE
Name

Robespierre

30.07.2019 07:33

Ajs sada baja napravi referendum kao najvisi oblik demokratsog izrazavanja volje naroda o tom tvom prijedlogu. Ali elektonko izjasnjavanje pa da vidimo sta ce narod reci. A?

ODGOVORITE
Name

Vjeciti opozicionar

30.07.2019 07:47

Interesantno da ovaj komentator milan toliko hvali velikog vođu, vjerovatno je zaljubljen u njega.

ODGOVORITE
Name

Mustafa

30.07.2019 10:30

Milane mora da ti je Dodo sve zaposlio i namjestiovti nepovratni kredit.

Name

Kizo

30.07.2019 07:48

Dodik je sam kao svi najbolji i najpametniji..Ko ima sta protiv neka prica ali uzalud

ODGOVORITE
Name

Noćna ptica

30.07.2019 08:57

Kizo, ako je dodik sam čiji su bili oni savetnici dok je bio predsjednik RS-a, imao je 18 ili 19 savjetnika. U mom selu kažu : pametnom čovjeku ne treba savjetnik, a budalu je dzaba savjetovati. E naš narode na šta padosmo, kiza pametnjakovic.

ODGOVORITE
Name

Dilema

30.07.2019 20:33

Ne zna se šta je gore, po narod naravno, kada sluša savjetnike, ili kada sam smisli pa rekne ili kada buba onako iz glave, prvo što mu padne na pamet, ne razmišljajući.

Name

Vjeciti opozicionar

30.07.2019 14:53

BRAVO za tri mlada poslanika, satjerali ste ga u misiju rupu, a dokaz da je tako to što pokreće inicijativu za izmjenu poslovnika o radu NSRS, to je kapitulacija, nemoze se nositi sa ovim trojcem i Ljubišom Krunic povremeno. Kad komplet opozicija bila takva gdje bi mu bio kraj . Nije on naučio da ga neko kritikuje, vec da mu se smo uvlače i da ga hvale. Mijenja se klima u NSRS. Još jednom BRAVO.

ODGOVORITE
Name

Vjeciti opozicionar

30.07.2019 19:58

Kada čovjek oko sebe ima poltrone, uvlakace, loše prijatelje koji mu stalno predstavljaju nešto što u stvarnosti nema ni 1 %, možda čovjek nije ni svjestan u kojoj smo mi katastrofi. Milorade ako imas namjeru da uradiš nešto dobro za RS, do sada skoro ništa dobro nisi uradio, raspusti tu bandu oko sebe, oni ti ne misle dobro, i dovedi ljude koji ce te kritički savjetovati i budi spreman prihvatiti kritike, inače nestaje Republike Srpske. Nikad nisam glasao za tebe, ali ovo ti je bratski savjet, ako imaš snage razmisli i provjeri neke d. p. uv.. kače doći će ti glave prvi će ti zabiti nož u leđa.

ODGOVORITE
Name

Da

30.07.2019 22:21

Nazalost on ce to uraditi ,ograniciti diskusiju,ali sobzirom da ste pametni,nacitani,ima nade za vas troje i druge drzeci se one Cercilove/Kada su trazl da se obrati skupu pitao je koliko vremena,rekli su kratko,on je odgovorio nemoze jer za krstko vrijeme mora se nesto pametno reci.Ne predstoji vam drugo da sve sazmete i pametno kazete!

ODGOVORITE
Name

Блабла

31.07.2019 11:19

Благо њему докмга руше Васковићи, Вукановићи, и ови "експерти" из ПДП-а, сигуран је док је жив на власти, не требају му ни анкете ни куповина гласова. Са оваквом опозицијом, дуга је вијека на власти! Босићу, прекидај ово и оснивај нешто док још има ко да се окупи у праву, културну и досљедну опозицију!!!

ODGOVORITE