Nije htio raskid: Oteo bivšu curu

Završetak emotivne veze sa dvadesetogodišnjakinjom teško je podnio dvadesetdvogodišnji Banjalučanin Marko Stanković, koji je po svaku cijenu htio zadržati bivšu djevojku pa ju je u banjalučkom naselju Lazarevo nasilno uvukao u automobil i odvezao u obližnju ulicu, primoravajući je da nastavi vezu s njim, saznaju "Nezavisne".

Republika Srpska 26.07.2019 | 20:35
Nije htio raskid: Oteo bivšu curu
Nije poznato koliko su prije toga oni bili u emotivnoj vezi.

Brzom intervencijom građana i policije mladić je ubrzo uhapšen, a djevojka je, kako saznajemo, pronađena nepovrijeđena u automobilu pasat, u kojem je bila s njim.

Naime, sve se odigralo u četvrtak u Ulici Ivana Kosančića u naselju Lazarevo u Banjaluci, kada su građani vidjeli da je mladić nasilno uvukao djevojku u auto, te su slučaj prijavili policiji.

Odmah po prijavi postupila je i policija, koja ih je ubrzo pronašla na parkingu u pasatu u obližnjoj Ulici Branka Popovića, u blizini tržnog centra koji se nalazi u pomenutom naselju, gdje je osumnjičeni mladić uhapšen.

Kako su saopštili iz PU Banjaluka, utvrđeno  je da je mladić bio u emotivnoj vezi sa djevojkom i da ju je nasilno uvukao u automobil.

Osim toga, od djevojke je čak i oduzeo mobilni telefon i novac, pokušavajući da je primora da nastave vezu.

Kako su naveli iz Policijske uprave Banjaluka, oko pola sata iza ponoći identifikovali su, pronašli i uhapsili Banjalučanina M.S., a sumnjiče ga da je izvršio krivično djelo protivpravno lišenje slobode.

Ističu da je o svim okolnostima upoznat dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenog za pomenuto krivično djelo.

(Nezavisne)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Igipop

26.07.2019 19:53

Ko nekad iz jednog sela ukrades mladu pa u svoje selo

ODGOVORITE
Name

Direkt

29.07.2019 11:07

Ocigledno u nekim slucajevima da nismo daleko odmakli.

Name

rdg

26.07.2019 20:17

Šta se to građana tiču međusobni odnosi dvoje. Čuj građani se umešali.

ODGOVORITE
Name

Majka

26.07.2019 20:49

Pravilno je da su građani reagovali... Sta mislite da je to bila vasa kćerka?

Name

Dora.

26.07.2019 21:22

Daje nevoli nebih je jurijo,Toje ljubav niko nema pravo dase mješa.

Name

Re

27.07.2019 05:03

Koliko je ljudima poremećena percepcija shvatanja vidi se po ovim komentarima. Svako nasilje je kažnjivo i građani ne treba da zatvaraju oči pred tim. Ovi što pišu šta ima da se gradjani miješaju očito bi ćutke prošli i kad bi neko nekoga javno tukao i ubijao.

Name

Xl

27.07.2019 05:20

A da li ona voli njega, koji retard

Name

Re rdg

27.07.2019 05:53

Odnos između roda najrođenijeg ne smije biti nasilan, a kamoli između dvije osobe koje nisu ni rod ni pomoz bog, pa ne vidim šta je sporno što su građani reagovali. Djevojko, bojim se da ćeš sa tim tipusom, biti u velikom problemu. Mlad, a bahat i nasilan.

Name

re Dora

27.07.2019 14:43

Sramota me obuzela citajuci tvoj komentar,sto zbog razmisljanja sto zbog pismenosti.