Crno-bijeli: Htjeli su tuču, ali i to je dio fudbala!

Fudbaleri Partizana iznose utiske posle prve utakmice protiv Konas Kija odigrane u Rilu.

Fudbal 26.07.2019 | 20:02
Crno-bijeli: Htjeli su tuču, ali i to je dio fudbala!
Fudbaleri Partizana Aleksandar Šćekić i Strahinja Pavlović, kao i golman Vladimir Stojković, složili su se da je najbitnije da su izbegnute povrede i ostvarena pobeda na gostovanju velškom Konas Kiju u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Strelac jedinog gola na očajnom terenu u Rilu bio je crnogorski reprezentativac Šćekić u 62. minutu odličnim udarcem sa ivice kaznenog prostora.

"Teška utakmica, više smo se 'tukli' nego što smo igrali fudbal. Mnogo smo kvalitetniji od njih i nemaju drugi način osim da nas 'biju' i prave faulove", rekao je Šćekić za klupsku televiziju.

Visoki vezista smatra da će u Beogradu biti puno lakše i ubedljivije jer je bolji teren.

"Teren u Rilu je baš loš, suv, dok je naš izvanredan. Veruhem da će rezultat biti još veći. Ovde nismo imali puno načina za igru, pokušavali smo, a u Beogradu će biti drugačije".

Kapiten Vladimir Stojković uveren je da će u Humskoj biti zabeležena rutinski trijumf.

"Očekivali smo da će, pored katastrofalnog terena, biti 'tuče' koja je počela već od petog minuta.. Morali smo da se priviknemo, a teško je igrati protiv ekipe koja ne igra fudbal, tuče se i igra na duge lopte, što je i legitimno", naveo je iskusni čuvar mreže.

Stojković je prokomentarisao situaciju kada je zbog sukoba sa protivničkim igračima zaradio žuti karton.

"U vazduhu sam uhvatio loptu preko dvojice. Iako je bila praktično u mom posedu išli su laktom u bočni mišić, kako bi me uneli u gol. To me je isprovociralo, tako najčešće dolazi do povreda protiv ovakvih ekipa. Hvala Bogu da je završeno", rekao je Stojković i pozvao navijače da ispune tribine u revanšu.

Mladi štoper Strahinja Pavlović priznao je da je u jednom trenutku bilo nervoze zbog propuštenih šansi, ali da ih je smirivao trener Savo Milošević.

"Ovakve utakmice ne mogu bez grube igre i oštrih startova. Najbitnije je da smo pobedili, da u Beogradu možemo da završimo posao", zaključio je Pavlović.

Revanš na stadionu u Humskoj je sledećeg četvrtka.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar