Test - video: Liverpul opet bez slasti pobjede!

Očajna reakcija Minjolea, gol Fernandesa. . .  Sporting i Redsi igrali 2:2.

Fudbal 25.07.2019 | 10:51
Test - video: Liverpul opet bez slasti pobjede!
Prijateljska utakmica koju su odigrali Sporting iz Lisabona i Liverpul u Njujorku mogla je da posluži trenerima da uvide gde još njihov tim može da bude bolji i na čemu može da se radi. Liverpul opet nije došao do pobede na turneji po SAD-u, a Jirgen Klop je u remiju od 2:2 (1:2) mogao opet da se uvidi koliko mu je bitno što ima Alisona Bekera na golu.

Sigurno je Nemcu kroz glavu prošlo sve ono što se događalo u izgubljenom finalu protiv Reala kada je kikseve ređao Loris Karijus jer je već u 4. minutu Simon Minjole napravio veliku grešku. Šutirao je Bruno Fernandes, a lopta je bukvalno prošla kroz ruke golmanu Liverpula.

Izraz lica Jirgena Klopa je sve govorio... Ružni flešbekovi su mu se pojavili u glavi, a onda je verovatno shvatio da je aktuelni prvak Evrope, da ima Alisona i laknulo mu je u sekundi... Ovaj kiks Minjoleu svakako neće pomoći, mada je kasnije imao i dobrih momenata.

Liverpul se potom dobro oporavio od ovog udarca, već do poluvremena je postigao dva gola. Prvo je strelac bio Divok Origi posle odbitka, a potom je i Žoržinjo Vajnaldum pokazao svoje ofanzivne kvalitete i doneo prednost Liverpulu.

Sporting se nije predavao pa je do kraja uspeo da izjednači golom Vendela i tako je duel na Jenki stadionu završen nerešenim rezultatom.

Klop je mogao da vidi gde "curi" u igri njegovog tima, a kada su pojedinci u pitanju najzadovoljniji može da bude Fernandeš jer je dao gol protiv Liverpula, a upravo je on velika želja rivala Redsa Mančester Junajteda. Čak su i Klop i Fernandes imali kratak razgovor na terenu posle utakmice. Ko zna, možda je Nemac iskoristio priliku i probao da ga "vrbuje".



PRIJATELJSKA UTAKMICA

SPORTING LISABON - LIVERPUL 2:2 (1:2)
/Fernandeš 4, Vendel 53 - Origi 20, Vajnaldum 20/

Stadion: Jenki Stadion, Njujork

SPORTING (4-2-3-1): Ribeiro - Ilori, Neto (Koates 61), Matje, Borha (Koreja od 46) - Dumbija, Vendel - Rafinjinja, Vijeto (Kabral 61), Fernandeš - Felipe (Dost od 61)

LIVERPUL (4-4-2): Minjole - Aleksander Arnold (Gomez 62), Matip (Van den Berg od 89), Van Dajk (Lovren 77), Robertson (Kent 62) - Okslejd Čemberlejn (Vilson 62), Henderson (Bruster 77), Fabinjo, Milner - Vajnaldum (Lalana od 76), Origi (Džouns 77)

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar