Radnik spreman za Spartak

Fudbaleri bijeljinskog Radnika večeras od 20:45 časova u slovačkoj Trnavi igraju revanš susret pretkola UEFA Liga Evrope protiv domaćeg tima Spartaka. Rezultat prve utakmice, koja je prije sedam dana odigrana u Banjaluci, bio je 2:0 za "plave", što bijeljinskom timu daje određenu prednost u samom pristupu večerašnjem susretu.

Republika Srpska 18.07.2019 | 11:12
Radnik spreman za Spartak
Iz tabora Radnika svjesni su da utakmica neće biti ni malo laka, odnosno da domaćinu ne treba prepustiti inicijativu.

"Imaćemo sigurno mnogo problema ukoliko dozvolimo da Spartak preuzme konce igre. Mi ćemo pokušati da nametnemo svoj stil, koji je već postao prepoznatljiv, a to je da kroz agresivnu igru dođemo do pogotka. Ubijeđen sam da ćemo postići gol i na taj način doći do prolaska dalje", istakao je trener bijeljinskih fudbalera Mladen Žižović.

Ekspedicija Radnika, koja od utorka boravi u Trnavi, sinoć je na stadionu "Anton Malatinski" odradila posljednji trening pred večerašnju utakmicu, u terminu odigravanja utakmice, ali čini se da sastav "plavih" jos nije poznat.



"Svi igraci su spremni i na raspolaganju su. Jedina dilema postoji oko defanzivca Pavla Sušića, koji se požalio na lakšu povredu. Neposredno pred samu utakmicu ljekarski tim će procijeniti njegovu spremnost, ali i ukoliko ne bude mogao da nastupi imamo dovoljno kvalitetne alternative", zaključuje Žižović.



Na stadionu "Anton Malatinski" večeras se očekuje 15-ak hiljada navijača, među kojima će biti i grupa pristalica Radnika iz Bijeljine. Prema najavama, na tribinama će biti bučno, a na terenu neizvjesno u odluci ko će od ova dva kluba na megdan bugarskoj Lokomotivi iz Plovdiva 25. jula. Vjerujemo da će to biti Radnik, jer ima znatnu prednost iz prve utakmice, javlja reporter BN TV iz Trnave.



BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Plavi

18.07.2019 11:40

NAPRED RADNIIIK, DO POBJEDE

ODGOVORITE