Радник спреман за Спартак

Фудбалери бијељинског Радника вечерас од 20:45 часова у словачкој Трнави играју реванш сусрет преткола УЕФА Лига Европе против домаћег тима Спартака. Резултат прве утакмице, која је прије седам дана одиграна у Бањалуци, био је 2:0 за "плаве", што бијељинском тиму даје одређену предност у самом приступу вечерашњем сусрету.

Република Српска 18.07.2019 | 11:12
Радник спреман за Спартак
Из табора Радника свјесни су да утакмица неће бити ни мало лака, односно да домаћину не треба препустити иницијативу.

"Имаћемо сигурно много проблема уколико дозволимо да Спартак преузме конце игре. Ми ћемо покушати да наметнемо свој стил, који је већ постао препознатљив, а то је да кроз агресивну игру дођемо до поготка. Убијеђен сам да ћемо постићи гол и на тај начин доћи до проласка даље", истакао је тренер бијељинских фудбалера Младен Жижовић.

Експедиција Радника, која од уторка борави у Трнави, синоћ је на стадиону "Антон Малатински" одрадила посљедњи тренинг пред вечерашњу утакмицу, у термину одигравања утакмице, али чини се да састав "плавих" јос није познат.



"Сви играци су спремни и на располагању су. Једина дилема постоји око дефанзивца Павла Сушића, који се пожалио на лакшу повреду. Непосредно пред саму утакмицу љекарски тим ће процијенити његову спремност, али и уколико не буде могао да наступи имамо довољно квалитетне алтернативе", закључује Жижовић.



На стадиону "Антон Малатински" вечерас се очекује 15-ак хиљада навијача, међу којима ће бити и група присталица Радника из Бијељине. Према најавама, на трибинама ће бити бучно, а на терену неизвјесно у одлуци ко ће од ова два клуба на мегдан бугарској Локомотиви из Пловдива 25. јула. Вјерујемо да ће то бити Радник, јер има знатну предност из прве утакмице, јавља репортер БН ТВ из Трнаве.



БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Плави

18.07.2019 11:40

НАПРЕД РАДНИИИК, ДО ПОБЈЕДЕ

ОДГОВОРИТЕ