6.000.000 za Rikarda Gomeša?!

U Humskoj se mole da je tačno! Nema ipak potvrde da je Al Hilal baš toliko zapeo. . .

Fudbal 30.06.2019 | 08:21
6.000.000 za Rikarda Gomeša?!
Navijači već škrguću zubima. Savo Milošević još čeka prava pojačanja. Uz sve poštovanje Dominiku Dingi, Rajku Brežančiću, Aleksandru Lutovcu, Igoru Vujačiću i Periši Pešukiću utisak je da to prosto nije dovoljno da bi Partizan ugrozio šampionsko zvanje Crvene zvezde. Nije tajna: miran jun uslovljen je finansijskom situacijom u Humskoj. Nije dobra, najblaže rečeno. Ali uskoro bi crno-beli mogli da dobiju injekciju koja bi mogla da situaciju okrene za 180 stepeni.

Bar ako je za verovati arapskim izvorima, jer tamošnji mediji pišu da se Al Hilal ozbiljno uključio u trku za potpis Rikarda Gomeša i da je spreman da ode mnogo dalje nego što su  Al Ahli i Šardža, takođe interesenti za Partizanovog napadača.

Al Ahli i Šardža navodno ne mogu da idu preko 4.000.000 evra, ni centa više, dok je Al Hilal spreman da plati čak 5.600.000 američkih dolara, odnosno oko 5.000.000 evra za Gomeša. I tu nije kraj, pošto bi Saudijci u ugovor ubacili i klauzulu o premijama koje bi ukupnu cenu obešećenja mogla da podigne i na celih 6.000.000 evra!

S tim da ovde treba biti oprezan, jer da je takva ponuda stigla na Topčidersko brdo verovatno bi Gomešuveć bila zavezana mašnica i bukiran let za Rijad. Malo je reći da na ovakve brojke u Humskoj ne bi ostali ravnodušni. Mada bi ih i u slučaju realizacije posla čekao mukotrpan posao u potrazi za naslednikom čoveka koji je prošle sezone na utakmicama u prvenstvu, Kupu i kvalifikacijama za Ligu Evrope postigao 26 golova i bio najbolji strelac Partizana.

Jeste se Ognjen Ožegović vratio, ali Nemanja Nikolić je spakovan za prodaju. Moraće crno-beli da nađu još bar jednog špica, možda i dvojicu, i to onog projektovanog za startnih 11. I ne samo njega. Savo Milošević čeka i druga pojačanja. I navijači su već nestrpljivi. Rikardo Gomeš bi sve to mogao da promeni i ubrza crno-belo leto. Samo ako se aber iz Saudijske Arabije ispostavi kao tačan.

Al Hilal inače na špicu trenutno ima i Sebastijana Đovinka i Bafetimbija Gomisa. Ovog drugog su doduše poslednjih dana mediji selili u Tursku. Podsetimo, Al Hilal je zimus kupio Zvezdinog Miloša Degeneka za 3.600.000 evra.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar