POTVRĐENO: Grizman u Barseloni!

Gazda Atletika otklonio nedoumice!

Fudbal 12.06.2019 | 21:58
POTVRĐENO: Grizman u Barseloni!
Hoće – neće, hoće – neće, hoće... Definitivno hoće!

Antoan Grizman je sigurno pojačanje Barselone, potvrdio je većinski vlasnik i generalni direktor madridskog Atletika, Migel Angel Hil Marin.  

Visoki funkcioner Jorgandžije je rešio sve neodumice oko Grizmanov budućnosti sledećim rečima:

„Jasno je gde će Gizman igrati sledeće sezone. U Barseloni. Znali smo to još u martu“, preskeao je sin Hesusa Hila sve spekulacije oko budućnosti francuskog golgetera.

Podsetimo, još prošlog leta je Grizman imao dogovoren transfer u Barselonu, ali se u poslednjem trenutku predomislio na nagovor klupskih čelnika, trenera Simeonea i saigrača. Zamoljen je da ostane kako bi Atletiko još jednom napao trofej Lige šampiona čije se finale igralo na njegovom stadionu. Međutim, nije tada ostao samo iz ljubavi. Potpisao je novi ugovor sa drastičnom povišicom plate na skoro 25.000.000 evra po sezoni, ali je insistirao da ostane fiksna otkupna klauzula od 120.000.000 evra što je bio jasan signal da ne vidi svoju budućnost isključivo u Atletiku i sprečio je klub da ga blindira nekom nedodirljivom klauzulom.

Kada je Atletiko ispao od Juventusa u Ligi šampiona, opet je uspostavio kontakte sa Barselonom i rešio da i definitivno stavi tačku na karijeru u Madridu. Barsa je pristala da plati klauzulu koja iznosi 120.000.000 evra. Ali terk od 1. jula. Do tada je 200.000.000 evra. Zato se sve oteglo i čeka se početak sledećeg meseca da Barsa zvanično promoviše Grizmana.

Poslednjih nedelja se šuškalo da Mesi i lideri svlačionice nisu oduševljeni Grizmanovim dolaskom, da su tražili od kluba povratak Nejmara pre dolaska Grizmana, pominjalo se i interesovanje Pari Sen Žermena, ali sada je stavljena tačka na sve spekulacije.

Grizman će od 1. jula postati član Barselone.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar