Od Engleza za Veljkovića 15.000.000 evra!

Verderova računica. . .  Hoće li srpski reprezentativac ponovo na Ostrvo?

Fudbal 01.06.2019 | 08:22
Od Engleza za Veljkovića 15.000.000 evra!
Sezona uspona i padova je iza Miloša Veljkovića. Srpski štoper bio je u jednom trenutku nezamenljiv u startnoj postavi Verdera, ali ga je povreda kuka, zatim i problemi sa mišićem, izbacila iz ritma. Ipak, reprezentativac Srbije je stigao da odigra 23 utakmice u Bundesligi i održi vrednost na evropskom tržištu.

I ne samo to. U Bremenu se nadaju da bi za usluge momka rođenog 1995. godine mogli da inkasiraju ovog leta 15.000.000 evra. Mnogo novca na prvi pogled, ali znaju u Bremenu zašto veruju u ovakav rasplet.

Prema pojedinim informacijama nemačkih medija za usluge Miloša Veljkovića zainteresovan je Votford. Premijerligaši su poznati kao klubovi koji dobro plaćaju, a neko bi rekao i pretplaćuju igrače.

Veljković je rođen 1995. godine, ima ugovor sa Verderom na još tri sezone. Dakle, najbolja igračka dob i čvrst ugovor mogli bi Veljkovića da poguraju ka velikom transferu. I Verderu dobro popune kasu.

Bio bi to povratak Miloša Veljkovića na Ostrvo. Posle staža u Bazelu, srpski štoper je potpisao ugovor sa Totenhemom. Sparsi su ga slali na pozajmice u Midlzbro i Čarlton. Pre dve sezone prodat je Verderu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar