Pao dogovor: Fejsa ide u Fenerbahče!

Zvanična potvrda naredne sedmice. . .

Fudbal 30.05.2019 | 19:30
Pao dogovor: Fejsa ide u Fenerbahče!
Ljubav između Benfike i Ljubomira Fejse završava se posle šest punih, berićetnih godina.

Kao što se i najavljivalo prethodnih dana, povremeni srpski reprezentativac karijeru nastavlja u Fenerbahčeu, pošto su dogovoreni praktično svi detalji transfera. Uprkos tome što sa šampionom Portugalije ima važeći ugovor na još dve godine, Fenerbahče će Benfiki na ime obeštećenja uplatiti samo 3.000.000 evra, što je posledica njegovih čestih problema sa povredama. Zbog toga je odigrao svega 18 ligaških utakmica, odnosno 33 u sezoni.

Kako se ističe, Fejsu u Istanbulu čeka bogati, trogodišnji ugovor, ali nije poznato koliko novca će zarađivati. Zvanična potvrda transfera očekuje se za narednu sedmicu. Fejsa je pre konačne odluke imao razgovor s prvim čovekom Benfike Luis Filipeom Vieirom, gde mu je predočio da želi više minuta na terenu, ali i da napravi još jedan jak ugovor u karijeri. Zbog toga je dobio amin od Benfike da promeni sredinu i krene za srećom koju traži.

Ljubomir Fejsa je sa Benfikom osvojio pet šampionskih titula u Portugaliji, dva domaća Kupa, tri Liga kupa, dva Superkupa i 2014. godine bio je vicešampion Lige Evrope. U karijeri je nastupao još i za Partizan i Olimpijakos, odakle je i stigao na Luž za 4.500.000 evra. Fejsina karijera jedinstva je po tome što je osvojio čak 11 titula prvaka države u 12 godina sa tri kluba...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar