Tužno: Preminuo mladi košarkaš Igokee...

Nesrećni tinejdžer doživeo je teške povrede u saobraćajnoj nesreći prošle subote vozeći bicikl, a od tada je bio u komi.

Košarka 26.05.2019 | 19:04
Tužno: Preminuo mladi košarkaš Igokee...
Mladi košarkaš Igokee Srećko Forcan (16) preminuo je danas nakon višednevne kome, u kojoj je bio od prošle sedmice, kada je zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći nadomak Laktaša, saopštio je klub iz Aleksandrovca.

Vozeći bicikl, nesrećni tinedžer prošle subote oko 23.15 povređen je na lokalnom putu Laktaši - Riječani, u nezgodi u kojoj je učestvovao i automobil kojim je upravljao N.Š.

"Danas oko podne je prestalo da kuca srce našeg Srećka Forcana, koji je imao saobraćajnu nesreću pre nekoliko dana. Borio se danima sa teškom zdravstvenom situacijom nakon saobraćajne nesreće, u kojoj je stradao vozeći bicikl. Njegovi drugovi iz kadetske selekcije našeg kluba su danas osvojili titulu prvaka BiH, ali radosti nema. Svi u klubu smo u neverici da se nešto tako desilo i da naš, uvek nasmijani Srećko, nije više sa nama. Srećko je bio najbolji momak, primeran, talentovan... reprezentativac. Počivaj u miru", saopšteno je iz KK Igokea.

Mesto i datum sahrane nesrećnog mladića biće saopšteni naknadno.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Joja

26.05.2019 18:21

zasto Gospode dragi ... laka ti zemlja mladicu

ODGOVORITE
Name

Uvek banjaluka

26.05.2019 19:31

Steta za ovog mladog momka. Velika tragedija, za njegovu porodicu i sport RS

ODGOVORITE