Ubio suprugu bejzbol palicom

Tridesetsedmogodišnji S. M. uhapšen je u Las Vegasu zbog sumnje da je na brutalan ubio svoju suprugu Z. B.

Svijet 20.05.2019 | 22:10
Ubio suprugu bejzbol palicom
Naime, kako navode američki mediji, dvanaestogodišnji dječak je prijavio policiji da je njegov otac bejzbol palicom ubio njegovu majku.

Policajci su nakon prijave smjestili dječaka u policijski automobil te otišli na mjesto događaja da provjere istinitost njegovih navoda. Kada su pokucali na vrata, niko se nije oglasio, pa su ušli kroz otvoreni prozor spavaće sobe.

"Tamo su zatekli ženu kako leži na krevetu u lokvi krvi s vidnom povredom glave, a pored nje je ležao muž koji se činio nepovrijeđenim", rekao je policijski poručnik Rej Spenser.

Policajci su priveli muškarca, koji je identifikovan kao 37-godišnji S.M., dok je ime ubijene žene Z.B. On je odveden u zatvorski centar za ubistva, piše "Fox News".

Sarajevskom portalu "Avaz.ba" navodno se javila majka nesrećne žene koja je rekla da je Z.B., nakon 13 godina braka, odlučila da se razvede. Naime, radila je dva posla da prehrani njihovo dvoje djece, dok je on bio vozač kamiona, ali često na putu.

"Mi smo živjeli u BiH. Otišli smo u Ameriku. Tamo smo živjeli 18 godina. Njih dvoje su se uzeli i živjeli sami u braku. On je iz Like, Krajišnik. Mnoge stvari je radio u Americi, kurvao se, moja kćerka je djecu odgajala sama. Htjela je razvod braka, a on je tada postao još gori, nije mogao da to prihvati. Naveče, kad je došla s posla, uzeo je bezbol palicu i glavu joj razmrskao", ispričala je potresena majka, prenosi sarajevski portal. 

(Avaz)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nije on sam

21.05.2019 00:31

Mnogi muškarci polude oko razvoda. Žene to tumače kao ljubav, ljubomoru. U stvari to je sebičnjaštvo i strah od života gdje više nema nekog ko vodi, služi i zarađuje. On nije mislio na smrtnu kaznu koju će dobiti nego ko će ga dočekivati i služiti. Žalosno je zbog dece. Mati mrtva, a on će na stolicu- piše da je optužen za prvostepeno ubistvo. Nije on volio nju. Kad voliš onda štitiš i pomažeš. Moji su se razveli prije 20 godina i pitaju me iz kućne njege, hemtjänst ko se brinuo o njemu prije. Kažem moja mati i bivša mu žena. Kažu nikad je ne pominje. Velim vi ste je zamenili. Sretna i sama i mirna. Putujem rano zato sam budna

ODGOVORITE