Kraljica popa kao Jovanka Orleanka

Za ekskluzivno živo izvođenje novog singla Future u kojem joj repujući pomaže Kuavo, kraljica popa odabrala je veliko finale 64. izdanja takmičenja „Pesma Evrovizije“. Kao što se i očekuje od Madone, na evrovizijsku scenu u Tel Avivu donela je spektakl.

Svijet 19.05.2019 | 15:00
Kraljica popa kao Jovanka Orleanka
Vi ste svi pobednici. Okupili ste se ovde iz svih krajeva sveta da pošaljete poruku ljubavi, mira, to je najvažnije od svega - rekla je Madona voditelju nekoliko minuta pred nastup, obraćajući se takmičarima "Evrovizije".

Usledio je njen performans, koji je mnoge ostavio bez teksta, a podrazumevao je igranje pod gas-maskama, dok je igračice tokom nastupa vukla za kosu.

Na samom kraju druge numere, stepenicama su prošetali parovi koji su na leđima imali zastave Izraela i Palestine, a na ovaj način Madona je želela da pozove na mir, kog u tom delu sveta često nema.

Žan Pola Gotje: Futuristička Jovanka Orleanka

Muzička zvezda Madona nastupila je u revijalnom delu finala izbora za „Pesmu Evrovizije“ u kreaciji jednog od najpoznatijih svetskih dizajnera Žan Pola Gotjea, koji je Madonu, kako sam kaže, zamislio kao futurističku Jovanku Orleanku.

„Fantastično je obući Madonu, posebno za 'Evrosong'“, rekao je za Rojters, kreator Gotje koji je prisustvovao finalnoj večeri izbora za najbolju pesmu Evrope u Tel Avivu.

Modni dizajner istakao je da mu je inspiracija bila njegova zemljakinja Jovanka Orleanka zato što je ona kao pobednica – ratnica, recimo.

„Pre 20-30 godina Madona nije znala šta je 'Pesma Evrovizije', a sada peva“, objasnio je Gotje koji sarađuje sa Madonom već decenijama.



(Agencije)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mladen Krsman

19.05.2019 15:22

A kako je pjevala Madona ??

ODGOVORITE