Rafa staje na ludi kamen

Očekuje se da će na Majorku doći više od 500 zvanica sledećeg meseca.

  • Magazin
  • Zabava


Rafael Nadal oženiće se sledećeg meseca na Majorki, javlja španski Telekinko.

Teniska zvezda i njegova ljubav iz detinjstva Meri Perelo podeliće ovaj dragoceni trenutak sa više od 500 zvanica, objavio je španski TV kanal Telecinco, a prenosi britanski Miror.

Za meni će, kako tvrde izvori, biti zadužen čuveni španski kuvar Kike Dakosta, izvestila je novinarka koja prati šou-biz Marija Patino i dodala da će tridesetdvogoišnji Rafa tom prilikom uživati u posebnom odbroku, baziranom na povrću, za razliku od ostalih gostiju, za koje je planiran tradicionalni španski jelovnik na bazi mesa i ribe.

Telekinko nije otkrio tačan datum venčanja, ali je pokrenuo glasinu o tome da bi dvostruki pobednik Vimbldona mogao da propusti ovogodišnji turnir kako bi uživao u svom medenom mesecu - iako će Frenč open, turnir koji je Rafa do sada osvojio čak 11 puta, biti održan od 26. maja do 9. juna, dok je za venčanje najverovatnije opredeljen termin od 10. juna, do početka jula.

Teniser ove navode nije komentarisao.

Brineta je ostavila posao u osiguranju, kako bi mogla da vodi projekat fondacije Rafa Nadal, dobrotvorne organizacije osnovane pre skoro deset godina. Važi za veoma povučenu osobu, koja ne voli da se eksponira.

Prethodno je Rafin rodni grad Manakor na Majorki navođen kao moguća lokacija za venčanje ovog para.

Teniska zvezda je za "Ola!" u martu prošle godine rekla da želi da osnuje porodicu i da to ima u planu, kao i da voli decu. „Voleo bih da u životu rade ono što žele“, rekao je tom prilikom Nadal.

Nakon spekulacija o njegovoj ženidbi, teniser je objavio da je prošle godine u martu svoju devojku isprosio na putovanju u Rimu.

B 92
foto:internet

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

Poslednji kineski car

13.05.2019 17:45

Lijepa djevojka. Djeluje kao Rafa, skromno. Za razliku od Jelene nema je često u medijima i javnom životu, ne dijeli lekcije nikome, ne pametuje niti filozofira.

Neka je da srecom.

MM

13.05.2019 22:42

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.