Evo šta Grobari zamjeraju upravi...

Lažne bombe i Partizan nikad gori: Evo šta Grobari zameraju upravi. . .  Navijači istakli zamerke na rad čelnika kluba. . .

Fudbal 11.05.2019 | 21:10
Evo šta Grobari zamjeraju upravi...
Nova utakmica, stara pesma: Uprava, napolje! Navijači Partizana, sve frakcije prisutne na stadionu Karađrođe u Novom Sadu, skandirali su protiv čelnika kluba od prvog minuta meča.

Ono što je novitet su parole koje je grupa Grobara imala na tribinama, a na kojima su jasno istakli šta zameraju rukovodstvu Partizana:

„Partizan nikad gori“, „Teleoptik pod hipotekom“, „Krah omladinske škole“, „Lažne bombe“, aludirajući na pojačanja Ivice Ilieva, bili su natpisi na transparentima navijača crno-belih.

Sezona se bliži kraju i svi kojima je Partizan u srcu se saglasni da je sadašnje stanje u klubu neizdrživo i da nešto mora da se menja. U poslednje vreme su glas digli i najvatreniji navijači.

A, slična pesma čula se i sa severne tribine. I navijači Vojvodine vode svoju bitku sa upravom klubu, pa je i na njihovoj ogradi stajala parola „Uprava napolje“.Biće burno leto, izgleda, i u Novom Sadu i u Beogradu...

Izvor: mozzartsport

Foto: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar