Još loših vijesti iz Istanbula...!

Veseli i Kalinić najverovatnije propuštaju Fajnal for! Iz tima već otpali Žofri Lovernj i Điđi Datome, Tajlera Enisa nema gotovo celu sezonu. . . !

Košarka 11.05.2019 | 22:05
Još loših vijesti iz Istanbula...!
Nema kraja lošim vestima iz Istanbula – Fenerbahče će Fajnal for Evrolige najverovatnije dočekati bez četiri ključna igrača u rosteru!

Samo tri dana pošto je potvrđeno da će Luiđi Datome i Žofri Lovernj propustiti završni turnir zbog povrede lista desne noge, odnosno skočnog zgloba, iz redova aktuelnog turskog šampiona stiže još loših vesti: Nikola Kalinić i Jan Veseli gotovo izvesno neće igrati u Vitoriji narednog vikenda!

“Kalinić i Veseli će biti na treninzima i trener će proceniti njihovo fizičko stanje. Zasad izgleda da će obojica jako teško biti spremni za Fajnal for“, rekao je tim menadžer Fenera Dženk Renda i dodao:

“Naravno, ne možemo sada da tvrdimo nešto 100 odsto, niti da znamo kada će biti spremni da se vrate nazad. Oni su u fazi rehabilitacije, a mi ćemo sačekati do polufinala da vidimo kakvo će njihovo stanje biti“.

Veseli i Kalinić trenutno rade sa ekipom, ali su njihovi problemi s desnim kolenom, odnosno levim ramenom očigledno ozbiljniji nego što se naizgled mislilo. Željko Obradović će imati mnogo posla kako bi skrojio roster za F4. Bez Datomea, Lovernja, Kalinića i Veselog gotovo je nemoguće razmišljati o napadu na titulu, pogotovo jer Efes završni turnir dočekuje u najjačem sastavu, spreman da u svojoj prvoj šansi posle 18 godina napravi čudo.

Polufinalni susreti Evrolige igraju se 17. maja, a u drugom okršaju sastaju se moskovski CSKA i Real Madrid. Finale i meč za treće mesto igraju se u nedelju. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport, MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar