"Na brodu bilo besplatno pivo"

"Postojao je manjak komunikacije, ali na brodu je bilo besplatno vino, pivo i dobro nam je bilo", rekla je jedna putnica s broda.

Region 10.05.2019 | 14:21
"Na brodu bilo besplatno pivo"
Putnički brod Aurelia, italijanske brodske kompanije SNAV stigao je u splitsku luku.
 
"Postojao je manjak komunikacije, ali na brodu je bilo besplatno vino, pivo i dobro nam je bilo", rekla je jedna putnica s broda. 

"Sve je dobro završilo. Sve je bilo korektno. Osoblje je bilo odlično prema nama", rekla je jedna od putnica nakon izlaza s broda.

"Ma dali su nam doručak, ručak, večeru, bilu su korektni prema nama", dodala je putnica.



"Juče ujutro je meni bila totalna panika. Dok se nije iskomuniciralo da im dođe remorker. Sve je išlo sporo nekako. Bilo je ružno vreme. I suprugu je bila malo isto panika ujutro, ali kasnije kad se rešila situacija je bilo sve u redu. Osoblje im je bilo odlično i kapetan im je rekao da su u sigurnim rukama i stalno ih informisao", rekla je Marija Ćićerić koja čeka supruga.

"Nisam bila zabrinuta, sve je bilo u redu. Nisu ni putnici bili zabrinuti kad su saznali da se radi o kvaru i da će stići remorker", rekla je Sanja Meštrović, majka jednog od putnika.

"Mislim da je sve to bilo u granicama normale, to je more, događaju se takve stvari. Nije bila nesreća nego tehnički kvar", dodale je majka.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milutin Mitic

10.05.2019 18:20

Da je bio koji od nas srba bilo bi najbolje nase pice na brodu, domaca rakija , pa da nazdravimo svi.

ODGOVORITE