Nasilje u Tirani reagovala policija

U Tirani je večeras organizovan protest protiv dolaska predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, a kako saznaje Blic situacija je u jednom trenutku eskalirala, pa su se demonstranti sukobili sa pripadnicima policije.

  • Vijesti
  • Region


Ranije je javljeno da pokret “Samoopredjeljenje” Aljbina Kurtija planira protest, da bi na “miran i simboličan način izrazili protivljenje posjeti Vučića i Dodika”.Prema planu, demonstracije su trebale da počnu u 18 časova u glavnoj gradskoj ulici, Bulevaru mučenika nacije, u blizini Skenderbeg trga i sjedišta predsjednika Albanije i kancelarije premijera.U Tirani se večeras i sutra održava samit Brdo-Brioni procesa, na kojem, pored ostalih regionalnih lidera, učestvuju i Vučić i Dodik, kao i predstavnici EU i Poljske.(Blic)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

AR

08.05.2019 22:38

Uskoro ce biti ovako I u drugim drzavama Ocigledno da nas smatraju najvecim uzrocnicima problema

MESA

09.05.2019 06:32

VUCIC I DODIK SU IZVOR PROBLEMA U OVOM REGIONU TO SEVIDI ODAVNO I TREBA IH POD HITNO SKLONUTI SA POLITICKE SCENE A POTOM U CORKU,

Vucic i Dodik su branioci srpskog naroda i srpstva. Stub odbrane. Nikada nije bila jaca Stbija i pozicija srpske. Imaju muda a imaju i ledja i Putina iza seba. Mozete samo da crknete od muke.

Boki

09.05.2019 08:47

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.