Nasilje u Tirani reagovala policija

U Tirani je večeras organizovan protest protiv dolaska predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, a kako saznaje Blic situacija je u jednom trenutku eskalirala, pa su se demonstranti sukobili sa pripadnicima policije.

Region 08.05.2019 | 20:55
Nasilje u Tirani reagovala policija
Ranije je javljeno da pokret “Samoopredjeljenje” Aljbina Kurtija planira protest, da bi na “miran i simboličan način izrazili protivljenje posjeti Vučića i Dodika”.



Prema planu, demonstracije su trebale da počnu u 18 časova u glavnoj gradskoj ulici, Bulevaru mučenika nacije, u blizini Skenderbeg trga i sjedišta predsjednika Albanije i kancelarije premijera.



U Tirani se večeras i sutra održava samit Brdo-Brioni procesa, na kojem, pored ostalih regionalnih lidera, učestvuju i Vučić i Dodik, kao i predstavnici EU i Poljske.



(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

AR

08.05.2019 20:38

Uskoro ce biti ovako I u drugim drzavama Ocigledno da nas smatraju najvecim uzrocnicima problema

ODGOVORITE
Name

MESA

09.05.2019 04:32

VUCIC I DODIK SU IZVOR PROBLEMA U OVOM REGIONU TO SEVIDI ODAVNO I TREBA IH POD HITNO SKLONUTI SA POLITICKE SCENE A POTOM U CORKU,

ODGOVORITE
Name

Boki

09.05.2019 06:47

Vucic i Dodik su branioci srpskog naroda i srpstva. Stub odbrane. Nikada nije bila jaca Stbija i pozicija srpske. Imaju muda a imaju i ledja i Putina iza seba. Mozete samo da crknete od muke.