Predrag Rajković opcija za Sevilju!

Zaintersovani i Hetafe i Espanjol, kao i francuski klubovi.

Fudbal 06.05.2019 | 08:15
Predrag Rajković opcija za Sevilju!
Kako piše Estadiodeportivo, Predrag Rajković bi mogao da bude opcija za Sevilju u narednom prelaznom roku. Ovaj dobro obavešteni izvor ističe da Monći nije zadovoljan stanjem u redovima golmana i da je jedino prvi golman Tomaš Vaclik zadovoljio kriterijume, a da Havi Dijaz, Huan Sorijano i Garsija nisu pokazali dovoljan kvalitet.

Zato je Monći ušao u pregovore oko produžetka saradnje sa Vaclikom, ali i merka mlađeg golmana kojeg bi doveo da mu napravi pravu konkurenciju među stativama. I tu dolazimo do Predraga Rajkovića. 

Kako piše lokalni list iz Andaluzije, klub sa Sančez Pishuana je dobio dobre izveštaje kada je Rajković u pitanju, trenutno golman Makabija iz Tel Aviva. Ističe se da je ove sezone primio sam 12 golova i da je 14 puta sačuvao mrežu. Ugovor mu ističe 2020. godine i to predstojećeg leta izaziva odlazak. Makabi ga je platio 3.000.000 evra 2013. i to je novac za koji bi ga pustio da ode. 

Rajkovićev ugovor limitira Izraelce u potraživanju većeg novca.

Međutim, nije samo Sevilja zainteresovana za Rajkovića. Estadio piše da u Španiji situaciju oko bivšeg čuvara mreže Crvene zvezde prate i Hetafe i Espanjol. Pisali smo ranije da su oko na Rajkovića bacili i Monako, Lil i Nica u Francuskoj, pa se čak pominje i Porto koji će nažalost zbog cele situacije sa Ikerom Kasiljasom morati da potraži novog čuvara mreže.

Seviljina opcija je dakle Predrag Rajković. Ali, naravno ne i jedina. Tim iz Andaluzije ima opciju da vrati Serhija Rika, koji je na pozajmici u Fulamu do 30. juna. Ima opciju da vrati Davida Soriju koji je potpisao za Hetafe i tamo ima ugovor so 2022. godine, ali Sevilja ima klauzulu po kojoj bi mogla da ga otkupi nazad.

Treća opcija je da izađe na pijacu i potraži golmana, a jedno od imena u folderu je i Predrag Rajković, zlatni Orlić Srbije.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar