Baka proslavila 100. rođendan

Porodica Davidović iz Samobora kod Gacka i ove godine okupila se u velikom broju kako bi zajednički proslavili najveći hrišćanski praznik Vaskrs, ali i 100. rođendan bake Zorke.

Republika Srpska 29.04.2019 | 14:09
Baka proslavila 100. rođendan
Porodica Davidović iz Samobora kod Gacke i ove godine najveći hrišćanski praznik proslavila je po tradicionalnim običajima, a dodatni razlog za slavlje bio je i 100. rođendan bake Zorke, jednog od najstarijih stanovnika opštine Gacko.

Iako dobrog zdravlja baka Zorka nije bila raspoložena za priču pred kamerama, ali kako kažu njene ćerke Milena Tepavčević I Radojka Okiljević svi su uzbuđeni i srećni što su u ovolikom broju proslavili i Vaskrs I bakin rođendan.

Zorkin unuk Nemanja Okiljević kaže da baku redovno posjećuje i da se raduje svakom susretu. Bakina životna škola mnoga toga ga je naučila, ali prije svega da bude pošten.

Rođendan strini čestitao je i Sreten Davidović. Prema njegovim riječima, baka Zorka stub je porodice i svi su se sa radošću okupili da proslave njen rođendan, ali i najveći hrišćanski praznik.

Davidoviću su na kraju poželjeli da se i naredne godine okupe u još većem broju i da baka Zorka proslavi 101 rođendan.



BN TV 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pero

30.04.2019 07:16

Srecan joj stoti rodjendan i da jos dugo pozivi.

ODGOVORITE