Moja: Novak jeste prijetnja Nadalu u Parizu!

Trener Rafaela Nadala, Karlos Moja, i dalje je oprezan kada je reč o prognozama za predstojeći Grend slem turnir, Rolan Garos.

Tenis 22.04.2019 | 17:15
Moja: Novak jeste prijetnja Nadalu u Parizu!
Takmičenje u Bulonjskoj šumi počinje 26. maja, a titulu brani upravo Nadal koji će pokušati da osvoji 12. titulu na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Moja, koji je nekada bio prvi igrač sveta, i dalje veruje da je Novak Đoković pretnja broj jedan za Nadala.

"Novak je pobeđivao Rafu kada je igrao svoj najbolji tenis. Ako igra dobro, kao što je to pokazao u Australiji, on je igrač koji uvek može da osvoji titulu. Možda nije specijalista za šljaku, ali jednako dobro se prilagođava svim podlogama", smatra Moja.

Đoković i njegov trener Marjan Vajda najavili su da će raditi na doterivanju igre na šljaci za šta prethodnih godina nisu imali dovoljno vremena.

"Novakov stil igre gotovo da se ne menja u zavisnosti od podloge. Na šljaci ima više vremena za reakciju, više rizikuje, osvojio je Rolan Garos i mnogo turnira na šljaci. On je odličan igrač i na ovoj podlozi", smatra Moja.

Pored Novaka, Moja ističe i da je Dominik Tim taj koji može da napravi dobar rezultat.

"Njegova igra je pravljena za šljaku, on je specijalista. Udara veoma snažno, napreduje iz godine u godinu i treba paziti na njega jer je odličan teniser", poručio je Karlos Moja.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar