Srbi s KiM danas kod Vučića

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Đurić sastaće se danas u Beogradu ss političkim predstavnicima Srba s Kosova.

Srbija 10.04.2019 | 07:55
Srbi s KiM danas kod Vučića
Sastanak će biti održan u 12 sati u Palati "Srbija", posle čega su planirane izjave za medije, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

Predsednik Vučić najavio je u Mostaru da će danas imati duge razgovore s predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, nakon čega očekuje donošenje odluke u vezi sa izborima koje je kosovski predsednik Hašim Tači raspisao za mesta gradonačelnika u četiri opštine na severu pokrajine, a o čemu, dodao je Vučić, već ima neke ideje.

Vučić je juče, u izjavi novinarima u Mostaru, upitan da prokomentariše odluku Prištine o raspisivanju izbora, rekao da želi o tome najpre da razgovara s predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije.

"Imaćemo duge razgovore sa stvarnim predstavnicima Srba, onima koji predstavljaju narod, a ne samo sebe. Očekujem da s njima donesemo odluke. Imam odredjene ideje", rekao je predsednik Srbije.

On je naveo da niko od stvarnih predstavnika Srba nije konsultovan za to kada i na koji način da budu raspisani izbori.

(Tanjug)

Komentari / 0

Ostavite komentar