Poreska kiriju plaća Dodiku

Siniša Dodik, poznato ime iz sadržaja crne hronike, ima zgradu, Maričić je iznajmljuje za oko 200. 000 KM na godišnjem nivou!

Republika Srpska 10.04.2019 | 07:37
Poreska kiriju plaća Dodiku
O uslovima u kojima rade službenici Vlade Republike Srpske, doskorašnji direktor Službe za zajedničke poslove Goran Maričić godinama je vodio računa. Borio se protiv prokišnjavanja zgrade koja je koštala 200 miliona KM, nabavljao lož ulje, popravljao nadstrešnice i hidropostrojenja, širio IT mrežu, nabavljao službena odijela i kravate i stajao na braniku izvršne vlasti pred nasrtajem ljubopitljivih novinara.

Sada je red da se pozabavi stanjem u Poreskoj upravi RS, na čijem je čelu zamijenio aktuelnu ministarku finansija Zoru Vidović. Novca, ispostavilo se, ima pa je za zaposlene u Područnoj jedinici Istočno Sarajevo tražio modernost, udobnost i prijatan pogled na okolinu. Prostorije Ministarstva finansija RS, u kojim su radili prethodnih godina, bile su „premalene, neuslovne i s lošim električnim i IT instalacijama“.

Dodik na svakom zgodnom mjestu

Tako Siniša Dodik, poznato ime iz sadržaja crne hronike, ima zgradu, Maričić je iznajmljuje za oko 200.000 KM na godišnjem nivou!



Kako po Zakonu o javnim nabavkama Bosne i Hercegovine nije dužan da raspiše tender, posao je sklopljen po kratkom postupku. Već od 25. marta službenici su preselili na novu lokaciju.

„Prostorije koje je do sada koristio Područni centar Istočno Sarajevo, a koje su u vlasništvu Ministarstva finansija RS, nisu bile uslovne za obavljanje poslovnih aktivnosti, zbog dotrajalosti objekta, velike potrošnje električne i toplotne energije, dok bi rekonstrukcija tih prostorija zahtijevala velika finansijska sredstva. 

Ugovor o zakupu zaključen je sa firmom 'Galeb Internacional' Istočno Novo Sarajevo. Prostor je površine 821 m2, a cijena mjesečnog zakupa po kvadratu prostora je 17 КM“, potpisao je Maričić, ali zaboravio da napomene da je ovo cifra bez uračunatog poreza na dodatu vrijednost.

Tek naknadno u Poreskoj upravi za Žurnal potvrđuju da mjesečno za luksuz u Dodika daju 16.330 KM, godišnje 195.956 KM!

Direktor PU RS napominje da je na čelu „Galeba“ direktor Vladimir Minić i tako pokušava da prikrije opštepoznatu činjenicu. A opštepoznato je da je „Galeb International“ porodična firma Siniše Dodika, nekadašnjeg poslanika SNSD u Narodnoj skupštini RS i bjegunca pred zakonom, iza koje vlasnički stoje majka Bogdanka Dodik i brat Ljubiša Dodik. Zakup je potpisan pa neka sve ostane u džepovima aktera najvećih kriminalnih priča i kanalima vladajuće stranke.

Podsjetnik na crnohronične dane biznismena

Zvučno prezime i stranačke veze ulile su dovoljno straha u kosti. 

Žurnal je 29. maja 2017. godine objavio da je istočnosarajevski Dodik oštetio „Puteve Republike Srpske“ za 3,5 miliona KM, nakon čega je pobjegao u Srbiju. Glavna tužiteljka BiH Gordana Tadić bila je „saglasna s Ozrenkom“ i nije pristala na raspisivanje međunarodne potjernice.     



„Nisam saglasna ako ima državljanstvo Srbije. Pokušati putem međunarodne pravne pomoći”, napisala je tužiteljka Ozrenka Nešković.

Dodik je BiH napustio 27. oktobra 2016. Naredba za njegovo hapšenje izdata je 7. novembra te godine i to „zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo davanje dara ili drugog oblika koristi za trgovinu uticajem“. U okviru istog predmeta, Državna agencija za istrage i zaštitu SIPA je, po nalogu Tužilaštva BiH, uhapsila Dragana Vukajlovića, službenika Kancelarije za razmatranje žalbi BiH, koji je primio 40.000 KM mita od Siniše Dodika kako bi njegovoj firmi „Elektrounion“ omogućio da nezakonto stekne 3,5 miliona maraka.

Vukajlović je tokom istrage priznao da je primio mito te da mu je novac obećao i predao upravo Dodik. U dokumentima istražnih organa navedeno je da se „Elektrounion“ uopšte nije prijavio na tender “Puteva”, ali da se ipak žalio Kancelariji za žalbe. Nakon toga na scenu je stupio Siniša Dodik koji je podmitio Vukajlovića kako bi Kancelarija prihvatila njegovu pritužbu, te mu, na osnovu tadašnjih odredbi Zakona o javnim nabavkama, omogućio da kao “oštećenoj firmi” bude isplaćeno 10 odsto vrijednosti ugovorenog posla – odnosno 3,5 miliona maraka.

Ime Siniše Dodika u vezi je i sa izbornim prevarama u Istočnoj Ilidži 2016. godine. Tada je uhapšen sa kolegom po članskoj karti Radenkom Mirkovićem. Nakon saslušanja u Tužilaštvu BiH, obojica su pušteni na slobodu. Dodik je nakon toga pobjegao u Srbiju, jer je dobio informacije da tužioci protiv njega vode ozbiljniju istragu koja se odnosi na nezakonitosti u vezi s tenderom puteva “Putevima ”. U Srbiju je prešao 27. oktobra 2016. godine u 10 časova i 27 minuta. Petnaest dana kasnije SIPA je uhapsila njegove saradnike – Dragana Vukajlovića i Duška Lazarevića. U aprilu prošle godine SIPA-i se predao i Dodik, ali je kod kuće imao nedovršenog biznisa.

Dodik u svijetu fiskalnih kasa

Tu svakako nije kraj, jer je sposobni Dodik imao upliva i u procesu fiskalizacije u RS. Sve je počelo tako što je „Mikroelektronika“ iz Banjaluke jedina imala ovlaštenje za proizvodnju i prodaju fiskalnih kasa. Ta nepravda je ispravljena, ali, kako su pisali mediji, tek u drugom krugu fiskalizacije kada je najveći dio posla već bio obavljen. Glavni distributer „Mikroelektronike“ od Zvornika do Trebinja bio je Siniša Dodik i njegov „Galeb International“.

Prema podacima koje je prije nekoliko godina objavio Dejan Arnautović, šef prodaje u „Galebu“, firma je u procesu fiskalizacije isporučila ukupno 3.000 kasa i prateće opreme. „Mikroelektronika“, umjesto da proizvodi vlastite kase, nabavljala ih je iz Bugarske, prepakivala i posredstvom „Galeba“ i drugih distributera preprodavala domaćim poreskim obveznicima po znatno višim cijenama. Prema tadašnjim novinarskim izvorima, bugarsku kasu model „DP 500“ „Mikroelektronika“ je nabavljala za 80 KM, a nakon prepakivanja, kao model „Impera“, prodavala za 1.058 KM. Kasa sa štampačem koštala čak 1.923 KM. Višemilionska dobit „Galeba“ bila je preočigledna.

Milioni za brata ministarke Rešić

No, vratimo se poreznicima koji dobro vode računa o SNSD, ali i rodbinsko-koalicionim vezama pa su početkom godine, a objavio je portal Capital, za dva miliona KM kupili poslovni prostor u Prijedoru. Posao je započela sadašnja ministarka finansija Zora Vidović i to sa firmom „Agent Enex“ čiji je vlasnik Nedžad Rešić, brat DNS-ove ministarke uprave i lokalne samouprave RS Lejle Rešić.

Brat Rešić je u septembru 2017. godine ponudio na prodaju poslovni prostor u izgradnji uz mogućnost odgođenog plaćanja, a Vidovićeva je nekretnina-šoping u Prijedoru predvidjela planom nabavki za 2018. i navela da je predmet kupovine izuzet iz Zakona o javnim nabavkama BiH.

Ovaj poslovni prostor, prema pisanju Capitala, PU RS je kupila na četiri rate, a posljednja na naplatu dospijeva 2021. godine.

(zurnal.info)

Komentari / 66

Ostavite komentar
Name

Milojko

10.04.2019 05:46

Pusti korupciju i kriminal. Bice rata,sutite, Bice rat. Dobro je Kako moze biti. Bice rata.....

ODGOVORITE
Name

Мирослав

10.04.2019 06:56

Само да рата небуде, а што се тиче намјештања , неможе баш свако , мораш бити члан секте, сам прес. Додик то рекао.

Name

re Milojko

10.04.2019 07:11

Rata ce biti, samo SFOR i dalje stoji u Madjarskoj ali i u NiH, nekako rekose da u 30 minuta mogu szbombardovati sve vazne lokacije po BiH i u 24h preko hrvatske biti na kljucnim mjestima. Kakvo ce to rata biti? To samo Dodk-ovce i Bakir-ovde mogu o tome da pricaju. RATA HOCE BITI, ali kad Europe udje u Rat onda ce Balkan biti zbrisan, bit ce stovariste otpada, narod nije vakcinisan nek malo ubace virusa i rijese proble. Ma kakav narod ovo su demoni nije narod, jer da je narod imao bi dusu.

Name

RUGIPP

10.04.2019 07:19

U Geodetskoj upravi -RUGIPP, Stanković, sin Bude kuma Dodikova je privatizovao RUGIP, kupuje poslovne prostore za katastre od tajkuna po duplo većim cijenama od trže i mali arči milione, izmješta katstre iz objekata gde su bili 50-100 godina i metnuo ih u privatne kuće, na periferijama. Ima li SIPE da ga istraži.

Name

re

10.04.2019 07:22

Ovaj SinisaDodik bas pravi kriminalac onaj kokosar,ukrade kokos u selu i onda se krije od komsiluka, tako i ovaj pokrao par miliona i sada ko mis u Srbiji se krije

Name

Stvarnost

10.04.2019 08:06

Pred izbore su "goreli" portali od komentara za "sviće" i "pod zastavom". Ludi narod se napalio, hoće brat bratu i komšija komšiji oči da iskopa zbog stranke, a sada kao i do sada, par mjeseci posle izbora, udružila se i pozicija i opozicija i do sledeće predizborne kampanje deri budžet maksimalno. A taj isti narod će ponovo pred izbore da se napali, na istu ili neku drugu jeftinu foru i da glasa za kubik šljunka, kvadrat asvalta, 50 km, prazno obećanje i sl. i tako do konačne propasti..

Name

SNSD

10.04.2019 08:10

To braco samo kradja i kradja.Neograniceno.Ovaj kapuciner se bas preziva ko nas Minhauzen pa ocito ima odresene ruke.A sad ga Placko prihvatio jer on bratski vole mafijase s ovu stranu Drinu.Imal ista u nasoj Republiki da nije mafijasluk.Imal i kamen u Istocnom Sarajevu da ga majka mafija nije pistavila.

Name

re 007

10.04.2019 09:00

kokosar, vidi mu face

Name

MEGALOMANIJA

10.04.2019 09:09

Je sta je ovih cobana megalomana,sta ce takva zgradurina za podrucne "politicke ustanove"RSu koji nema ni milijon stanovnika a svki dan ih je manje dovoljno da se upravlja iz BL. Sve ostalo je uhljebljenje biraca

Name

Ana

10.04.2019 09:34

Snsd priziva rat

Name

Milko

10.04.2019 12:48

meni je vazno da ima zastava u Dodikovom kabinetu. Koga briga za pljacku i pare. Za nas sirotinju pare ionako nisu potrebne. A i kvare ljude.

Name

Domacica Radojka

10.04.2019 13:47

Ovako nesto kako je napisano treba prijaviti miliciji. Gaco ce da sve te neprijatelje sistema sankcionise!

Name

DD

10.04.2019 05:48

Maricicu taksisto, ko te stavi na mjesto direktora pereske uprave RS, pa ljudi moji sve je ovo otišlo u p.m.

ODGOVORITE
Name

Christian Sweden

10.04.2019 07:15

Pre 20 godina sam dolazio pa ljudi se nadali necem, ali je propadalo polako, mada su se dizali krediti i ljepile plocice po parkovima, a sada, zadnjih 10 svake godine veca sirotinja, kazu Banja Luka turisticki centar, pa opljackase me na Paprikovcu tkz Klinicki Univerzitetski centar pun narkomana, kad sam otisao u policiju da prijavim inspektor mi bukvalno zabio paco, kad ga je frljacio u lice. I? Molio sam ga da makar napise da sam dolazio, kaze necu ja tebi nista da napisem. I sta bi od toga. Od toga bi da osiguravajuce drustvo moje je reklo da se u BiH ne dolazi jer je to zemja sa rizikom. Sve sto vam se desi sami ste krivi. Pa vi dodite u velepni turisticki centar.

Name

Za Švedsku

10.04.2019 08:41

Sve si u pravu što je napisano. Ali moram ti reći da ste i vi nama ( namučenim dušama ) dosadili i to mnogo. Samo nešto pametujete.Otišli ste i koji vas vrag tjera da pratite šta se dešava ovamo. Još svaki minit slobodnog vremena provodite ovde. ne može se granica normalno preći cijelo ljeto od vas.

Name

re za Švedsku

10.04.2019 12:55

Vala baš i nek si mu rekao. Puna kapa nam je tih “uspjelih u životu” koji znaju kao sve šta i kako. Eto u Švedskoj nema narkomana i ne krade niko ništa. I neka je tako po tvojoj priči. Koji ćeš onda đavo u “zemlji velikog rizika”

Name

NN

10.04.2019 05:49

Goran Maricic, pa ljudi moji kad je on direktor poreske mora ovo sve propasti. fuj

ODGOVORITE
Name

prorok

10.04.2019 07:33

Nemože propasti ono što je propalo. Nije to samo u poreskoj, to je svuda. U Geodetskoj republičkoj glavno je Dodikovo kumče Stanković koji je sebi preko te uprave uknjižio 400 duluma državne zemlje-poljl. škole, a to mu je uradila zemljišna mafija Deurić-kum mafije i pomoćnici; Bosa dir. Stojčinović, pom.dir....

Name

@NN

10.04.2019 10:41

čovjek je Srbin, šta ti hoćeš, zamisli da je na toj poziciji neki sposoban Bošnjo, pu pu pu

Name

Tanja

10.04.2019 11:24

E pa vala bolje i Bosnjo koji je dobar covjek nego taj tvoj Srbin koji krv na slamku pije ovom narodu!!! Pogotovo dijelu naroda koji pokusava da zivi od svog rada ali mu ovakvi poput ovog Maricica i njegovih podanika ne daju!! Vodi sebi kuci tog Srbina!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

BL

10.04.2019 05:50

Dobar je naš narod kad trpi ovaj sljam

ODGOVORITE
Name

Christian Sweden

10.04.2019 07:17

Ovo nije narod vec demoni, uselili su se pre 30 i nesto godina i polako su preuzeli dusu, nekoliko je uspijelo izbijeci a sad kako Njemacka ulazi pri recesiji otvorit ce granice za sve radnike koji bilo sta hoce da rade. Ovde nije narod ovde zive Dodik-Bakir--ovce i demoni.

Name

re christian sweden

10.04.2019 12:57

A gdje ovdje jarane? U Štokholmu i Halmstadu? Mani se ti nas i naših demona. Uživaj u Šveckoj!

Name

ZZ

10.04.2019 05:55

Ovo je ljudi otvorena pljacka naroda, treba bježati odavde što prije

ODGOVORITE
Name

Lemi

10.04.2019 06:57

Nema bježanja, svi na Ulicu, dosta više dodika i sns LOPOVA ! - DO KADA ĆE MO ĆUTATI? REVOLUCIJA..

Name

Christian Sweden

10.04.2019 07:17

Ja sam to skontao pre 25 godina, i otisao. A vi koji sad idete idete da budete roblje ali sa pravima.

Name

Владимир

10.04.2019 07:35

Па бјежи ко те држи...

Name

Milovan Slavnic

10.04.2019 06:02

OZRENKA NESKOVIC MU JE BILA TUZITELJICA,SVE JE JASNO!

ODGOVORITE
Name

TRANSPARENTNO

10.04.2019 06:04

U Doboju Obren Petrović bivši gradonačelnik za potrebe Agencije za razvoj malih preduzeća i pored velikog broja praznih prosora u vlasništvu grada iznajmljuje prostor Miroslava Lazića,Načelnika inspekcije i za to iz očerupanog gradskog budžeta mjesecno izdvaja sedam hiljada km.

ODGOVORITE
Name

jadnici

10.04.2019 06:10

sve moj do mojega.....fuj....

ODGOVORITE
Name

Pogledaj fotografiju!

10.04.2019 06:24

E, za ovakve kretene i bandite smo se mi borili.

ODGOVORITE
Name

Christian

10.04.2019 07:18

Zivio Dodikistan!

Name

FF

10.04.2019 08:35

Sve na goli otok. Za lijekove ime trebalo

Name

zazmuri baa

10.04.2019 06:35

pod zastavom srpske

ODGOVORITE
Name

Sarajevo

10.04.2019 06:38

Od malog šmrlje, izbjeglice u Miljevićima do takvog krimosa uz saglasnost vrha Snsd i lično Milorada Dodika i lokalnih opštinskih uhljeba,. O boze ima li te zagrmi i satari ovaj užas na zemlji

ODGOVORITE
Name

Re

10.04.2019 06:59

Ima izgled psihopate,tiranina...ha,trazi prostoriju sa pogledom!Jadna zemljo,sta si docekala!?

Name

KAKVA KATASTROFA!

10.04.2019 06:41

Da su nam likovi iz Alan Forda, bolje bi prošli.

ODGOVORITE
Name

Kolibri

10.04.2019 06:44

Ma ovaj jadnik je samo karika u lancu. I to manja. On jw vojnik koji ce platiti na kraju a oficir koji je strateg ce profitirati i izbjeci kaznu. A ko je strateg, to je pitanje!??

ODGOVORITE
Name

rob

10.04.2019 06:45

Pa gdje mi živimo kuku nama. Nemam želje za životom uopšte. U vrhu sve kriminalac do kriminalca. Dolaze i trkom odlaze privrednici iz drugih država kad vide s kim imaju posla. Jadna nam majka s ovim lopovima. Neće oni stati dok mi svi ne pocrkamo. I treba nam tako kad smo mutavi.

ODGOVORITE
Name

Dejanpd

10.04.2019 06:55

Taj objekat u Prijedoru i cijelu pricu oko tog kriminalnog postupka, novinari bi mogli malo detaljnije istraziti, ako nista drugo, a ono bar zbog cinjenice da PU u Prijedoru ima ogromnu vlastitu zgradu, naslijedjenu od nekadasnjeg SDK, koja je pravljena osamdesetih godina, a izradjena je od armirano-betonskih i celicnih materijala, po tada, najmodernijim standardima, prakticno kao trezor, te je bilo, eventualno potrebno samo izvrsiti unutrasnje renoviranje, sto bi kostalo znacajno manje, pa se postavlja pitanje, sta ce biti dalje sa tom zgradom, da li ce PU kasniti sa ratama da bi se Nedzad docepao te zgrade ili...? Dalje, objekat kupljen od Nedzada, po projektu je stambeno-poslovni, pa je tek nakon kupovine prepravljan, kako bi posluzio za svrhe PU, te izgleda kao nekakav prinudni smjestaj ili privremeno rjesenje, uopšte gledano, sve je obavijeno velom misterije. Bice interesantno u buducnosti vidjeti sta su sve Resici sa partnerima uradili u Prijedoru, ali i sire, isplivace to nekad, nema veze sto ce biti kasno kao i sav ostali svakodnevni kriminal u sprezi sa vlasti u RS.

ODGOVORITE
Name

CD

10.04.2019 07:13

Tako i načelnik Opštine Brod iznajmljuje kuću Graničnoj policiji, a praznog prostora ( u vlasništvu Opštine ) koliko hoćete. Ali on se inače predstavlja kao fini čiko...ma kad razmislim uzalud mu sve. I on to zna, što je tragikomično.

ODGOVORITE
Name

igor

10.04.2019 07:22

laku noc REP,SRPSKA,

ODGOVORITE
Name

decko

10.04.2019 07:33

Koga briga za kriminal i korupciju, hocemo da vidimo kako dodik crta granice!

ODGOVORITE
Name

Modriča

10.04.2019 08:12

Bravo dečko....

Name

Borac rs

10.04.2019 07:33

Zgadiše mi republiku za koju sam se borio i za koju bi nekada dao život bez razmišljana. Direktori poreske uprave moraju biti stručni i pošteni a mi imamo babetine i debile . Lopuža do lopuže.

ODGOVORITE
Name

Julija

10.04.2019 11:25

Zaboravio si napomenuti nafrakane napumpane sponzoruse u vidu kvazi inspektorki koje se izivljavaju nad narodom. Moze im se vala kad ih trpimo cutke.

Name

Lolic

10.04.2019 07:34

Ovo je gori kriminal od albanskih pelena.

ODGOVORITE
Name

Tamo neko

10.04.2019 07:35

Ali ekipa pljacka....

ODGOVORITE
Name

jeremija

10.04.2019 07:36

Narod je glup i tacka

ODGOVORITE
Name

moja kuća

10.04.2019 08:33

Pod značkicom srpske.

Name

BOZO

10.04.2019 08:51

OVAKVOM NARODU TAKO I TREBA SAMO CUTITE I GLEDAJTE I PRICAJTE KAKO SE NEMOZE ZIVLJETI NISAM CLAN NITI JEDNE STRANKE TAKVE NEMA JOS NEMAM NITI JEDAN FENING BILO KAKVOG PRIMANJA PA NISAM POLETIO ZA NIHOVIH 50 km

Name

Boze ima li te

10.04.2019 08:07

Bracni par sa solidnim primanjima radi citav radni vijek i ne moze ni solidnu vikendicu kupiti, a oni za bar godina pistanu milioneri. I sad vaspitavaj dijete da bude posten i dobar covjek.

ODGOVORITE
Name

RE BOZE IMA LI TE

11.04.2019 05:17

U ovoj strukturi vlasti ne postoji vise rijec "POSTEN".Takvi su za njih fukare jer nemaju.Pandam rijeci posten je krasti a oni za te ljude kazu "SNASLI SU SE".

Name

I Sarajevo

10.04.2019 08:17

Ovaj Sinisa Dodik je moderna verzija Djoke Klepica

ODGOVORITE
Name

Fino

10.04.2019 09:04

momče haa

ODGOVORITE
Name

Razglednica iz najsrecnije zemlje Evrope

10.04.2019 09:20

Kancelarijski prostori su uzrokovali velike troškove, a način rada se u međuvremenu promijenio (fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada sa bilo kog mjesta), zbog čega je bilo potrebno potrebno preformulisati i samu namjenu, veličinu i način opremanja kancelarijskog prostora. Kako je rad sada mobilan i zahvaljujući informacionim tehnologijama može se obaviti sa bilo kog mjesta (uz pomoć laptopa od kuće, vikendice i sl.) bilo je očigledno da će kancelarije eventualno služiti samo za sastanke i čak veći dio dana biti prazne. Odlučeno je da se smanji veličina kancelarijskih prostorija i da se opreme na način da niko nema striktno svoju kancelariju ili stolicu. Zaposleni imaju ormariće za čuvanje svojih poslovnih dokumenata i svakodnevno, ukoliko imaju potrebu da rade u kancelariji pronalaze slobodno mjesto gdje mogu sjediti. Time je smanjena veličina kancelarijskog prostora i ostali troškovi opremanja i održavanja ovog prostora.

ODGOVORITE
Name

Bogatas

10.04.2019 10:11

Ovom se na faci vidi da je hostapler i probisvjet,odmah u zatvor

ODGOVORITE
Name

RE

10.04.2019 11:52

Danas su bjedni penzioneri dobili bjedne mizerne i nikakve jadne penzije. Ne moze im biti za lijekove. E TO JE DRZAVA!!!! Sve kriminalac do kriminalca na vlasti i polozaju. DAL SE BAR NEKAD POSTIDITE!!!!. Narod u bjedi cuti i trpi. DOKLE!!!! Pod hitno bi se trebala oformiti strucna komisija medicinskih strucnjaka, koja bi se zabavila, ispitala i proucila strukturu i gradju i funkciju mozgova svih ljudi na vlasti u ovoj drzavi. Ocito da je problem u mentalnoj funkciji o rasudjivanju i normalnom radu CNS.

Name

XYC

10.04.2019 13:11

ŽIVILI SVI DODICI I NJIHOVI KUMOVI! ŽIIIIVIIILIII!!! JOŠ STOTINU GODINA POBJEĐIVALI! VI STE GARANT OPSTANKA SRPSKE! PENZIONERI ŠTA HOĆETE? POVEĆANJE, AAA. K...C POVEĆANJE. ZAR VAM JE MALO 1-2,7% GODIŠNJE. MALO VAM , AA. GLASAČI GALSAJTE ZA DODIKE I KUMOVE. DOBIĆETE POSAO, DA ČISTITE DODIKOVE ZGRADE, NEKO MORA I TO RADITI ILI U NJEMAČKU. ŠIROKO VAM POLJE. SAMO GURAJTE (I GLASAJTE). UMJESTO DA JE OVAJ NAROD SRETAN , STALNO NEŠTO GUNĐA. PA KOLIKO VAM JE PUTA PREDSJEDNIK REKAO DA SE NIGDJE BOLJE NE ŽIVI NEGO U REPUBLICI SRPSKOJ.

ODGOVORITE
Name

GG

10.04.2019 17:49

Svaka čast na komentaru. On dobro živi sigurno

Name

Ali bas

11.04.2019 15:16

Ljigav covjek.

ODGOVORITE
Name

Jovan Papic

11.04.2019 20:14

Galen dobio Kredit NOVE BANKE . Izdao im prostor i nece nista vratiti . Ekipa : Radovic , Avlijas , Dodik svi iz I.Sarajeva Izvukli PARE i undistili NOVU BANKU !

ODGOVORITE
Name

ISTINA

12.04.2019 12:00

U ovaj zemlji Prvo treba pokrasti pa postajes POSLANIK RS. Pa poslanik u BIH i na kraju sve postane tvoje . Umlesto kad pokrades u zatvor . Poremecen sistem umjesto u zatvor ti dobijas FUNKCIJU

Name

AKCIONAR

12.04.2019 22:38

Da bi se amnestirali od kradje i pokradenih ostalih akcionara , pobjegli u Politiku . Znaci ukradi i bjezi u politiku .....

Name

Uzas

12.04.2019 08:36

I to Narodni poslanik?!

ODGOVORITE
Name

NN

12.04.2019 22:44

Placa mu poreska , placa mu Banka itd...... Samo politicarima to polazi za rukom da od institucija uzimaju PARE . A institucije narodne. TO IMA SAMO U TANZANIJI AKO I TAMO IMA