Divac: Volio bih da Veber bude sa mnom...

. . . na prijemu u Kuću slavnih! Generalni menadžer Sakramenta, Vlade Divac, izjavio je da je počastvovan time što će postati član Kuće slavnih.

Košarka 11.04.2019 | 09:30
Divac: Volio bih da Veber bude sa mnom...
Nekadašnji košarkaš Sakramenta i LA Lejkersa, čija NBA karijera je trajala neverovatnih 16 godina, kaže da nije očekivao da će se tako nešto dogoditi.

"Počastvovan sam ovim priznanjem.Kao mladić nisam verovao da će mi košarka ponuditi tako velike mogućnosti. Košarka je bila veliki deo mog života, pomogla mi je mnogo i oduvek sam se trudio da što je moguće više uzvratim ovoj jedinstvenoj zajednici. Bilo je to nezaboravno putovanje, zahvalan sam poridici na velikoj podršci. Želim da se zahvalim svojim kolegama iz tima, trenerima, igračima drugih timova i najvijačima koji su odigrali značajnu ulogu i pomogli mi da dobijem ovo neverovatno priznanje", izjavio je Divac.

Posebno je plodonosan bio period u Sakramentu od 1998. do 2004. Sredinom tog perioda, 2002. izgubili su u finalu plej-ofa na Zapadu u sedmom meču od LA Lejkersa i to posle produžetaka.

"Šest godina bili smo možda i najuzbudljivijji tim lige. Igrali smo jedinstvenu košarku. Imali smo tamo nešto posebno od prvog dana treninga što nas je vodilo ka uspehu", dodao je Divac.

Divcu su na priznanju čestitali mnogi među kojima i njegov bivši timski kolega, Kris Veber, koji sada radi kao analitičar na CBS Sports kanalu.

"Poslednjih dana kada mi je postalo jasno da ću dobiti ovo priznanje samo sam se nadao da će Kris i tada na ceremoniji biti sa mnom. Znam da će doći taj trenutak prijema, ali bilo bi zaista sjajno ako on bude sa mnom tamo", zaključio je Divac.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar