NATO u akciji uništavanja Srba

Bombardovanje jedne suverene evropske zemlje nakon Drugog svjetskog rata nastavak je uništenja i razaranja srpskog naroda kroz cijeli 20. vijek, poručeno je sa foruma o bezbjednosti.

Republika Srpska 25.03.2019 | 15:52
NATO u akciji uništavanja Srba
Povodom godišnjice NATO bombardovanja SR Jugoslavije i Republike Srpske u Banjaluci je održan forum o bezbjednosti u organizaciji Udruženja veterana službi bezbjednosti.

Poručeno je da ovaj strašan događaj nikada ne smije biti zaboravljen, kao i da Srpska i Srbija moraju ostati pri stavu da nema pregovora o ulasku u ogranizaciju koja je od početka za cilj imala uništenje jedne države.

Bombardovanje jedne suverene evropske zemlje nakon Drugog svjetskog rata nastavak je uništenja i razaranja srpskog naroda kroz cijeli 20. vijek, poručeno je sa Foruma o bezbjednosti. Podsjećaju da je Republika Srpska poslužila NATO paktu kao poligon za vježbu 1995. i na taj način najavila šta će se 4 godine kasnije desiti u tadašnjoj SR Jugoslaviji.

"Smisao postojanja NATO-a je dobijena oružanim intervencijama u BiH. I taj urušeni kredibilitet koji je NATO tih godina 90-ih preživljavao upravo je dobio novu snagu i taj kredibilitet je popravljen prvo intervencijom u Republici Srpskoj, a onda i smisao njihovog postojanja je konačno dobio bombardovanjem SR Jugoslavije", izjavio je Neđo Vlaški iz Udruženje veterana Službi bezbjednosti. 

NE ulasku u NATO, mora ostati jedina smjernica za Srbe, jer put ulaska Srbije i RS u NATO je put nestanka srpskog naroda, poručeno je sa foruma.

(BN TV) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kako

25.03.2019 15:15

Cime su to Srbi zasluzili od ovolike nepravde u svijetu..

ODGOVORITE
Name

Mile

25.03.2019 17:57

I nakon dvadeset godina , osećaju se posledice NATO bombardovanja....zemlja , voda, vazduh sve je zatrovano. ...neumiru samo Srbi od karcinoma nego i Bošnjaci, Hrvati, Albanci.....i drugi.....i kako ovom glupom narodu objasniti da smo im samo pokusni pacovi....a posledice, tek ćemo ih vidjeti

ODGOVORITE
Name

Milica

26.03.2019 00:41

Bog će nama suditi za sva zlodjela i užase koje smo počinili 90-ih. Nema bježanja od istine i od pravde. Vukovar, Dubrovnik nikad se zaboraviti ne može, a takodje Srebrenica i opsada Sarajeva. Najveći zločini od . Svjetskog rata. Kukavički napadi na nevine ljude, granatiranje i uništavanje unsecom zaštićene spomenike nulte kategorije. Vrijeme je da pogledamo istini u oci, drugačije oprosta nema! Davno sam ja pobjegla iz ove umjetne tvorevine, zvana RS. Nema tu sreće, sve oteto je prokleto!

ODGOVORITE
Name

VRS

26.03.2019 10:21

NATO je dokazana savremena teroristička organizacija koja je pobila hiljadama djece u prethodnih dvadesetak godina.....

ODGOVORITE