НАТО у акцији уништавања Срба

Бомбардовање једне суверене европске земље након Другог свјетског рата наставак је уништења и разарања српског народа кроз цијели 20. вијек, поручено је са форума о безбједности.

Република Српска 25.03.2019 | 15:52
НАТО у акцији уништавања Срба
Поводом годишњице НАТО бомбардовања СР Југославије и Републике Српске у Бањалуци је одржан форум о безбједности у организацији Удружења ветерана служби безбједности.

Поручено је да овај страшан догађај никада не смије бити заборављен, као и да Српска и Србија морају остати при ставу да нема преговора о уласку у огранизацију која је од почетка за циљ имала уништење једне државе.

Бомбардовање једне суверене европске земље након Другог свјетског рата наставак је уништења и разарања српског народа кроз цијели 20. вијек, поручено је са Форума о безбједности. Подсјећају да је Република Српска послужила НАТО пакту као полигон за вјежбу 1995. и на тај начин најавила шта ће се 4 године касније десити у тадашњој СР Југославији.

"Смисао постојања НАТО-а је добијена оружаним интервенцијама у БиХ. И тај урушени кредибилитет који је НАТО тих година 90-их преживљавао управо је добио нову снагу и тај кредибилитет је поправљен прво интервенцијом у Републици Српској, а онда и смисао њиховог постојања је коначно добио бомбардовањем СР Југославије", изјавио је Неђо Влашки из Удружење ветерана Служби безбједности. 

НЕ уласку у НАТО, мора остати једина смјерница за Србе, јер пут уласка Србије и РС у НАТО је пут нестанка српског народа, поручено је са форума.

(БН ТВ) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Како

25.03.2019 15:15

Циме су то Срби заслузили од оволике неправде у свијету..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

25.03.2019 17:57

И након двадесет година , осећају се последице НАТО бомбардовања....земља , вода, ваздух све је затровано. ...неумиру само Срби од карцинома него и Бошњаци, Хрвати, Албанци.....и други.....и како овом глупом народу објаснити да смо им само покусни пацови....а последице, тек ћемо их видјети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

26.03.2019 00:41

Бог ће нама судити за сва злодјела и ужасе које смо починили 90-их. Нема бјежања од истине и од правде. Вуковар, Дубровник никад се заборавити не може, а такодје Сребреница и опсада Сарајева. Највећи злочини од . Свјетског рата. Кукавички напади на невине људе, гранатирање и уништавање унсецом заштићене споменике нулте категорије. Вријеме је да погледамо истини у оци, другачије опроста нема! Давно сам ја побјегла из ове умјетне творевине, звана РС. Нема ту среће, све отето је проклето!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

26.03.2019 10:21

НАТО је доказана савремена терористичка организација која је побила хиљадама дјеце у претходних двадесетак година.....

ОДГОВОРИТЕ