Samo hokejaši idu u Bijelu kuću!

Ovečkin jedva čeka da vidi Trampa! Hokejaši Vašington Kepitalsa proslaviće osvajanje Stenli kupa sa predsednikom SAD Donaldom Trampom u Beloj kući u ponedeljak.

Ostali sportovi 23.03.2019 | 09:30
Samo hokejaši idu u Bijelu kuću!
Kako saznaje agencija Asošiejted pres, najkorisniji igrač plej-ofa i kapiten Vašingtona Aleks Ovečkin i njegovi saigrači nastaviće tradiciju NHL lige da posle osvajanja šampionske titule posete predsednika SAD.

Šampioni drugih liga, poput NBA prvaka Golden Stejt Voriorsa, odlučili su da to ne urade.

"Radujem se tome. Jedva čekam. Nikada nisam bio tamo. Želim sve da fotografišem. Biće zabavno", rekao je Ovečkin po osvajanju Stenli kupa.

Kepitalsi su prvi šampioni koji dolaze iz Vašingtona u četiri glavne severnoameričke lige, od NFL Redskinsa 1992. godine. Šampioni NHL iz 2017. godine Pitsburg Pingvinsi su posetili Trampa.

Košarkaši Golden Stejta, šampioni u poslednje dve sezone NBA lige, nisu želeli da odu u posetu Trampu. Nekolicina igrača se srela sa bivšim predsednikom Barakom Obamom pre utakmice sa Vašingtonom u februaru.

Planirano je bilo i da bivši šampioni NFL lige Filadelfija Iglsi posete Belu kuću i proslave osvajanje Superboula, ali su na to pristala samo dvojica igrača, pa je Tramp otkazao poziv veče pre skupa.

Nakon što su ove godine Nju Ingland Petriotsi osvojili Superboul, njihov igrač Devin Mekorti rekao je da ne želi u posetu Beloj kući.

Planirano je da šampioni MLB u bejzbolu Boston Red Soksi posete Belu kuću 9. maja.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar