Direktiva: O njima sve najljepše

Sudeći po zapisniku, direktiva je da se o Željki Cvijanović, Luki Petroviću, Iliji Tamindžiji i Žarku Laketi mora govoriti i misliti sve najlepše.

Republika Srpska 16.03.2019 | 14:50
Direktiva: O njima sve najljepše
Da je Veljko Vuković, policajac iz Nevesinja, u avgustu prošle godine na svom privatnom profilu podelio neku skarednost iz rijalitija ili, čak, erotski sadržaj, verovatno ne bi niko reagovao. Međutim, kritički osvrt na rad zvaničnika RS i MUP RS je potpuno druga priča. Pritisak je već trpeo zbog pripadnosti i otvorene podrške grupi "Pravda za Davida". A zbog tekstova sa portala “Direkt” i bloga Nebojše Vukanovića protiv njega se u PU Trebnje vodi disciplinski postupak. 

Sudeći po zapisniku, direktiva je da se o Željki Cvijanović, Luki Petroviću, Iliji Tamindžiji i Žarku Laketi mora govoriti i misliti sve najlepše.

Maltretiranje uzrnog policajca

Da li je Veljko Vuković podelio te tekstove ili, možda, njegova supruga ili neko od dece, nadamo se da će utvrditi komisija pred kojom će se dotični policajac uskoro braniti. Ono što za sada znamo da ga od ove vrste pritiska nije poštedela besprekorna 22-godišnja karijera u policiji. Usmeno je i pismeno pohvaljivan, sa odličnim ocenama rada i Zahvalnicom od ministra za izuzetan doprinos na poslovima bezbednosti.



Maltretiranje ovog uzornog policajca počinje nakon akcije u kojoj je sa skankom pao Ivica Čuljak. Njegov brat Luka, o kome je i juče bilo reči na sednici NSRS je široj javnosti poznat kao jedan od aktera u selu Sopilja u kojem je policija do sada intervenisala preko 500 puta, a o čemu smo i mi pisali. Prema tvrdnjama policajaca i meštana, Luka je nasilnik koji maltretira nekoliko porodica, a nezadovoljan što su stali u zaštitu nemoćnih, zapretio je Vukoviću i Kovačeviću da će ih iz Nevesinja premestiti u PS Gacko. I zaista, brzo obojica bivaju premešteni, a da bi im se još više napakostilo, raspoređeni su u suprotne smene, pa im je onemogućeno i da na posao putuju zajedno.

Policajci su podneli tužbu. U prvom stepenu je rešeno u njhovu korist, da bi drugostepenom presudom izgubili.

Sigurno je da veliki broj pripadnika MUP-a na najbolji način, časno i pošteno obavlja svoj posao. Ipak, previše je slučajeva koji su narušili poverenje građana u ovu instituciju. Od filmske pljačke blindiranog auta koju su izveli specijalci, do podrške koju su pružali dilerima, a u Foči dozvolili postojanje Šilerove ulice isticao je svojevremeno narodni poslanik Zdravko Krsmanović.

O zvaničnicima sve najlepše

Čak i ako građani nemaju konkretan dokaz kriminalizacije pojedinih policijskih zvaničnika, spisak njihove imovine jasno ukazuje da tu odavno nisu čista posla. Važi to i za sada već bivšeg načelnika PU Žarka Laketu koji je pravi bogataš. Imovina samo u automobilima i mehanizaciji približava se milionu. Privatna firma, ekskluzivni restoran “Atrium” i ostala čuda da se ne pominju. Umesto da se MUP zapita kako su mu zvaničnici postali milioneri, stav institucije je da su navodi netačni. Naime, u disciplinskoj prijavi se navodi da se u negativno govori o Željki Cvijanović i Miloradu Dodiku “kojim tekstom se ispoljavaju političko nezadovoljstvo te se ukazuje “ukoliko im se opet da podrška da Nevesinje i Hercegovina treba da ostanu najsiromašnije i najnerazvijenije slepo crevo Evrope”. Radi se o tekstu Nebojše Vukanovića “Milioni, kamioni, avionic I Željkine iluzije”.

Vuković je, po mišljenju Jedinice za profesionalne standarde počinio teže povrede dužnosti time što je podelio dva teksta sa našeg portala. Radi se o “Laketa demantuje – Direkt argumentuje i “Kad stvarnost demantuje ministra – prati trag novca”. U Zahtevu za pokretanje disciplinskog postupka stoji da se u tekstovima Direkta “u negativnom kontekstu pominje načelnik PU Trebinje Žarko Laketa , kao i MUP RS u celosti, te bez ikakvog utemeljenja i činjenica, paušalno se piše o navodnoj kriminalizaciji policije i lošoj atmosferi u policiji.”

Iako se u tekstovima “Direkta” nude fotografije i dokumenti, dakle činjenice, Jedinica za profesionalne standarde preferira pristup “paušalno je ono što mi ocenimo takvim”.

Pravo je čudo pa Jedinica za standarde nije disciplinski preispitivala prisustvo Žarka Lakete (a nije usamljen slučaj) predizbornom mitingu SNSD-a u Nevesinju uprkos tome što je Zakonom o policiji izričito zabranjeno prisustvo političkim skupovima.

Umesto da se realno pogledaju i sakrju golotinju, predstavnici MUP-a su, sudeći i po ovom slučaju, skloniji da progone i maltretiraju one koji ukazuju da nam je car go.

Vuković je trpeo pritisak i zbog pripadnosti grupi “Pravda za Davida”, što nije usamljen primer u PU Trebinje. Zbog svojih stavova i pripadnosti grupi “Pravda za Davida” u pomenutoj upravi više od pola godine maltretiran je i premeštan i njegov kolega Nemanja Babić.

Veliki broj policajaca na jugu Srpske sa kojima smo pričali nam je potvrdilo da je radna atmosfera loša, a posebno ih obeshrabruje činjenica da se bave trivijalnim slučajevima, dok veliki kriminal nesmetano prolazi.

(BN/Direktportal)

Komentari / 67

Ostavite komentar
Name

Mrcko Naizdan

16.03.2019 13:54

Ja zelim Željki Cvijanović, Luki Petroviću, Iliji Tamindžiji i Žarku Laketi sve najbolje, ali moram dodati da se radi o papcima na kvadrat. Od kada postoji zabrana sloboda misljenja u RS?

ODGOVORITE
Name

Re

16.03.2019 14:25

Ma ti hercegovci se osile kao rukovodioci. Tako i onaj osudjeni izvrsilac krivicnog djela (narodski receno kriminalac) celavi bivsi direktor SIPA Goran Zubac, isto bio umislio jadnik da je nesto bitan, angazovao tri prstena obezbjedjenja, ma budala na kvadrat

Name

Milun

16.03.2019 14:44

Što ne suspenduju komandira PS Lopare Jekić Branka koji često sjedi u prostorijama OOSNSD Lopare.Isti je sjedio i za vrijeme kampanje a i dan danas.Sramota je da se na području opštine Lopare dešavalo i do pet požara dnevno a kada vatrogasci koji su prve komšije PS Lopare, prijavljivali požare komandir kaže da to nije posao policije.Sramota je da jedan komandir sluša naređenja iz SNSD i radi po njima a poznato je čitavoj stanici da je budak što se tiče posla i da mu nije pomoćnika ne bi znao ništa.

Name

Prirastaj je pozitivan!

16.03.2019 14:48

Od dva papka namnozilo se njih na hiljade..

Name

Komentar

16.03.2019 15:43

Tako je to kad zivimo u getu ratnih profitera, prevaranata i opanak-politicara koji samo gledaju da se korupcijom i pravarama nakradu...briga njih za narod i RS...to su papci veleizdajnickog soja.

Name

Drug

16.03.2019 15:49

Danas se svako bavi politikom i prati tuđ posao!Ljudi svoj posao,raditi,baviti se sportom i žene ganjati,uživati u životu i moliti se Bogu za zdravlje!Ispravljanje krivih Drina nije pametno!Pozz

Name

XXL

16.03.2019 15:54

CISTI DOKAZ TERORA I DIKTATURE..KAD SE PREMA PRIPADNICIMA MUP.A TAKO ODNOSE ONDA MI OBICNI GRADJANI TEK NEMAMO NIKAKVIH PRAVA...AMA BAS NIKAKVIH..JADNO I ZALOSNO ..I DOKLE VISE TAKO?? BOG CE GA ZNATI.

Name

aa

16.03.2019 16:46

armija državnih službenika sjedi i prati profile na društvenim mrežama i prijavljuju ne poslušnike. već odavno se od vlasnika servera BN sajta traže IP adrese komentatora

Name

aa

16.03.2019 16:46

radna atmosvera u vijelom mupu je nikakva, sekretarice i guzonje vozaju službena vozila a po stanicama nema goriva za otići na teren. o kadrovskoj politici suvišno je govoriti.

Name

repare

16.03.2019 18:04

sjeverna koreja je bastion demokratije u odnosu na dodikistan

Name

kmer

17.03.2019 06:48

(Za Miluna). Branko Jekić je predratni diplomac sa BG Univerziteta ,ima školske i studentske drugove.Od 90-ih radi u MUP,komandir PS u ratu-od tada do danas je na raznim radnim zadacima u PS Lopare. Među prvima 90-ih član SDS,uvijek član organa SDS Lopare,u jednom mandatnom periodu i preds.OOSDS L. nikad član SNSD...a tebi moj Milune(pošto se znamo)ni škola ni zakon nisu jača strana,osim trača i pljuvanja...

Name

Milun

17.03.2019 11:51

Za Kmera: Nisam znao da je Radin čovjek, vrlo interesantno.Što onda sjedi u SNSD? Nešto špijunira za njega?Onda SNSD neka se čuva.

Name

Bajin birokrat

18.03.2019 08:46

Vec sam upozoravao da je zabranjeno individualno misljenje ima ko ce misliti za vas

Name

Otpor

16.03.2019 13:56

Stop SNSD teroru

ODGOVORITE
Name

Ma

16.03.2019 14:19

Treba doveati vehabije da zavedu red i mir.

Name

Kiki

18.03.2019 22:48

Ovog za ministra MUP-a...

Name

mnogi

16.03.2019 14:00

ste vi zalutali u sluzbu policije, nemas ti sta komentarisati policajce, ti si kao vojnik, naredba i izvrsenje. u suprotnom idi na mjesalicu, niti te treba stranacka pripadnost doticati, ovo ti kaze policajac koji je 12 klasa mupa prije rata zavrsio cetiri godine te skole.

ODGOVORITE
Name

za supka policajca

16.03.2019 14:24

Jel to samo potvrdjujes da vas vecina iskljuci mozak kad obuce uniformu i da je evolucijom zakrzljao???

Name

Da, dddd

16.03.2019 14:27

Ali i Zarko Laketa je isto bio s tobom u XII klasi, pa vidi kako se ponasa....Znaci Laketa moze u politiku, a ovaj policajac ne moze, jer je Laketa clan Sekte, a pokicajac nije....

Name

Marko

16.03.2019 14:54

Tacno tako. Koliko su glupi nemam rijeci, pa policajac mora da stiti vlast, narod je izabrao tu vlast, i tu nema sta da se on kriticki osvrce. To je takav posao.

Name

re da ddd

16.03.2019 15:11

jeste Laketa je bio sa mnom u vodu i ne branim ga, jednostavno policajac ko odluci da bude tako je, nema stranacke pripadnosti i 24 sata si u sluzbi. Ovaj gore klempo sto komentarise o iskljucenosti policajca i mozka je stvarno zakrzljo,a sobzirom i da znam ko je , jer radim takav posao na otkrivanju takvih, cu mu mozda cak i u toku dana objasniti evoluciju zakrzljavanja, pojedini izgleda jos nisu shvatili da pri Mupu ima sektor za tehnoloski kriminal

Name

racic

16.03.2019 15:47

"Marko", policajac je sluzbenik koga placa drzava da radi U INTERESU DRZAVE I NARODA koji cini tu drzavu. Po kom osnovu i po kom zakonu bi posten, moralan, odgovoran policajac trebao da stiti nekog pohlepnog, nemoralnog politicara iz vlasti ili pohlepnu, nemoralnu, licemjernu grupu koja ne radi u interesu drzave i naroda ? Istina dolazi. Ne treba nas biti strah da budemo hrabri.

Name

Moral

16.03.2019 16:31

Pored sluzbene duznosti postoji nesto sto se zove moral i sto je pravo svakog covjeka da posjeduje i moralne vrijednosti. Napredba da se otjera prisjak sa klupe u parku na kojoj mirno sjedi nije bas herojska i covjek koji ima mozga i nije masina ne moze to da uradi. Ako je neko policajac ne znaci da mora da ubije mirnog covjeka ili da ponizava mirne gradjane. Nije to ratno stanje i da se izvrsava naredba za pucanje. Cak i tada covjek ima slobodnu volju i moze da odbije izdato naredjenje iako mora odgovarati za to. Po vama izgleda da je neko izdao naredjenje da se ubije necije dijete ( kao sto znamo da i jeste bilo u Banja Luci) vi bih bez dvoumljenja to uradili!? Oprostite kakve su vade moralne veijednosti?

Name

re mnogi

16.03.2019 17:59

A jesi ti neki opasan....

Name

kuku nama sa nama

16.03.2019 14:01

Suti i ne pricaj da si ovo procito,ostaces bez ljeba...e bjedo srpska,samo me zanima sta ce te kad vam selefije zakucaju na vrata...hoce li vas ta policija stiti

ODGOVORITE
Name

U cara Trojana

16.03.2019 14:11

Koliko neznanja u tebi ima? Zato i jesmo ovde. Sad ste se umjesto rata sjetili selefija, da bi narod držali u strahu. Dokle idete? Do posljednjeg daha? Kakve veze ima policijsko čuvanje naroda ili odbrana i enormno bogaćenje zvaničnika policije?

Name

Da Se Zna

16.03.2019 14:03

Radi podrske grupi pravda za Davida iz Banjaluke u Kotor Varos je premjesten i policajac Vinko Bajic,al o tome se cuti svaki dan putuje mnogo kilometara do posla .

ODGOVORITE
Name

re

16.03.2019 14:44

Šta se ti buniš?Ne ideš ti na posao tako daleko.

Name

SANDOKAN

16.03.2019 14:05

Lukacu ko je ubio Davida?!

ODGOVORITE
Name

Zna se

16.03.2019 14:20

Sve se zna samo niko nije javio.

Name

realnost

16.03.2019 14:44

Lukac sigurno nije, zato se pobrinuo za nestanak dokaza iz MUP-a, ha, ha..

Name

Yealbarthon

16.03.2019 14:20

nacionalsocijalizam.. ukratko fašizam

ODGOVORITE
Name

Pero

16.03.2019 14:29

Tamindžija, kupovinom glasova postao si poslanik ! Sram te bilo !

ODGOVORITE
Name

Zoki

16.03.2019 14:30

U vrhu vlasti RSe sve sljam do sljama gori ne postoje u narodu srpskom.

ODGOVORITE
Name

Hronolog

16.03.2019 14:33

Evo ja ću da kažem sve najnaj za unuku satnika Peje, bravo unuče konačno smo zavladali. Baja odličan si , ne vidjeh većeg i uzornijeg ustaše od tebe , kako ti je brat Čović ?

ODGOVORITE
Name

bl

16.03.2019 14:42

Zeljka ko je ubio Davida

ODGOVORITE
Name

MUPet Shou

17.03.2019 06:00

Gaco se pobrinuo da dokazi nestanu. Jedna od boljih akcija MUP-a.

Name

DrNik

16.03.2019 14:49

Dragi moji prijatelji.. NIKOGA NE OSUĐUJEM NEGO VAS NAROD.. VI STE GLAVNI KRIVCI ZASTO VAS BAGRA GAZI.. NARODE RS NARODE BOSNE IZBORI SU POKRADENI NEDOZVOLJAVAJU VAM DOSTOJAN ŽIVOT NESMIJETE PRIČATI A KAMOLI REĆI NESTO PROTIV NAKARADNE VLASTI.. MOJ VOLJENI NARODE BOSNE DIZITE SE KUKALA VAM MAJKA VIDITE LI DA VAM I SJEME ZATRAŠE..

ODGOVORITE
Name

Bivsi policajac

16.03.2019 14:56

Ovoga covjeka ne znam,ali znam da je Nemanja Babic dobar momak i isto tako kao bivsi policajac koji je morao da ode u inostranstvo potpuno razumijem sta im se desava,prosao sam kroz isto!!

ODGOVORITE
Name

Kolega iz Foce

16.03.2019 14:58

Ma ovaj covjek je jedan po jedan policajac i malo je takvih u MUP-u RS. Suvisno davati svaki komentar, navratite U Šilerovu ulicu u Foču i sve Vam bude jasno. Ugostiteljske objekte drze kriminalci koi su u svim mogucim poslovima, koi su osudjivani za razna krivicna djela. Ministar drzi nacelnika Kostovica sa svojom ekipom da bi ubirali prihode od gore pomenutih. Zamolicu BN-tv da dodju u Focu i snime prilog o vlasnicima ugostiteljskih objekata u Silerovoj ulici.

ODGOVORITE
Name

Tom Talicn

16.03.2019 15:31

Tesko je biti posten policajac..samo postoji PODOBNI I NEPODOBNI..Ako se neko uspio otrgnuti od Ilije ..Luke ..Zarka..i poceo misliti svojom glavom SAMO NAPRIJED PODRSKA.

ODGOVORITE
Name

Nevesinjac

17.03.2019 22:38

Ovome tzv.policajcu je Laketa spasio dupe radi njegovog ne profesionalnog posla i prebacio ga u gacko a mjesecima kabadahiski vozi mercedesa bez tablica po gradu i parkira gdje mu se hoce.Pitajte sve do jednog Nevesinjca sta mise o njemu ne lupajte na pamet.

Name

Igor

16.03.2019 15:31

Govedarica treba odmah da pozove ovog policajca i obeca mu da ce opozicija stati iza njega . Covjek je iz njegovog kraja. Opozicija treba da se grupise i izadje iz kancelarija i pridje svakom covjeku pojedinacno na terenu . Ovakvi se posteni ljudi ne smiju osjecati ostavljeni a i drugi koji nemaju hrabrost da kazu sta misle moraju biti ohrabreni tako sto ce im se pruziti podrska. Bez solidarnosti i zbijanja redova nema promjena . Kad ljudi vide opozicionare koji uzimaju svoje plate a ne rade nista gade im se isto kao i vlast . Stanivukovic je trenutno jedan od rijetkih pravih opozicionara koji mnogo rizikuje i odrice se svog mira za rad drugih.

ODGOVORITE
Name

mima

16.03.2019 15:38

Zar ima nešto lijepo da se kaže o Dodiku,Željki i ostalim pobrojanim spodobama.

ODGOVORITE
Name

Ja

16.03.2019 16:35

Ako o nekome nemas nista lijepo reci, ti onda ne kazes nista.

Name

DEJAN LOLIĆ

16.03.2019 16:22

Podrška za Veljka i porodicu . Ti si pokazao da si čovjek - ljudina! Oni su sramota ove zemlje i naroda.

ODGOVORITE
Name

Knez

16.03.2019 17:05

Veljko svaka cast.Ma bolje ti je na mjesalac nego da si piun tih hostaplera. Zalosno je da nesmijes reci sta mislis i podrzati koga mislis daje u pravu.Zalosno .

Name

Herc

16.03.2019 16:42

Policajci se ponašaju nedolično uniformi koju nose...kao taj isti koji je glumio lokalnog šerifa..On dobro zna zbog čega je tu gdje je....Problem je u tome što su u policiju primljeni ljudi koji nisu završili tu školu..i nemaju osnovnu kulturu ponašanja...Takve treba potpuno razduziti iz policije...

ODGOVORITE
Name

Nevesinjac

16.03.2019 16:50

Nevesinje je mirno mjesto. ..i malo bolje se raspitajte zbog čega je dotični policajac na disciplinskoj. ..zbog svog razbojnickog ponašanja. .Što je sebi dao za pravo mnoge stvari koje ne dolikuje policiji RS. .Taj policajac je maltretirao koga je stigao. ...i da je pravde bio bi suspendovan iz policije RS

ODGOVORITE
Name

hm

16.03.2019 22:02

Manipulatore.

Name

Gradjanin Nevesinja

17.03.2019 22:44

Bas tako Nevesinjac,carsiski kabadahija htio da oponasa serifa i svako zna zasto je prebacen u Gacko a Laketa mu je pomogao da ostane na poslu jer je hapsio covjeka radi svog interesa a ima i vide zapis na kakv nacin i zbog cega je to uradio

Name

Skolovan

16.03.2019 17:03

Ovog je davno trebalo suspendovati iz policije...Malo se bolje raspitajte o njegovom ponasanju u PS NEVESINJE..Ljudi bez skole su primljeni u PS NEVESINJE odmah posle rata kao i doticni i mislili su da su svemoguci..Isti dobro zna zbog cega je prekomandovan i da to sto pisu portali nema veze sa tim..Da je po pravdi bio bi suspendovan iz policije

ODGOVORITE
Name

Mislis

16.03.2019 22:04

Podmwtacine, nije podoban.

Name

Dule MUP

16.03.2019 17:26

Ovo je sramota prava. Na osnovu nečijeg mislenja ili stava pokreće se disciplinski postupak protiv policajca koji je obavio objavu gospodina Vukanovicu. A sta nije istina u Vukamovim objavama. Ako nije istina to stoje Vukan objavio neka ga tuže. Ali znaju dobro da je istina pa se sada svete policajcu koji je podijelio Vukanovu objavu. Ja sam pripadnik MuP a RS. Gradjani uopste nemaju prrd stavu kakav se kriminal odvija u MUP u od strane rukovodeceg kadra i pojedinih pripadnika koje štiti vladajuća većina. Zato puna podrška kolegi. Kamo puste sreće da nas je vise takvih!!!

ODGOVORITE
Name

DjuroToljaga

16.03.2019 17:38

Dobice i Zeljkica par godina zatvora za zataskavanje ubistva.

ODGOVORITE
Name

anoniman od straha

16.03.2019 18:04

Da, zavladala je tama, svete se clanovima gupe, mozda jednog dana ova vlast padne... do tada cuvajte glave, jer malo ih je spremno za pravi bunt a EU boli briga, dabogda im Se Britanci vratili u uniju i razvalili je

ODGOVORITE
Name

Nezaposlena nevesinjka

16.03.2019 18:08

Vazno je da laketina zena,prilicno nepismena,mijenja radna mjesta,sa lafo radi na birou i soli pamet stotinama fakultetski obrazovanim osobama

ODGOVORITE
Name

re

17.03.2019 08:54

Samo djeci i ženama tajkuna, mafijaša i lopova je potreban posao, a drugi neka bježe iz Nevesinja koje su pretvorili u mjesto gdje normalan i pošten narod ne može živjeti. Svako jutro stotine žena i djece ide u Mostar da rade poljoprivredne radove, a oni ne znaju šta će više od nekretnina i para. Samo oni mogu praviti zgrade, puteve koje su radili, dobro naplatili i nisu završili i da otvaraju restorane. U Nevesinju kažu da market nije pravljen zbog prodajnog prostora Tropika, već zbog restorana "Atrium". Kako je lak put od čovjeka koji je imao bezbroj krivičnih prijava, do glavnog bosa.

Name

re

17.03.2019 10:30

Samo djeci i ženama tajkuna, mafijaša i lopova je potreban posao, a drugi neka bježe iz Nevesinja koje su pretvorili u mjesto gdje normalan i pošten narod ne može živjeti. Svako jutro stotine žena i djece ide u Mostar da rade poljoprivredne radove, a oni ne znaju šta će više od nekretnina i para. Samo oni mogu praviti zgrade, puteve koje su radili, dobro naplatili i nisu završili i da otvaraju restorane. U Nevesinju kažu da market nije pravljen zbog prodajnog prostora Tropika, već zbog restorana "Atrium". Kako je lak put od čovjeka koji je imao bezbroj krivičnih prijava, do glavnog bosa.

Name

Krcmar

16.03.2019 18:30

Ti iz snsd su svi kriminalci. Moze neko da objavi spisak clanova?

ODGOVORITE
Name

Milan

16.03.2019 18:39

Ovom covjeku je najbolja pouka ona koju je izrekao Radosav u seriji Djekna jos nije umrla a kace ne znamo "sine Miso ja ne vidjo vece budale od tebe koja radi protiv sebe".

ODGOVORITE
Name

Miladin

16.03.2019 20:23

Prijetelju sacekaj oslobadjajucu na disciplinskoj, nadji dobrog advokata i lagano, tuzba za uvredu casti i ugleda, a ove clanke iz novina skupljaj, pa lijepo sve naplatis i na more ili stiropol i fasadu uradi na kuci :)

ODGOVORITE
Name

Fh

16.03.2019 23:56

Pravda.za.casne.policajce

ODGOVORITE
Name

Op

17.03.2019 01:01

Otkaz za pametnjakovica,i poslati u sloveniju na mjesalicu odmah

ODGOVORITE
Name

brcak

17.03.2019 07:29

ti si gospodine za otkaz i za sud a ne za promjenu radnog mjesta.Ako ti podrzavas i pomazes one koji najvise zvanicnike RS i MUPa RS nazivaju zlocincima i zlocinackom organizacijom ti si IZDAJNIK .Idi u Sarajevo tamo ce ti sigurno sa takvim misljenjem dati neki dobar posao sa kojim ces biti i zadovoljan i radices u MUPu koji neces nazivati zlocinacki a i politicki vladari nece biti zlocinci,

ODGOVORITE
Name

Mami

17.03.2019 20:08

Podrška policajcu Vukoviću!

ODGOVORITE
Name

MIRKo

21.03.2019 23:34

SLAVE KO LUČIĆU SRAMI SE, A GDJE TI JE ĐURO DUKA SIN ZORANA