Glamur: Toalete sa dodjele Oskara

Na svečanoj dodeli filmskih nagrada Oskar, u teatru „Dolbi“ u Los Anđelesu, poznate glumice, glumci i druge zvanice, iskoristili su priliku da se pokažu u glamuroznim modnim toaletama poznatih svetskih modnih kuća.

Zabava 25.02.2019 | 13:09
Glamur: Toalete sa dodjele Oskara
Prema pisanju svetskih medija, a na osnovu onoga što je viđeno na crvenom tepihu, pokazalo se da će udarna boja predstojeće sezone biti ružičasta. Haljinu u toj boji na dodeli najprestižnijih filmskih nagrada imala je glumica Džema Čen, koja je nosila „Valentinovu“ ružičastu haljinu sa karnerima od tila.

Helen Miren izabrala je haljinu modne kuće „Skiapareli“ uz dijamantsku ogrlicu. Zvezda serije Deveruše Maja Rudolf nosila je roze haljinu sa cvetnim dezenom.

Posebnu pažnju privukla je dobitnica Oskara za originalnu pesmu, Lejdi Gaga. Nosila je crnu haljinu bez naramenica do poda, kuće „Aleksander Mekvin“ i „Tifani“ ogrlicu od jedinstvenog žutog dijamanta vrednu čak 30 miliona dolara. Mnogi znalci kažu da je njen izgled asocirao na Odri Hepbern iz filma Doručak kod Tifanija.

Blistala je i glumica Šarliz Teron u svetlo plavoj haljini sa otvorenim leđima i novim stajlingom. Plavu kosu je skratila i ofarbala u tamno smeđe.
Jedan broj glumica pojavio se u blještavim haljinama poput Dženifer Lopez koja je nosila dugačku haljinu sa svetlucavim pločicama.
Emilija Klark nosila je srebrnu haljinu, dok je posebnu pažnju svojom toaletom privukla legendarna Glen Klouz.  Glumica Konstans Vu imala je na sebi „Versaće“ žutu haljinu. Redžina King nosila je belu haljinu sa izrezom.

Međutim, stekao se utisak da je „najhaljinu“ nosio - muškarac. Upečatljiva pojava na crvenom tepihu bio je glumac i pevač Bili Porter koji je na dodelu došao u smoking-haljini do zemlje, dizajnera Kristijana Siriana.

Nosio je haljinu koja u gornjem delu izgleda kao sako sa belom košuljom i leptir mašnom, što su modni stručnjaci ocenili kao njegovo najekstravagantnije izdanje do sada.



RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar