Video: Bilo je iz srca, da pokažem da imamo mu*a!

Trener Atletiko Madrida, Dijego Pablo Simeone, nije mogao da obuzda emocije zbog gola protiv Juventusa pa ga je proslavio na "prostački" način.

Fudbal 21.02.2019 | 16:45
Video: Bilo je iz srca, da pokažem da imamo mu*a!
Argentinac se nakon vodećeg gola u pobedi od 2:0 uhvatio za mošnice čime je podsetio na svoje ponašanje iz igračkih dana, koje je u jednom periodu proveo upravo u Italiji.

Simeone je posebno bio "inspirisan" poništenim golom Alvara Morate neposredno pre vođstva, a nakon što su sudije konsultovale VAR tehnologiju.

"Uradio sam to kao igrač u utakmici Lacio - Bolonja i uradio sam to opet da pokažem našim navijačima da imamo mu*a. Nije bilo namenjeno protivničkom timu, bio je to gest ka našim navijačima. Nije lep gest, priznajem, ali sam osetio da moram da uradim to. Bila je veoma teška utakmica, žestoko smo se borili. Morao sam da pokažem šta osećam. Izvinjvam se svakome ko se osetio uvređeno, ali to je došlo iz srca", rekao je Simeone. 

Revanš meč osmine finala Lige šampiona između Juventusa i Atletika na programu je 12. marta u Torinu.



Za igru i rezultat kapa dole, a za ponašanje – čista jedinica. Možda će UEFA i da kazni Dijega Simeonea, zato što se uhvatio za međunožje posle prvog kola svog tima, ali deluje da Argentinca baš briga.

Zaneo se čovek, proslavio pogodak protiv moćnog Juventusa, uveravajući da na taj način nije želeo daprovocira rivala, iako je mnogima na pameti da je za vreme igračke karijere isto učinio u dresu Lacija.

„Ovaj potez izveo sam i na meču Lacio – Bolonja. Sad sam ga ponovio kako bih našim navijačim stavio do znanja da imamo m.... Poruka nije namenjena nikom drugom, do pristalicama mog kluba“,  kaže Čolo.

Deluje i da se kaje.

„Nije lep gest. Priznajem to, ali osećao sam potrebu da uradim to što sam uradio. Teška utakmica, baš smo se borili, Dijego Kosta je istrčao na teren iako nije 100 odsto spreman. E, zato sam morao da pokažem kako smo se osećali. Mogu samo da se izvinim svima koji su se osetili uvređenim, međutim, ovo je bilo iz srca“.

Novinari su ga podsetili da Atletiko nikad nije izbačen iz evropskih kupova posle pobede od 2:0 u prvom meču, a baš taj rezultat ima pred put u Torino.

„Znamo da će nam rival biti sjajan tim, pobedničkog mentaliteta. Očekujem da nas natera da patimo, ali i imamo odličan rezultat“, dodao je Čolo Simeone.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar