Kejn već na treninzima, možda i zaigra za vikend!

Centarforu Totenhema predviđana tromesečna pauza, ali se on vratio na teren posle tek nešto duže od mesec dana odsustva.  Povratak pre planiranog: Hari Kejn možda već za vikend! A previđali su mu bar još dve sedmice odsustva. . .

Fudbal 20.02.2019 | 11:45
Kejn već na treninzima, možda i zaigra za vikend!
Najbolji strelac Totenhema, Hari Kejn, vratio se treninzima ekipe nakon povrede i pauze nešto duže od mesec dana, piše "Skaj Sport".

Golgeter londonskog kluba i engleske reprezentacije se znatno ranije našao na terenu nego što su lekari predvideli i, čak, postoji šansa da bude u konkurenciji za meč protiv Barnlija predstojećeg vikenda.

Kejn je povredio skočni zglob 13. januara u porazu od Mančester junajteda (0:1), a predviđeno je da će oporavak trajati tri meseca.

Totenhem je bez njega pobedio u sva četiri meča u Premijer ligi, jedan u Ligi šampiona - protiv Borusije Dortmund u osmini finala (3:0), ali je i pretpreo dve eliminacije - u FA kupu od Kristal Palasa i u Liga kupu od Čelsija.

Njegov povratak sigurno će povećati nadu kod navijača da ekipa može da stigne vodeći tandem Premijer lige, pošto Totenhem zaostaje pet bodova za Liverpulom i Mančester sitijem, uz utakmicu manje od "građana".

Engleski napadač Hari Kejn povredio je ligamente skočnog zgloba na prvenstvenom susretu protiv Mančester junajteda. Očekivalo se da se napadač neće oporaviti bar do početka marta, ali iz taboraPevaca stižu nove, ohrabrujuće vesti.

Popularni Uragan je imao brzopotezni oporavak i juče se priključio treninzima prvog tima. Totenhemovi igrači su sinoć prvi put izašli na teren još od srede, kad su uspešno prebrodili prvi od dva susreta protiv Borusije iz Dortmunda, u osmini finala Lige šampiona.

Većina je mislila da će Totenhem naglo pasti nakon što su povrede doživeli između ostalih Dele Ali,Lukas Moura i Ben Dejvis... Uz to, Son je jedan period proveo van tima zbog održavanja Azijskog kupa, gde je na veliku radost Pevaca, Južna Koreja neočekivano doživela ranu eliminaciju. Uprkos poteškoćama sa igračkim kadrom, kao i uvek konačnim preseljenjem na novi stadion, Totenhem je uspeo da održi kontinuitet, pa je i dalje u borbi za titulu šampiona u Premijer Ligi. Povratak Kejna dolazi u pravo vreme, kada Pevci pokušavaju da smanje razliku u odnosu na Liverpul i Mančester Siti.

Očekuje se da će Kejn startovati sa klupe u duelu protiv Barnlija ovog vikenda, pošto je trener MaurisioPoketino izjavio da se napadač izuzetno pokazao na jučerašnjem treningu. Vođa londonskog tima se takođe nada da će njegov adut biti u pogonu već za veliki derbi protiv Čelsija, naredne srede na Stamford bridžu, a odmah potom će želeti da revanš Arsenalu za poraz iz prvog dela sezone. Taj meč biće odigran 2. marta na Vembliju.

Što se povrede Dele Alija tiče, izveštaji govore da će on biti spreman za uzvrtani duel protiv Borusije iz Dortmunda početkom marta.

Izvor: Tanjug/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar