Bogdan sa srpskom trobojkom na patikama na Ol-staru!

Bogdan Bogdanović će u noći između petka i subote igrati na meču Zvezda u usponu u NBA.  Bogdan obuva crveno, plavo i belo! Reprezentativac Srbije drugu godinu zaredom će nastupiti u meču "Zvezda u usponu" NBA lige.  Bogdan do ol-stara na srpskim krilima! Kako vam se dopada?

Košarka 15.02.2019 | 21:20
Bogdan sa srpskom trobojkom na patikama na Ol-staru!
Tom prilikom, košarkaš Sakramenta će igrati za Tim sveta protiv Američkih zvezda i nositi specijalne patike na kojima će biti isrctana krila u bojama srpske zastave, kad se gleda od vrha patika ka nazad.

Bogdanović će na Ol-star vikendu biti jedan od dvojice srpskih košarkaša pošto će košarkaš Denvera Nikola Jokić igrati za Tim Adetokumbo protiv Tima Džejms.

Bogdanović je uoči susreta poručio da mu je čast što će igrati na ovakvom susretu.

"Osećaj je zaista lep. Sjajno je biti deo ovog mladog tima. Mislim da nam to pre svega daje motiv da jednog dana zaigramo i na onoj pravoj, velikoj Ol-star utakmici", rekao je Bogdanović.

Bivši košarkaš partizana je pohvalio i talente iz Evrope.

"Mislim da imamo sjajne talente. To što nasm ima ovoliko u NBA samo pokazuje koliko je kvalitetna evropska košarka".

On je rekao da će na utakmici Zvezda u usponu svi uživati.

"Ne osećam pritisak, svi smo se spremali za ovo. I ja sam imao dve povrede prošle godine, ali gledaš samo da se što pre oporaviš i počneš da igraš. Moraš da se uvek trudiš da odigraš najbolje. Mislim da će ovaj meč biti dobra zabava za sve. Došli smo da uživamo i da ujedno pokažemo koliko možemo", zaključio je srpski košarkaš.



Pedeset odsto!

Dvojica od četvorice aktuelnih NBA igrača iz Srbije nastupiće od petka do nedelje na Ol star vikendu u Šarlotu. Nikola Jokić prvi put će biti učesnik glavne utakmice, u noći između nedelje i ponedeljka, a 24 sata ranije gledaćemo ga i u "Skills challenge", takmičenju u različitim košarkaškim veštinama koje se odvija po "nokaut" sistemu.

Pre nego što stupi na scenu popularni "Džoker", Bogdan Bogdanović će u noći između petka i subote, od 3.00 po srednjeevropskom vremenu, braniti MVP trofej na utakmici "Zvezda u usponu".

Bek Sakramenta selektiran je u Tim sveta, sastavljen od debitanata i igrača u drugoj NBA sezoni, u kome su još Luka Dončić, Ben Simons, Lauri Markanen, Diandre Ejton, Ou Dži Anunobi, Džedi Osman, Šaj Gildžus Aleksander, Rodions Kurucs i Džoš Okogi.

Njihov trener biće Dirk Novicki, a Tim SAD (trener Kajri Irving) činiće Bogdanovi saigrači Diaron Foks i Marvin Begli, zatim Donovan Mičel, Kajl Kuzma, Džejson Tejtum, Džon Kolins, Džeren Džekson, Tre Jang, Džeret Alen i Kevin Noks.

Bogdanović je pre godinu dana u Los Anđelesu dao 26 poena, od toga sedam trojki i bio proglašen za igrača utakmice koju je Svet dobio rezultatom 155:124.

Reprezentativac Srbije te večeri je toliko dobro šutirao, da ga je komentator utakmice na NBA TV uporedio sa "bacačem plamena".

Pošto u predstojeći meč ulazi sa većim renomeom nego što ga je imao 2018, Bogdanu je posebnu pažnju poklonila i kompanija "Najk", čiju opremu nosi već godinama.

Model proizveden pod brendom asa Oklahome Pola Džordža, "PG 2.5", za ovu priliku je dizajniran tako da pokaže gde su Bogdanovi koreni. Prekrivene su orlovim krilima u bojama srpske zastave, crvenoj, plavoj i beloj, uz neizostavni broj osam na petama...

Srbija postavlja standarde. Sa Nikolom Jokićem u timu Janisa Adetokunba u centralnoj manifestaciji iBogdanom Bogdanovićem u sudaru rukija i sofmora srpska škola košarke učvrstiće se na prvom mestu liste zemalja sa najviše predstavnika na NBA ol-star mečevima. Odlična promocija Srbije na velikoj pozornici, svestan je toga i Bogdanović, pa će u Šarlotu na parket istrčati u posebno dizajniranim patikama.

Njegove Najki patike “redefinisala” je dizajnerska kuća SWithADot, koja “crta” i obuću asova kakvi suKristijano Ronaldo, Serhio Ramos, Henrih Mhitarjan, Pero Antić ili naša Andrea Lekić, pa su one sada ukrađena orlovskim krilima u bojama srpske zastave. Na unutrašnjoj strani i slova BB i “osmica” koja ga je proslavila u košarkom svetu.

Kažu u kompaniji SWithADot da su na ukrašavanje Bogdanovih patika utrošili 50 radnih sati. I vidi se.

Izvor: B92/mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar