Nova iskustva o obnovi Srpske

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović sastao se danas sa delegacijom Parlamenta Republike Кirgistan, koji borave u višednevnoj studijskoj posjeti Republici Srpskoj i BiH.

Republika Srpska 14.02.2019 | 16:35
Nova iskustva o obnovi Srpske
„Veoma interesantan sastanak tokom kojeg su uvaženi poslanici iz Кirgistana pokazali veliko zanimanje za naše programske principe i izrade politika. Iskoristio sam priliku da narodnim poslanicima prenesem naša iskustva pri kreiranju Programa obnove Republike Srpske, kako smo došli do ključnih mjera koje smo predstavili građanima i kako smo se odnosili prema važnim stvarima za svakodnevni život građana“, rekao je Borenović.

Poslanik Natalija Nikitenko u ime delegacije izrazila je zahvalnost predsjedniku Borenoviću što je sa gostima iz Кirgistana podijelio iskustva PDP-a iz domena izrade kvalitetnih politika koje su odgovorne prema građanima, te dodala:

„Sigurna sam da sve što smo od gospodina Borenovića čuli na temu razvoja politika možemo primijeniti i u našim strankama i državi. Drago nam je što smo imali priliku razgovarati sa ambicioznim, mladim i čvrstim liderom sa kojim ova država ima sigurnu budućnost. Lider poput njega može dati ogroman doprinos razvoju parlamentarne demokratije i države“, zaključila je Nikitenko.

U delegaciji Republike Кirgistan nalaze se predstavnici pet od šest parlamentarnih stranaka.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar