Monći započinje bitku sa Vest Hemom i Bajernom!

Beloti zamena za Džeka, Manćini umesto Manolasa, Zijeh za jaču vezu. . . ! Tri mete Vučice, ipak konkurencija je više nego ozbiljna.

Fudbal 27.01.2019 | 00:00
Monći započinje bitku sa Vest Hemom i Bajernom!
Roma je do sada bila prilično neaktivna na tržištu, ali možda je Monći samo skrivao adute dok nije konkretizovao stvari. U svakom slučaju planovi su više nego ozbiljni i tiču se trojice igrača.

Najzvučnije ime je Andrea Beloti. Reprezentativni napadač Torina kao da se zasitio sredine u kojoj se nalazi i vreme je da pronađe novu destinaciju. U redovima Vučice ga vide kao zamenu za Edina Džeka, koji narednog leta ulazi u poslednju godinu ugovora i mogao bi da potraži novi klub.

Ipak, Rimljani imaju ozbiljnog konkurenta u Vest Hemu, koji posao želi da završi već ove zime. Čekićari su imali neuspešan pokušaj sa Duvanom Zapatom iz Atalante i sada su okrenuti Belotiju. Iako u ugovoru ima klauzulu od 100.000.000 evra, jasno je da Torino nije u stanju dođe do te svote na račun obeštećenja, a kako piše Tutosport, najmanja cifra koju bi mogao da prihvati gazda Bikova Urbano Kairo bila bi 45.000.000.

Monći i Di Frančesko žele drastično podmlađivanje igračkog kadra, a procenjeno je da bi Zijeh doneo drastično poboljšanje kvaliteta u ovom timu. Marokanac je ušao u treću sezonu sa Kopljanicima, postigao je 10 golova i zabeležio devet asistencija za Ajaks u Erediviziji, a ta kreacija je ozbiljno potrebna Vučici u ovoj sezoni.

Ozbiljnu investiciju za budućnost, ali i sadašnjost, predstavljalo bi i angažovanje Đanluke Manćinija, koji je oduševio igrama u ovoj sezoni. Novopečeni reprezentativac Italije ima samo 22 godine, ali igra na izuzetan način, a postigao je i šest golova za Atalantu. Rimljani su svesni da bi naredno leto moglo da predstavlja poslednji trenutak da uzme neko ozbiljnije obeštećenje za Kostasa Manolasa, nakon čega bi Manćini zauzeo poziciju u poslednjoj liniji tima.

Ipak, čelnici Rome moraju da budu više nego oprezni, s obzirom da je za Manćinijeve usluge ozbiljno zainteresovan i minhenski Bajern, ali i nekoliko klubova iz Premijer lige.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar