Depaj u ratu sa Sent Etjenom!

Samo ste ljuti što nemate ovakvog igrača! I pomalo je u pravu.  Surov transparent za Depaja: Udarac gde ga najviše boli! Navijači Sent Etjena istakli su brutalnu poruku za poznatog Holanđanina. Dan posle, on im je odgovorio. . .

Fudbal 23.01.2019 | 08:00
Depaj u ratu sa Sent Etjenom!
Skandal majstor još od malih nogu, ali ovog puta Memfis Depaj zaista nije kriv. Navijači Sent Etjena prvi su krenuli sa provokacijama i pride su bili prilično nemilosrdni. Udarili su na porodicu. Još gore, na oca koju je Depaja napustio još dok mu je bilo svega četiri godine.

“Memfis ima 1.000.000 folovera (pratilaca po društvenim mrežama, prim.aut), ali i dalje nema tatu“, pisalo je na paroli domaćih navijača u nedeljnom derbiju Rone.

Depaju naravno nije trebalo dugo da uzvrati.

“Nisu me uznemirili ni na sekund, samo želim da kažem nešto povodom svega ovoga. Nijedan bod protiv nas niste osvojili ove sezone i mogu samo da zamislim kako vam je. Znam takođe da su jednostavno besni, besni što nemaju jednog tako kvalitetnog igrača kao što sam ja“, bio je odgovor reprezentativca Holandije.

Memfis Depaj (24), bivši ofanzivac Mančester junajteda koju je sreću pronašao u Lionu, godinama unazad ne želi da nosi na dresu svoje prezime, već samo ime.

Razlog tome je odluka njegovog oca da ga napusti kada je imao samo četiri godine, pa poznati fudbaler neće da ima bilo kakve veze sa čovekom koji ga je mnogo povredio.

U međuvremenu, Denis Depaj, njegov otac, tvrdi da to nije tačno i da nije zapustio holandsku zvezdu. Štaviše, Depaj senior tvrdi da je provodio vreme sa njim i kada se rastao sa njegovom majkom:

"Laž je da ga nisam video nakon što je napunio četiri godine. To je neverovatno i nije lepo. On je moj sin i volim ga. Ja sam mu poklonio prvu loptu i nikad ga nisam zapostavio. To nije tačno. Uvek sam bio tu za njega. Video sam na YouTube da priča o svom ocu i da govori da neće moje prezime na dresu. To je učinilo da se osećam grozno. Voleo bih da opet stupimo u kontakt, jer mi mnogo nedostaje", rekao je Denis Depaj, a Memfis je ostao dosledan i ljut.

Navijači Sent Etjena su grozno iskoristili Memfisov sukob sa ocem i na utakmici protiv Liona istakli transparent na kojem je pisalo:

"Memfis ima pet miliona pratilaca, ali i dalje nema oca".

Depajev otac je Holanđanin, a majka Ganjanka.

Osim Memfisovog porodičnog sukoba sa očevim delom porodice, navijači su aludirali i na broj njegovih pratilaca na društvenoj mreži Instagram.

Depaj im je odgovorio na terenu - pobedom svog tima, a potom i na Twitteru, objavljenom slikom te parole i uz "malu" ispravku podatka:

"Uzgred, 5,9 (miliona)".

Takođe, poslao im je i poruku...

"Nemam ništa protiv ljudi koji su ovo uradili. Znam da me zapravo vole! Znam da su ljuti jer nemaju igrača sa kvalitetima poput mojih. Ni na sekund mi ovo nije zasmetalo. Samo hoću da kažem nekoliko stvari o ovome - osvojili su nula poena protiv nas ove sezone i mogu da zamislim kakav je to osećaj. Da nastavim...?"

"Ostaviću sve ovako. Bog sve blagoslovio. Tama ne može da otera tamu. To može samo ljubav. Mržnja ne može da otera mržnju. To može samo ljubav", napisao je Depaj, koji ne voli da ga tako zovu.

Predsednik Liona Žan Mišel Ola priskočio je u pomoć kao retko kad.

“Memfise, ti si najveći fudbaler, veoma dobar dečko, a oni su niko i ništa. Svi smo veoma ponosni na tebe“.

Ne može Memfis bez problema. Sad ga već prate, čak i kad ih se kloni.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar