I FIFA se oprostila od Šekija...

FIFA izrazila saučešće povodom smrti Šekularca.  Svetska fudbalska federacija (FIFA) izrazila je saučešće zbog smrti Dragoslava Šekularca, deset dana pošto je umro.  Čelnici svetske kuće fudbala na adresu Crvene zvezde poslali saučešće povodom smrti Dragoslava Šekularca.

Fudbal 16.01.2019 | 20:15
I FIFA se oprostila od Šekija...
"U ime članova svetske fudbalske zajednice, izražavamo najdublje saučešće njegovoj porodici i svima koji su ga voleli. Nadamo se da će naše reči podrške, na neki način pomoći da nadju mir u trenucima tuge", piše u pismu FIFA upućenom Crvenoj zvezdi.

FIFA je, u pismu koje su potpisali predsednik Đani Infantino i zamenik generalnog sekretara Zvonimir Boban, izrazila najdublje žaljenje zbog smrti Šekularca.

"Šekularac je bio jedan od najvećih igrača u istoriji jugoslovenskog fudbala", navodi se između ostalog.

Dragoslav Šekularac, druga Zvezdina zvezda, umro je 5. januara u 82. godini, a sahranjen je pet dana kasnije u Beogradu.

Koliko je veliki bio Dragoslav Šekularac potvrđuje i to što iz dana u dan nakon što je preminuo stižu pisma saučešća, oproštajne izjave i prisećanje na njegove igračke dane iz svih krajeva sveta.

Na adresu Crvene zvezde stiglo je i pismo Svetske fudbalske federacije.

"Prihvatite naše najdublje žaljenje i izraze saučešća povodom smrti svetskog igrača i trenera, legende Crvene zvezde Dragoslava Šekularca. Šeki je bio jedan od najvećih igrača u istoriji jugoslovenskog fudbala", istakli su predsednik FIFA Đani Infantino i zamenik generalnog sekretara Zvonimir Boban, a između ostalog, u pismu se navodi i:

"U ime članova svetske fudbalske zajednice, izražavamo najdublje saučešće njegovoj porodici i svima koji su ga voleli. Nadamo se da će naše reči podrške, na neki način pomoći da nađu mir u trenucima tuge".

Dragoslav Šekularac, druga "Zvezdina zvezda" i jedan od najboljih domaćih i svetskih fudbalera ikada, preminuo je 5. januara 2019. godine.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar