Policija zbog Putina na nogama

Tokom posjete predsjednika Rusije Vladimira Putina Beogradu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije preduzeće maksimalne mjere obezbjeđenja, kojima je predviđena i izmjena režima saobraćaja u određenim dijelovima grada, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije.

Srbija 14.01.2019 | 15:47
Policija zbog  Putina na nogama
Načelnik Odjeljenja za obezbjeđenje određenih stranih ličnosti i delegacija Slaviša Krstić precizirao je da će tokom Putinove posjete biti primijenjene posebne mjere obezbjeđenja na trasama kretanja predsjednika Rusije, ali i oko objekata koje će posjetiti.

Načelnik Uprave saobraćajne policije beogradske Policijske uprave Dragan Bogosavac rekao je da će tokom trajanja Putinove posjete na području glavnog grada biti preduzete mjere obezbjeđenja prvog stepena.

"Biće zabranjen svaki vid saobraćaja na trasi kretanja štićene ličnosti, kao i na saobraćajnicama koje se nalaze u neposrednom okruženju. Na snazi će biti i zabrana parkiranja vozila na saobraćajnicama koje se nalaze na trasi kretanja štićene ličnosti", precizirao je Bogosavac.

Krstić i Bogosavac apelovali su na sugrađane da imaju razumijevanja za aktivnosti koje će pripadnici MUP-a preduzimati tokom predstojeće posjete ruskog predsjednika.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar