Majorka nudi Stojiljkoviću 25.000 evra mjesečno!

Problem su garancije! Očekuje se brza realizacija transfera. . .

Fudbal 11.01.2019 | 16:00
Majorka nudi Stojiljkoviću 25.000 evra mjesečno!
Crvena zvezda je u petak počela pripreme za prolećni deo sezone, ali još je neizvesno hoće li na prvom treningu crveno-belih u novoj godini prisustvovati Nikola Stojiljković! Čitali ste već da snažni napadač ima ponudu Majorke da narednih šest meseci odigra na Balerskim ostrvima kao pozajmljeni fudbaler Brage. Član španske Segunde je poslao ponudu na adresu snažnog Nišlije i spreman je da čeka.

Prema saznanjima MOZZART Sporta Majorka je spremana da Nikoli Stojiljkoviću ponudi mesečnu platu od 25.000 evra. Bivši špic Čukaričkog je u dresu Crvene zvezde zarađivao nešto veću sumu, portugalski mediji su pisali da iskusni napadač crveno-bele mesečno košta 32.000 evra. Kako se može čuti, crveno-beli su spremni da „pokriju“ tu razliku, ali finansije nisu jedina prepreka u realizaciji transfera.

Posle neuspešnih epizoda u Bragi, Kajzeriju, pa i Crvenoj zvezdi, Stojiljković ima ambiciju da oživi karijeru u trenutno osmoplasiranom timu španske Segude. Otuda pokušava da u ugovor o pozajmici ubaci klauzulu o obaveznoj minutaži. Tačnije, želi da mu Majorka garantuje da će do kraja sezone u španskoj drugoj ligi počete bar sedam utakmica. Iz perspektive Nikole Stojiljkovića sasvim logično, jer mu je potreban kontinuitet igara kako bi se vratio na nivo iz vremena kada je nosio dres Čukaričkog.

Do kraja regularnog dela Segunde ostalo je još 22 kola. Majorka ima četiri boda manje od Alkorkona koji je trenuto na šestoj poziciji i nalazi se u zoni plej-ofa. Trener Majorke Visente Moreno na raspologanju ima sedmoricu napadača, ali je jedini efikasan Lago, reprezentativac Obale Slonovače koji je na 20 utakmica postigao osam golova. Upravo zbog toga su ljudi iz nekadašnjer finaliste Kupa pobednika Kupova  krenuli u potragu za napadačem. Prvi izbor im je Stojiljković i čekaju da Srbin prelomi.

Stojiljković je kao dugogodišnji „poznanik“ Vladana Milojevića stigao letos na Marakanu kao veliko pojačanje. Crveno-beli su za njegovu pozajmicu izdvojili 200.000 evra. Ipak, brojne povrede su ga izbacile iz ritma. Imao je nekoliko zapaženih partija, u Trnavi je asistirao El Fardu Benu za izjednačujući pogodak. Dolaskom Boaćija , a zatim i posle odličnih izdanja Milana Pavkova, izgubio je status. Kada se tome doda da crveno-beli imaju u svojim redovima Dejana Joveljića, jasno je zašto Stojiljkoviću na Marakani ne mogu da garantuju status.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar