Iznervirani Novak: Zar nisam kandidat za titulu na AO?

Novak Đoković je zaustavljen u polufinalu turnira u Dohi, a na pres konferenciji po završetku duela sa Bautistom Agutom, nije išlo baš sve kako je želeo.

Tenis 05.01.2019 | 19:45
Iznervirani Novak: Zar nisam kandidat za titulu na AO?
Đoković je posle velike borbe poražen od Španca rezultatom 3:6, 7:6, 6:4, u tom susretu je polomio i reket, ali sve to ne mora ništa da znači.

Imao je veoma uspešnu nedelju tokom koje je mogao da testira u kakvoj je formi, na čemu još narednih dana treba da radi kako bi bio spreman za početak Australijan Opena.

Iako je, naravno, želeo da i u Dohi, kao nedavno u Abu Dabiju osvoji trofej, to mu nije pošlo za rukom. 

Jednog od novinara zanimalo je da li će posle ovog poraza razmotriti kakve su mu šanse da u Melburnu osvoji 15. Grend slem trofej. 

"Moj cilj u Melburnu je trofej", odgovorio je kratko. 

Na opasku istog novinara, koji je dodao 'čak i posle ove nedelje', Novak je pomalo rezignirano odgovorio: 

"Zašto, da li zaista mislite da posle ove nedelje ne zaslužujem da budem među kandidatima za titulu? Rekli ste čak posle ovakve nedelje. ne razumem vaš komentar. Pitali ste me šta mi je cilj. Rekao sam vam, trofej. Hvala". 

Posle turnira u Dohi, Novak putuje za Australiju. Prvi grend slem sezone, koji je osvajao šest puta, poslednji put 2016. godine, počinje 14. januara i Đoković će na njemu biti prvi nosilac.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar