Parafirano: Veljko Paunović ostaje na klupi Čikaga!

Paunović produžio ugovor sa Čikagom! Srpski fudbalski trener Veljko Paunović produžio je ugovor sa Čikago Fajerom do 2020. godine, objavio je klub iz SAD.  

Fudbal 04.01.2019 | 17:15
Parafirano: Veljko Paunović ostaje na klupi Čikaga!
Paunović će krenuti četvrtu sezonu u Čikagu, a na kraju nove saradnje imaće opciju za još jednu sezonu.

"Osećam se uzbuđeno što nastavljam ovaj projekat, isto kao prvog dana kada sam došao. Zahvalan sam na novoj šansi i potpuno sam posvećen da na najbolji način predstavljam grad i klub. Spremite se za podignemo trofej ove sezone", izjavio je Paunović za klupski sajt.

Za tri godine Paunović je imao 31 pobedu, 46 remija i 25 poraza, a prošle sezone nije uspeo da odvede Čikago u plej-of MLS lige.

Pre dolaska u SAD, Paunović je sa omladinskom reprezentacijom Srbije postao prvak sveta na Mundijalitu na Novom Zelandu.

Čikago Fajr nije uspeo ove sezone da obezbedi plasman u plej-of MLS, ali uprkos tome čelnici kluba potpisali su sa Veljkom Paunovićem novi ugovor.

Srpski trener potpisao je produžetak saradnje na dve godine, uz mogućnost ostanka još godinu dana.

"Oduševljen sam projektom ovom kluba od prvog dana pre tri godine kada sam postao deo fudbalske porodice Čikago Fajra i veoma sam zahvalan za novu priliku koju sam dobio", izjavio je Paunović.

On je posebnu zahvalnost izrazio navijačima zbog podrške i odanosti, ali i čelnicima tima koji su ukazali poverenje „i u dobrim i u lošim vremenima“.

"Sve je u uverenju, poverenju i jedinstvu. Spremite se da podignete trofej ove sezone", naveo je Paunović, koji je od dolaska ostvario skor od 31 pobede, 46 remija i 25 poraza.

Veljko Paunović je ekipu Čikaga preuzeo 2015. godine, nakon što je sa omladinskom selekcijom Srbije osvojio titulu prvaka sveta na Novom Zelandu.

"Verujemo da su temelji i standardi koje smo postavili pravi put kojim treba da idemo, a za uspešne rezultate ključan je kontinuitet. Mi smo zbog toga zadržali Pauna kojeg vidimo kao vođu projekta", naglasio je čelnik Fajra Nelson Rodrigez.

Nova sezona u MLS startuje početkom marta.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar