Paunović potpisao novi ugovor sa Čikagom!

Srpski trener Veljko Paunović potpisao je novi ugovor sa Čikago Fajerom, objavio je taj klub.

Fudbal 03.01.2019 | 21:45
Paunović potpisao novi ugovor sa Čikagom!
On u 2019. godini ulazi u četvrtu godinu boravka na klupi Čikaga i sada je potpisao ugovor na nove dve godine uz mogućnost produženja na još jednu godinu.

U klubu navode kako veruju da su postavili određene standarde i veruju da razvijaju pravi, šampionski program.

Predsednik i generalni menadžer kluba Nelson Rodriges je rekao da je kontinuitet ključan u tom procesu i naveo da je zbog toga zadržavanje Paunovića bila jedna od glavnih briga uprave.

Paunović je sa klubom napravio skor 34-46-25 u regularnom delu sezone, za prve tri godine u klubu. Tokom 2017. je "vatrogasce" uspeo da vrati u plej-of prvi put od 2012. godine.

"Uzbuđen sam zbog ovoga kao i prvog dana, pre tri godine, kada sam postao deo Čikago Fajer porodice. Zahvalan sam na novoj prilici u klubu gde se gaje vrednosti koje delim i posvećen sam predstavljanju kluba u svakom gradu i terenu širom sveta i širom Amerike. Takođe, hteo bih da se zahvalim i navijačima na svojoj strasti, podršci i posvećenosti. Posebno hvala generalnom menadžeru Nelsonu Rodrigesu koji sve vreme pokazuje pravac i podržava nas u dobrim i lošim trenucima. Sve je u sudu, poverenju i jedinstvu. Spremite se da podignemo trofej ove godine", rekao je Paunović.

On je u klub došao novembra 2015. godine. Pre toga je bio selektor mlađih selekcija Srbije, a zlatnim slovima se upisao u istoriju srpskog fudbala jer je generaciju igrača do 20 godina vodio do titule prvaka sveta na Novom Zelandu.

Srbija je tada pobedila Brazil sa 2:1 u finalu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar