Пауновић потписао нови уговор са Чикагом!

Српски тренер Вељко Пауновић потписао је нови уговор са Чикаго Фајером, објавио је тај клуб.

Фудбал 03.01.2019 | 21:45
Пауновић потписао нови уговор са Чикагом!
Он у 2019. години улази у четврту годину боравка на клупи Чикага и сада је потписао уговор на нове две године уз могућност продужења на још једну годину.

У клубу наводе како верују да су поставили одређене стандарде и верују да развијају прави, шампионски програм.

Председник и генерални менаџер клуба Нелсон Родригес је рекао да је континуитет кључан у том процесу и навео да је због тога задржавање Пауновића била једна од главних брига управе.

Пауновић је са клубом направио скор 34-46-25 у регуларном делу сезоне, за прве три године у клубу. Током 2017. је "ватрогасце" успео да врати у плеј-оф први пут од 2012. године.

"Узбуђен сам због овога као и првог дана, пре три године, када сам постао део Чикаго Фајер породице. Захвалан сам на новој прилици у клубу где се гаје вредности које делим и посвећен сам представљању клуба у сваком граду и терену широм света и широм Америке. Такође, хтео бих да се захвалим и навијачима на својој страсти, подршци и посвећености. Посебно хвала генералном менаџеру Нелсону Родригесу који све време показује правац и подржава нас у добрим и лошим тренуцима. Све је у суду, поверењу и јединству. Спремите се да подигнемо трофеј ове године", рекао је Пауновић.

Он је у клуб дошао новембра 2015. године. Пре тога је био селектор млађих селекција Србије, а златним словима се уписао у историју српског фудбала јер је генерацију играча до 20 година водио до титуле првака света на Новом Зеланду.

Србија је тада победила Бразил са 2:1 у финалу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар