Uz ples i pjesmu ušli u 2019 g.

Kao i svake godine, najveći turistički centri u regiji za doček 2019. godine na otvorenom spremili su bogat kulturno-zabavni program.

Region 01.01.2019 | 09:35
Uz ples i pjesmu ušli u 2019 g.
U Beogradu su u novogodišnjoj noći nastupili pjevači Saša Kovačević i Haris Džinović, kao i bendovi Bajaga i instruktori i Dejan Petrović Big bend.

Bajaga, Džinović, Hari Mata Hari
 
Na samom dočeku pjevao je Saša Kovačević od 21 čas, potom od 22,15 časova na bini su se pojavili Bajaga i instruktori. Dvadesetak minuta pred ponoć nastupio je Haris Džinović, a potom je publiku zabavljao i Dejan Petrović Big Bend.

Prvog dana 2019. godine, na programu od 14 sati će biti koncert klasične muzike, a zatim i nastupi Raste, Gramofondžija, Senidah i Disciples.

Bogata ponuda crnogorskog primorja
 
Crna Gora je godinama destinacija najboljeg prazničnog provoda u regionu. Tako je bilo i ove godine, jer su na trgovima širom Crne Gore 31. decembra nastupile neke od najvećih muzičkih zvijezda regiona.

Gradovi na crnogorskom primorju Budva, Kotor, Tivat, Herceg Novi i Bar obezbijedili su značajna finansijska sredstva, kako bi 2019. godinu dočekali uz najveće muzičke zvijezde regiona.

Crnogorska metropola turizma Budva i ove godine je u centru domaće i regionalne javnosti kada je novogodišnji doček u pitanju. Na trgu ispred zidina Starog grada novogodišnji program je počeo 28. decembra. Novu 2019. godinu posjetioci u Budvi dočekali su uz pjesme jedne od najvećih muzičkih zvijezda Balkana, Dine Merlina.

U Kotoru je novogodišnji program počeo 30. decembra. Zvijezde novogodišnje večeri bili su Damir Urban, Darko Rundek, Bombaj štampa i M.O.R.T.

U organizaciji Turističke organizacije i Opštine Herceg Novi, pripremljen je višednevni muzički program sa bogatim pratećim sadržajima. Program je prilagođen različitim muzičkim ukusima, pa je 30. decembra nastupila splitska pop pjevačica Jelena Rozga, dok je 31. decembra nastupila beogradska rok grupa "Riblja čorba". Prvog dana 2019. godine nastupiće jedna od najvećih domaćih muzičkih zvijezda Sergej Ćetković.

U Tivtu zvijezda novogodišnje noći je bio Željko Joksimović, dok će 1. januara 2019. nastupiti Lepa Brena. U Baru, na gradskom trgu, 31. decembra je nastupio Sergej Ćetković.

Priština slavi uz "Čekaj na Trgu"

Stanovnici Prištine i svi koji su se našli u tom gradu za doček Nove godine su imali priliku da uživaju u koncertu na otvorenom.

Koncert pod nazivom “Čekaj na Trgu” održan je na Trgu Zahir Pajaziti u centru Prištine 31. decembra sa početkom u 22 sata, a nastupili su kosovske pop i rok zvijezde, među kojima Lendri Vula, Flaka Krelani, Dren Abazi i Zig zag orkestar, Xuxi, James i drugi.

U novu 2019. godinu su tradicionalno ušli velikim vatrometom.

Na Trgu bana Jelačića hiljade Zagrepčana
 
Na Trgu bana Jelačića Novu 2019. godinu dočekalo je nekoliko hiljada Zagrepčana i stranih turista koje je točno u ponoć pozdravio zagrebački gradonačelnik uz vatromet.

Centralni doček Nove godine na otvorenom u Zagrebu i ove godine bio je na Trgu bana Jelačića gdje se uz prigodni muzički program okupilo mnoštvo Zagrepčana i stranih turista.

Program dočeka na Trgu započeo je u 21.30 sa DJ akademijom, zatim su do ponoći nastupali četiri tenora.

Tačno u ponoć upriličen je vatromet, a okupljenjima je Novu godinu čestitao gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Nekoliko minuta iza ponoći zabavu je nastavio zagrebački bend Hladno pivo koje obilježeva 30 godišnjicu rada.

Doček je organizovan na otvorenom u širem gradskom centru u sklopu Adventa u Zagrebu, a u okolnim kafićima i klubovima takođe su organizovani dočeci.

(N1)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

decko

01.01.2019 08:56

A u Banjaluci tisina... policijski cas i specijalci!

ODGOVORITE
Name

Re dečko

01.01.2019 10:23

Banjaluka slavi 13-og

Name

rtzhxfvd

01.01.2019 11:22

Sta je sa Davorom,gde ga drze.

Name

Teslicanin

01.01.2019 11:47

Tisina zbog rusitelja i budala.!Policija radi svoj posao.!

Name

Djuro

01.01.2019 11:38

Sta je sa porukama

ODGOVORITE