Partizan pošteno posrće, ne namještamo da bi se izvadili!

Vučelić: Vratiće se Partizan! Promocija kalendara FK Partizan za 2019. godinu. Predsednik kluba Milorad Vučelić: "Posrnuli smo, nismo pali, vratićemo se pošteno".

Fudbal 27.12.2018 | 21:15
Partizan pošteno posrće, ne namještamo da bi se izvadili!
Stadion u Humskoj ulici u Beogradu centralna je tema kalendara FK Partizan za 2019. godinu koji je danas predstavljen.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je da je svestan da rezultati nisu očekivani, ali da će se crno-beli samo poštenim radom pokušati da se poprave u 2019. godini.

"Ovo je vreme iskušenja za Partizan, nije vreme pada, a iako je posrtanje to je onda ono gorko posrtanje. Pošteno posrćemo i takmičarski, ne nameštemo da bi se izvadili i ne potežemo nameštanje kao neki spas i izbavljenje", rekao je Vučelić na promociji kalendara za sledeću godinu u hotelu "Cepter".

Partizan je posle prvog dela sezone na trećem mestu, sa šest bodova manje od Radničkog i čak 15 od lidera Crvene zvezde.

"Nećemo koristiti nameštanje kao vid uspeha. Naći će se tu i žrtve, biće svega od toga i u narednoj godini. Kada svi misle da se nebo zatvorilo, uvek je bilo rešenja kroz istoriju Partizana. Verujem da će naredna godina biti bolja od prethodne", poručio je Vučelić.

Govoreći o kalendaru za 2019, Vučelić je naveo da je to "jedini kalendar koji omogućava pravilno orijentisanje u vremenu".

"Znate koji je datum, znate koje je vreme, koje je doba. To su sve datumi iz prošlosti vezani za naše velike pobede, za naše poraze, za naša iskušenja", rekao je on.Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar